واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

توضیحات دادستان کل کشور درباره پرونده «میترا استاد»

  • کد خبر: ۴۳۰۷۸
  • ۲۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۴
توضیحات دادستان کل کشور درباره پرونده «میترا استاد»
دادستان کل کشور با تشریح ابعاد پرونده محمدعلی نجفی گفت: ازدواج دوم محمدعلی نجفی خود حدیث مفصلی است؛ می‌گوید اختلافات حاد داشته‌ام و اختلاف عادی بین زن و شوهر نبوده است.
به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام منتظری در جلسه هیات عمومی دیوان عالی کشور که برای تصمیم گیری درباره پرونده محمدعلی نجفی برگزار شد، گفت: فضای هیات عمومی دیوان عالی کشور که عالی‌ترین مرجع قضایی است فضای آزاد و منطقی است و اینکه تعدادی از بدخواهان و بداندیشان تصور می‌کنند که دستگاه قضایی در راستای اهدافی که آن‌ها بدنبالش هستند بگونه دیگری حرکت می‌کند کاملا نشان دهنده اندیشه‌های غلط و انحرافی آنهاست.

وی افزود: در این پرونده اخیر شاهد بودیم که مسیر قانونی و حقوقی و قضایی آن براساس موازین قانونی طی شد، اما چون دشمن بدنبال اهداف دیگری بود هم اکنون بشدت رسانه‌های بیگانه بدنبال برداشت‌های خودشان هستند. این صحنه زیبای بحث و گفتگویی که امروز پیرامون پرونده شاهدیم بهترین گواه است که قضات دیوان عالی فارغ از هر گونه جریانات سیاسی در مسیر حق و عدالت بدنبال این هستند که به واقعیات دست یابند.

منتظری گفت: جلسه امروز برگ زرینی از دستگاه قضایی و قضات گرانقدر است که فارغ از خط و خطوط بدنبال کشف حقیقت و اجرای عدالتند.

وی درباره جلسه امروز هیات عمومی دیوان عالی گفت: بنده نظرم این است که در بررسی جامع حادثه که منجر به قتل زن توسط شوهرش شده باید مولفه‌های موثر در حادثه را تحلیل کنیم. چند مولفه می‌تواند مورد استدلال قرار گیرد که همه در یک رتبه و درجه نیستند و همه آن‌ها را باید ملاک قرار داد، اما نه در یک ردیف. مراتب و درجات این مولفه‌ها متفاوتند.

دادستان کل کشور گفت: ما قبل از اینکه به نکات فنی اسلحه و نحوه شلیک بپردازیم باید به آن قوه عاقله و اراده کننده حادثه بپردازیم و آن را باید بیشتر مورد توجه قرار دهیم. مولفه‌هایی که می‌تواند منشا یک انسان عاقل باشد و او یک فرد عادی بی سواد عامی نبوده و کسی بوده که سال‌ها در دستگاه‌های مهم و مقامات بالای کشور مسولیت داشته و این ادم مرتکب جنایتی می‌شود و ما اگر بخواهیم از دیدگاه فرد عادی به آن نگاه کنیم درست نیست. هرچند که بنا به گفته رییس دیوان عالی تفاوتی بین اشخاص نیست و پرونده مربوط به هر کسی باشد از منظر قضا تفاوتی نمی‌کند.

وی افزود: ازدواج دوم این آقا با خانم خود حدیث مفصلی است که چه بسا به تشخیص من و شما ربطی نداشته باشد.

منتظری گفت: در برخی اظهاراتش گفته من قصد کشتن نداشتم. برداشتن اسلحه چیست؟ مگه اسلحه اسباب بازی بوده و مگر اسلحه در آن گلوله نبوده از کنار این‌ها بگذریم. او بعد وارد حمام می‌شود. فرض کنیم می‌خواهد بترساند و فرض کنیم برای اینکه ترساندنش را قوی کند یک گلوله هم شلیک می‌کند. اگر این آقا قصدش این بوده او را بترساند با یک شلیک می‌توانست بترساند چرا ۵ شلیک؟ آیا این تکرار شلیک کردن نشاند هنده این نیست که این آقا می‌خواهد به هدفش برسد. ۵ گلوله یعنی ۵ بار ماشه را چکانده می‌گوییم قصدش کشتن نیست، اما آقای رازینی ریاست شعبه ۴۱ دیوان عالی که تاکید دارید که ۳ عنصر در بند ب قانونگذار مورد توجه قرار داده که قصد قتل ندارد، اما قطعا برداشتن اسلحه و از ضامن خارج کردن و شلیک کردن همه با قصد انجام داده است. این عمل قطعا کشنده است. همه سه عنصری که در بند ب برای تحقق عملی که می‌تواند از مصادیق قتل عمد شناخته شود وجود دارد؛ بنابراین قاتل به اصل حادثه اعتراف صحیح دارد و به کیفیت حادثه که اسلحه را برداشته و وارد حمام شده است.

منتظری گفت: در طول یکسال گذشته می‌گوید اختلافات حاد داشته ام و اختلاف عادی بین زن و شوهر نبوده است و همه مولفه‌های مندرج در بند ب از ماده ۲۹۰ قطعا در این حادثه به عیان می‌بینید و بنظرم قتل عمد است. با توجه به گذشت اولیای دم، ما از جنبه عمومی جرم اظهار نظر می‌کنیم که یا قتل عمد بوده و یا غیرعمد.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->