قتل شریک تجاری در باغ ویلا + انداختن جسد در چاه | متهم در آستانه قصاص آغاز طرح «هم‌محله امام رضا(ع)» با محوریت ارتقای فرهنگ میزبانی زائران در مشهد و خراسان رضوی پیش‌بینی اسکان ۹۶۹ هزار نفرشب زائر در دهه پایانی صفر در مشهد حقوق سرایداران مدارس افزایش می‌یابد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) وقتی میراث آینده شهر در خطر است   مدارس از نیمه شهریور ۱۴۰۴ بازگشایی می‌شود؟ واکنش پلیس مازندران به فیلم تیراندازی در چالوس + فیلم (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) لزوم درج نرخ ترک تحصیل در کارنامه عملکرد استان‌ها برای ارزیابی کیفی آموزش منطقه‌ای سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ با ورود فناوری به روش‌های تدریس همراه خواهد بود قرارگیری ۶۱۴ مرکز فنی و حرفه‌ای رایگان در اختیار آموزش و پرورش بازدید و نظارت پیاپی مسئولان آموزش و پرورش از فرآیند ثبت‌نام مدارس عضو کمیسیون آموزش مجلس: طرح آغاز مدارس از ۵ سالگی در راستای افزایش بهره‌وری آموزش است خبر خوش برای بازنشستگان | مابه‌التفاوت حقوق فروردین بازنشستگان تأمین‌اجتماعی با حقوق مردادماه ۱۴۰۴ واریز می‌شود پذیرایی از زائران رضوی، زیر ذره‌بین بازرسان بهداشت و سلامت | زائران دهه آخر صفر مراقب گرمازدگی باشند اگر کبد چرب دارید، این چاشنی چربی‌سوز را مصرف کنید سطح ذخایر آبی سد فریمان به پایین‌ترین حد ممکن رسید محموله ۴ میلیارد تومانی قهوه قاچاق در راه مشهد زمین‌گیر شد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) آتش‌سوزی‌ مهیب در جنگل‌های جنوب اروپا با چندین کشته و هزاران آواره + ویدئو ۲۰ کشته و ۱۳۴ زخمی در حادثه انفجار و حریق کارخانه‌ای در روسیه (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان بارندگی‌های موسمی در پاکستان به ۶۵۷ تن افزایش یافت (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) بارندگی سیل‌آسا پایتخت تجاریِ هند را مختل کرد| صدور هشدار قرمز برای بمبئی و مناطق اطراف آن (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) چهارمین دریاچه بزرگ جهان کاملا خشک شد هشدار محیط زیست درمورد سوزاندن لاستیک‌های فرسوده استقرار ۵ هزار نیروی داوطلب جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی برای ارائه خدمات به زائران دهه پایانی صفر در مشهد و خراسان رضوی افزایش شیوع نزدیک بینی در بین دانش آموزان شهری گروه‌های مردمی و سمن‌ها نقش کلیدی در تحقق اهداف جمعیتی دارند| برگزاری جشنواره عکس و فیلم با محور خانواده و فرزندآوری + لینک نتایج آزمون دانشگاه فرهنگیان اعلام شد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) مرگ مشکوک ۲دختر جوان در جنوب تهران | یک متهم دستگیر شد
سرخط خبرها

آخرین پلان از متهمان اصلی پرونده جعل مدارک تحصیلی هلدینگ آفتاب

  • کد خبر: ۴۲۸۸۷
  • ۲۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۲
  • ۱
آخرین پلان از متهمان اصلی پرونده جعل مدارک تحصیلی هلدینگ آفتاب
۴ متهم پرونده جعل مدارک تحصیلی آخرین دفاعیات خود را به دادگاه ارائه دادند
به گزارش شهرآرانیوز؛ پول، پول و پول. واژه‌ای آشنا و صد البته دوست داشتی برای همه. کاغذ‌های رنگی‌ای که برخی از افراد را به درجه‌ای از حقارت می‌رساند که برای دستیابی به آن نه تنها پا روی انسانیت خود می‌گذارند بلکه آتش تاراج به اقتصاد یک جامعه یا یک کشور می‌زنند. برخی از همین انسان‌های پول پرست امروزی لباس احتکار بر تن می‌کنند و با دپوی مایحتاج مردم به قول خودشان نبض بازار کالا‌های اساسی را در دست می‌گیرند و بعضی‌ها هم در قامت قاچاق ظاهر می‌شوند و با واردات بی رویه اجناس بی کیفیت کمر تولید کننده را می‌شکنند. و، اما پول؛ این اسکناس‌های وسوسه کننده برخی‌ها را هم به میادین جرم‌های دیگری همچون جعل، تقلب، پول شویی، کلاهبرداری و ... می‌کشاند.
 
در این بین عده‌ای را به جان هم می‌اندازد و موجب سوء استفاده در برخی از حوزه‌های قانونی دیگر می‌شود. در مقابل افراد دیگری هستند که پول هایشان را در راهی غیر از مسیر قانونی خرج می‌کنند و از این طریق قطعات پازل مجرمان پول پرست را تکمیل می‌کنند. برای مثال جاعلی مدرک تحصیلی برای دریافت پول‌های نامتعارف طراحی و چاپ می‌کند و فردی هم حاضر به خرید این مردک تقلبی با هزینه‌ای کلان می‌شود. درست همانند پرونده هلدینگ آفتاب که تاکنون ده‌ها میلیارد تومان از طریق جعل مدرک تحصیلی تقلبی به جیب زده و خدا می‌داند که چه تعداد از افراد در کشور به این شبکه متقلب مراجعه و مدارک تحصیلی با عنوان‌های آقای دکتر، آقای مهندس یا خانم دکتر و خانم مهندس برای خود خریداری کرده اند.
 
حالا بعد از گذشت ۴ جلسه از دادگاه این شبکه جعل مدارک تحصیلی در دادگاه ویژه رسیدگی به جرائم مفسدان و اخلالگران نظام اقتصادی کشور در مشهد که در مرداد امسال در محل دادگاه انقلاب مرکز استان خراسان رضوی برگزار شد، صبح دیروز پنجمین مرحله رسیدگی به این پرونده موسوم به هلدینگ آفتاب به ریاست قاضی منصوری اجرا شد.
در این جلسه که متهمان ردیف اول تا چهارم پرونده آخرین دفاعیات خود را به دادگاه ارائه دادند در ابتدا اتهامات وارده یک به یک به هرکدام از آن‌ها برای چندمین بار تفهیم شد.

متهمان تا ۳۱ شهریور فرصت دفاع دارند

قاضی سید هادی منصوری، رئیس دادگاه رسیدگی کننده به پرونده هلدینگ آفتاب در ابتدای این جلسه بیان کرد: در ۴ نوبت رسیدگی گذشته که از پنجم تا هشتم مرداد امسال برگزار شد اتهامات ۱۵ متهم پرونده مورد بررسی قرار گرفت در جلسات ۲۳، ۲۴ و ۲۵ شهریور آخرین دفاعیات این افراد از سوی آن‌ها یا وکیل حقوقی شان به دادگاه ارائه خواهد شد.

رئیس دادگاه در بخش دیگری از اظهاراتش به دستورالعمل دادگاه اشاره و تاکید کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی، سقف دفاعیات هر یک از متهمان ١٠ دقیقه است و پس از بیان آخرین دفاعیات، این افراد می‌توانند جلسه را ترک کنند. همچنین متهمان تا ٣١ شهریور امسال فرصت دارند تا لایحه دفاعیه تکمیلی را به دادگاه ارائه دهند.

اخذ رضایت شاکیان خصوصی

در بخش بعدی این جلسه نماینده دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی در جایگاه خود قرار گرفت و درباره این پرونده گفت: بیشترین مطلبی که از لوایح این پرونده برداشت می‌شود، ناظر بر مالیات است. حال سؤال ما این بود که برچه مبنا مالیات محاسبه شده و مرجع تشخیص مالیات چگونه شاکی خصوصی است؟

صادق غرابادیان ادامه داد: علاوه بر این وکلای متهمان این پرونده موضوع عدم مداخله موکلان خود در شبکه کلاهبرداری را اعلام کرده اند و این درحالی است که طبق بررسی‌های صورت گرفته پرواضح است که متهم ردیف اول «امیررضا ثابت» به تنهایی نمی‌توانسته این اقدامات را آن هم با این حجم از پول انجام دهد، بنابراین این دفاع قابل استناد نیست. همچنین در دادگاه تاکنون حق همه متهمان به خوبی رعایت شده و مهلت برای دفاع به آن‌ها داده شده که همین امر موجب شده تا متهمان با استفاده از این فرصت بتوانند رضایت شاکیان خصوصی پرونده را اخذ کنند. اما جنبه عمومی جرم و شکایت سازمان‌ها و ادارات همچنان در این پرونده باقی است.


آخرین دفاع امیررضا ثابت

بعد از پایان قرائت کیفرخواست پرونده از سوی نماینده دادستان مرکز استان خراسان رضوی «امیررضا ثابت» متهم ردیف اول برای ارائه آخرین دفاعیاتش به جایگاه خود فراخوانده شد. ثابت متهم است به مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور از طریق تشکیل و رهبری شبکه کلاهبرداری با استفاده از تبلیغات عامه و از طریق وسایل ارتباط جمعی به میزان ۱۱ میلیارد و ۵۶ میلیون و ۷۰۰ هزار ریال و ۸ هزار و ۹۲۰ یورو، فرار مالیاتی از طریق تاسیس شرکت‌های متعدد صوری و اختفای فعالیت‌های اقتصادی و کتمان درآمد‌های حاصل از آن که منتهی به اخلال در نظام پولی و کسری بودجه به میزان حدود ۸۴۳ میلیارد و ۱۰۱ میلیون و ۵۴۳ هزار ریال شده است.
 
تحصیل مال از طریق نامشروع در سال‌های ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۷ به مبلغ ۱۰۸ میلیارد و ۴۰۰ میلیون و ۴۶۵ هزار ریال به واسطه میزان جذب مشتری از سوی مدیران بازرگانی، پول شویی به مبلغ ۸۹۲ میلیارد و ۵۰ میلیون و ۶۰ هزار ریال، مشارکت در جعل مدارک تحصیلی دانشگاه‌های خارجی و برخی موسسات داخلی، جعل مهر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مشارکت در جعل رایانه‌ای ۹۹ سایت، جعل مهر و علامت شرکت‌ها و انجمن‌های خصوصی و داخلی و خارجی از دیگر اتهامات متهم امیررضا ثابت است که قبل از ارائه دفاعیاتش قرائت شد.

پس از تفهیم و قرائت اتهامات این متهم، وکیل او به بیان آخرین دفاعیات موکلش پرداخت و طبق ادعای امیررضا ثابت برخی از اتهامات وارده را رد کرد. نماینده امور مالیاتی نیز پس از ارائه دفاعیات متهم ردیف اول و رد برخی از موارد اتهامی در جایگاه خود قرار گرفت و بیان کرد: تمام اقدامات صورت گرفته درباره مباحث مالیاتی این پرونده طبق قانون و به صورت کارشناسی انجام شده است.

دفاعیات دیگر همدستان ثابت

در ادامه جلسه قاضی غرابادیان، نماینده دادستان مرکز استان خراسان رضوی درباره «مجید نوروزی» متهم ردیف دوم این پرونده گفت: این شخص به مدت ۱۰ سال مسئولیت مالی هلدینگ آفتاب را برعهده داشته است که مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی از طریق مشارکت در کلاهبرداری شبکه‌ای با استفاده از تبلیغات عامه و از طریق وسایل ارتباط جمعی به میزان ۱۱ میلیارد و ۵۶ میلیون و ۷۰۰ هزار ریال و ۸ هزار و ۹۲۰ یورو، فرار مالیاتی از طریق تاسیس شرکت‌های متعدد صوری و اختفای فعالیت‌های اقتصادی و کتمان درآمد‌های حاصل از آن که منتهی به اخلال در نظام پولی و کسری بودجه به میزان حدود ۸۴۳ میلیارد و ۱۰۱ میلیون و ۵۴۳ هزار ریال شده است، تحصیل مال از طریق نامشروع به مبلغ ۱۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال و پول شویی به مبلغ ۸۹۲ میلیارد و ۵۰ میلیون و ۶۰ هزار ریال از اتهامات وارده او است. پس از قرائت شرح کیفرخواست و تفهیم اتهام وکیل مجید نوروزی اخرین دفاعیات موکلش را به دادگاه ارائه کرد.

همچنین با قرار گرفتن «وحید پورمحمد شاندیز» متهم ردیف سوم پرونده در جایگاه خود، اتهامات او نیز قرائت شد. مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی از طریق مشارکت در کلاهبرداری شبکه‌ای با استفاده از تبلیغات عامه و از طریق وسایل ارتباط جمعی به میزان ۱۱ میلیارد و ۵۶ میلیون و ۷۰۰ هزار ریال و ۸ هزار و ۹۲۰ یورو، فرار مالیاتی از طریق تاسیس شرکت‌های متعدد صوری و اختفای فعالیت‌های اقتصادی و کتمان درآمد‌های حاصل از آن که منتهی به اخلال در نظام پولی و کسری بودجه به میزان حدود ۸۴۳ میلیارد و ۱۰۱ میلیون و ۵۴۳ هزار ریال شده است، تحصیل مال از طریق نامشروع به مبلغ یک میلیارد و ۶۹۰ میلیون ریال، پول شویی به مبلغ ۸۹۲ میلیارد و ۵۰ میلیون و ۶۰ هزار ریال، به عنوان اتهامات متهم ردیف سوم پرونده به او تفهیم شد. مشارکت در جعل مدارک تحصیلی دانشگاه‌های خارجی و برخی موسسات آموزش عالی داخلی و مشارکت در جعل رایانه‌ای ۹۲ سایت از دیگر اتهامات وحید پورمحمد شاندیز بود که وکیل مدافع این فرد آخرین دفاعیات موکلش را تقدیم دادگاه کرد.


پس از ارائه دفاعیات متهم ردیف سوم پرونده «مهرداد دهر آزما» متهم ردیف چهارم به جایگاه خود فراخوانده شد. مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی از طریق مشارکت در کلاهبرداری شبکه‌ای با استفاده از تبلیغات عامه و از طریق وسایل ارتباط جمعی به میزان ۱۱ میلیارد و ۵۶ میلیون و ۷۰۰ هزار ریال و ۸ هزار و ۹۲۰ یورو، فرار مالیاتی از طریق تاسیس شرکت‌های متعدد صوری و اختفای فعالیت‌های اقتصادی و کتمان درآمد‌های حاصل از آن که منتهی به اخلال در نظام پولی و کسری بودجه به میزان حدود ۸۴۳ میلیارد و ۱۰۱ میلیون و ۵۴۳ هزار ریال شده است و تحصیل مال از طریق نامشروع به مبلغ حدود یک میلیارد و ۶۶۲میلیون ریال به عنوان اتهامات این متهم بود که به او تفهیم شد. همچنین پول شویی به مبلغ ۸۹۲ میلیارد و ۵۰ میلیون و ۶۰ هزار ریال، مشارکت در جعل مدارک تحصیلی دانشگاه‌های خارجی و برخی موسسات آموزش عالی داخلی و مشارکت در جعل رایانه‌ای ۹۲ سایت هم از دیگر موارد اتهامی مهرداد دهر آزما بود که وکیل مدافع این فرد آخرین دفاعیات موکلش را ارائه کرد.

پنجمین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده ۴۰ جلدی هلدینگ آفتاب با ارائه دفاعیات چهارمین متهم به پایان رسید و جلسه ارائه آخرین دفاعیات دیگر متهمان این پرونده شش هزار برگی به صبح فردا موکول شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ازاده محمدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۴
0
0
خیلی براتون متاسفم که خبر دروغ پخش میکنید ... مدرک تحصیلی؟؟؟ بعد کی به شما اجازه ی انتشاره اسم داده؟؟ شما تو کدوم دین و تو کدوم قانون زندگی میکنید؟ اگه خیلی دغدغه ی جامعه رو دارید حداقل دفاع مهندس ثابتم بذارید که هم بدونن چه خبره ... همه ی خبرها یک سوعه هست و برای فشار اوردن به دستگاه قضایی ... فقط بدونید توی دادگاه عدل اللهی یک روزی باید جوابگو باشید
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->