خواسته نیازمند برای حضور در پرسپولیس مانور تلویزیونی درویش برای بقا در پرسپولیس؟ ستاره ۲۲ ساله رقیب جدید سروش در پرسپولیس روز پرماجرای پرسپولیس در نقل و انتقالات| حضور ستاره سپاهان در اردوگاه سرخپوشان مهرداد محمدی به جباری اوکی داد| آماده بازی بازگشت مغز متفکر جباری کرونا گرفت پاتک سپاهان به آلومینیوم ایوب العملود به کار پرسپولیس نیامد برانکو: طارمی استثنایی و زیرک است مامه تیام از باشگاه استقلال دور شد| رضایت‌نامه ۵۰۰ هزار دلاری گندوز در راه عربستان؟ بلیت‌های استقلال و صنعت نفت، نیم‌بها شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و چین | بانوان فوتبالیست جهانی شدند ضرر یک‌میلیون‌دلاری شهریاری و سمیعی به استقلال| سکوت مدیران سابق در مقابل محکومیت‌ها خرید‌های پرسپولیس؛ بازسازی یا تسکین روانی؟ محکومیت ۴۰۶ هزار دلاری استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال فولاد سیرجان و اوساکا | ناکامی عطایی و شاگردانش در آسیا رازورمز احیای بارسلونا به دست ژنرال آلمانی میراث شوم فرگوسن در منچستریونایتد بیرانوند به استقلال می‌آید، حسینی لژیونر می‌شود
سرخط خبرها

جدایی دیاباته از استقلال نزدیک است؟

  • کد خبر: ۴۳۵۰۸
  • ۲۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۴
جدایی دیاباته از استقلال نزدیک است؟
همان طور که پیش‌تر نیز به آن اشاره شده بود باشگاه استقلال درپرداخت دیون دیاباته عملکرد موفقی نداشته و نتوانسته طبق توافقات انجام شده، حقوق این بازیکن را بپردازد.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، حتی پیش از آنکه شیخ در اردوی استقلال در قطر حاضر شود این بازیکن باشگاه را تهدید کرده بود که اگر دریافتی نداشته باشد در ادامه بازی‌ها استقلال را همراهی نخواهد کرد، اما باشگاه توانست بخشی از مطالبات را پرداخت کند واز این بازیکن به نوعی وقت بگیرد.

در واقع اگر می‌بینید اکنون شیخ در اردوی استقلال در قطر حضور دارد، به دلیل این است که به باشگاه وقت داده تا آخر بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا باقی دستمزدش را پرداخت کنند و اگر باشگاه استقلال موفق به انجام چنین کاری نشود، با توجه به اینکه ازمهلتی که شیخ برای باشگاه استقلال تعیین کرده، گذشته قرارداد می‌تواند به خواست دیاباته فسخ شده و این بازیکن راهی تیم دیگری شود. اگر بخواهیم حقوقی به ماجرا نگاه کنیم قرارداد همین حالا هم فسخ شده است.

شیخ دیاباته تا کنون به باشگاه استقلال حسن نیت نشان داده و بار‌ها با وجود خلف وعده‌های مکرر در تمرینات و بازی‌ها شرکت کرده است که بار آخری نیز با اینکه درخواست مالی اوبه طور کامل از سوی باشگاه استقلال اجابت نشد، اما به قطر رفت تا دست استقلال را در لیگ قهرمانان آسیا بگیرد.

بعد از پایان این بازی‌ها، اما روشن نیست که چه اتفاقی رخ می‌دهد، چون طبق نامه‌ای که دیاباته به باشگاه استقلال ارسال کرده مهلت پرداخت باقی مطالبات به پایان رسیده است. طبق گزارشی که خبرگزاری فارس منتشر کرده دیاباته اکنون ۴۳۸ هزار دلار از باشگاه استقلال طلب دارد. مبلغی که با انضمام پاداش‌ها محاسبه شده که معادل ریالی اش بیش از ۱۱ میلیارد تومان می‌شود. اگر باشگاه استقلال طبق خبر‌هایی که رسیده در هفته‌های گذشته مبلغ ۵۰ هزار دلار را به این بازیکن پرداخت کرده باشد بازهم از تعهدات خود عقب است و باید هرچه زودتر این مبلغ را به روز کند وگرنه ممکن است دیاباته تصمیم دیگری بگیرد واستقلال را ترک کند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->