کره شمالی: هیچ‌گاه برای لغو تحریم‌ها التماس نخواهیم کرد هیئت بلندپایه طالبان عازم ایران شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) سرباز‌های دارای مهارت تخصصی از یک ماه کسری خدمت تا بخشش اضافه خدمت دریافت می‌کنند ابراز نگرانی شدید سازمان ملل درباره افزایش حملات در کرانه باختری (۶ اسفند ۱۴۰۳) بررسی بخش دوم بودجه سال ۱۴۰۴ در مجلس در دو نوبت صبح و عصر از فردا (۷ اسفند ۱۴۰۳) دیدارهای دیپلماتیک عراقچی در ژنو (۶ اسفند ۱۴۰۳) ویدئو | شهید سید هاشم صفی‌الدین: کلید هر موفقیتی در مقاومت لبنان به دست رهبر انقلاب اسلامی است رئیس نمایندگی لهستان در تهران به وزارت خارجه ایران احضار شد نتایج یک نظرسنجی جدید فاش کرد: نارضایتی آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ یک مجری رادیو، معاون اف‌بی‌آی در دولت ترامپ شد لغو تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه جزئیات سفر لاوروف به تهران اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) انفجار در کنسولگری روسیه در شهر مارسی فرانسه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز مراسم رسمی تدفین شهید سید هاشم صفی‌الدین (۶ اسفند ۱۴۰۳) «جنگنده یاک ۱۳۰» در رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش به پرواز درآمد تأکید رئیس‌جمهور تاجیکستان بر استفاده از هوش مصنوعی در نیروهای مسلح شانزدهمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه و بلاروس + جزئیات قالیباف: نبرد مقاومت با داعش و رژیم صهیونیستی، تثبیت امنیت لبنان را درپی داشت تحریم ۷۰ شهروند و ۷۹ نهاد روسی توسط استرالیا تعطیلی ۴۹ مدرسه در کره جنوبی درپی کاهش جمعیت اختلاف‌ها در رژیم صهیونیستی بالا گرفت | نتانیاهو از پسرش کتک خورد روز تاریخی تشییع سیدحسن نصرالله مخالفت ۶۰ درصد صهیونیست‌ها با ازسرگیری جنگ در غزه وخامت حال پاپ | واتیکان از جزئیات سلامتی رهبر کاتولیک‌های جهان خبر داد حمایت ترامپ از تصمیم نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه (۶ اسفند ۱۴۰۳) واکنش قاطع عراق به تهدیدات امنیتی گروه‌های تروریستی سوریه تهدید نتانیاهو درخصوص نقض آتش‌بس غزه: برای ازسرگیری جنگ در هر زمانی آماده‌ایم وزیر دفاع: دشمنان حد و مرزی در جهان‌خواری و زورگویی ندارند
سرخط خبرها

اتحادیه اروپا لوکاشنکو را به رسمیت نخواهد شناخت

  • کد خبر: ۴۳۵۴۷
  • ۲۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۹
اتحادیه اروپا لوکاشنکو را به رسمیت نخواهد شناخت
پارلمان اتحادیه اروپا روز پنجشنبه اعلام کرده است که از ماه نوامبر، دیگر الکساندر لوکانشکو را به‌عنوان رئیس‌جمهور بلاروس به رسمیت نمی‌شناسد و همچنین، خواستار وضع تحریم‌های اقتصادی اتحادیه اروپا علیه او شده است.
هدی جاودانی | شهرآرانیوز؛ پارلمان اتحادیه اروپا روز پنجشنبه اعلام کرده است که از ماه نوامبر، دیگر الکساندر لوکانشکو را به‌عنوان رئیس‌جمهور بلاروس به رسمیت نمی‌شناسد و همچنین، خواستار وضع تحریم‌های اقتصادی اتحادیه اروپا علیه او شده است.
به‌دنبال نمایش بی‌سابقه و گسترده معترضان دموکراسی‌خواه در خیابان‌های بلاروس، اتحادیه اروپا با ۵۷۴ رأی موافق، ۳۷ رأی مخالفت و ۸۲ رأی ممتنع، انتخابات ریاست‌جمهوری نهم آگوست بلاروس را غیرقانونی اعلام و نتیجه آن را رد کرده است. پتراس اوسترویشس، قانون‌گذار میانه‌رو لیتوانیایی در پارلمان اتحادیه اروپا، گفته که «اتحادیه اروپا به‌دنبال اتخاذ رویکرد جدیدی درمقابل بلاروس است، رویکردی که به خاتمه هرگونه همکاری با رژیم لوکاشنکو بینجامد.» درپی این رأی‌گیری پارلمان اروپا در بیانیه‌ای اعلام کرده است که با به پایان رسیدن دوره ریاست‌جمهوری لوکاشنکو در پنجم نوامبر، دیگر او را به‌عنوان رئیس‌جمهور بلاروس به رسمیت نمی‌شناسد.

اگرچه رأی پارلمان اروپا به‌صورت قانونی، الزامی را برای بلاروس درپی نخواهد داشت، بار سیاسی آن می‌تواند بر چگونگی سرمایه‌گذاری اتحادیه اروپا در بلاروس و حمایت‌های مالی آن از این کشور تأثیر بسزایی بگذارد.
اعتراضات گسترده اخیر بلاروس، که آغاز آن به انتخابات ماه آگوست این کشور بازمی‌گردد، بزرگ‌ترین تهدیدی است که لوکاشنکو در طول عمر ۲۶ ساله ریاست‌جمهوری خود با آن مواجه بوده است؛ باوجوداین کشور‌های عضور اتحادیه اروپا هنوز درباره چگونگی وضع تحریم‌ها علیه بلاروس تصمیمی اتخاذ نکرده‌اند. این درحالی است که لوکاشنکو در واکنش به بیانیه اتحادیه اروپا، روز جمعه، در یک سخنرانی تأکید کرده که انتخابات بلاروس قانونی بوده و برمبنای قانون اساسی این کشور برگزار شده است و بلاروس به هیچ‌گونه تأییدی ازسوی دیگران نیاز ندارد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->