آغاز جشنواره تخفیف‌های ویژه ایام ولایت ۱۴۰۴ در ۱۳ فروشگاه منتخب شهرما در مشهد رغبت‌نداشتن سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در صنعت محصولات لبنی | واحد‌های تولید محصولات لبنی خراسان بی‌علاقه به تولید شیر مدارس بسیج تمام ظرفیت‌های شهرداری مشهد در دهه ولایت ۱۴۰۴ | از فضاآرایی تا تقویت حمل‌ونقل عمومی و خدمات ایمنی اجرای اصلاح الگوی کاشت فضای سبز خیابان کوهسنگی در مشهد برنامه پرواز‌های بازگشت زائران حج تمتع خراسان‌‌های رضوی و شمالی به مشهد + جدول زمانی روایتی کوتاه از تاریخ دوچرخه در مشهد به بهانه روز جهانی آن | گشتن با مرکب شیطان در شهر! سرای عزیزاله‌اف، بهشت ارزان‌قیمت‌ها شتاب در تکمیل ایستگاه‌های کلیدی مترو مشهد | قلندرشریف: ایستگاه میدان بسیج در موعد مقرر به بهره‌برداری می‌رسد بهره‌برداری از «ایوان سلام» در پایانه مسافربری مشهد تا شهریور ۱۴۰۴ آرامگاه پیر مشهد | نگاهی به تغییرات مقبره «پیر پالان‌دوز» گلایه برخی ساکنان خیابان قرنی  ۴۱  مشهد از وضعیت نامناسب پارک زیتون تعیین تکلیف ۵۶۰ هکتار از  اراضی بزرگ‌مقیاس مشهد کشف ۱۷ میلیارد ریال شمش و طلای قاچاق در فرودگاه مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تصاویر مردان میدان مین، در مشهد اکران می‌شود تبریک شهردار مشهد مقدس به مناسبت عید سعید قربان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توضیحات مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد در خصوص بدهی به صندوق توسعه ملی کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد پرداخت کامل معوقات بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری مشهد افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تزریق ۳۸۶ دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس به ناوگان حمل‌ونقل مشهد

  • کد خبر: ۴۳۹۱۹
  • ۳۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۹
تزریق ۳۸۶ دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس به ناوگان حمل‌ونقل مشهد
عضو شورای شهر مشهد در نطق پیش از دستور گفت: در ابتدای شروع مسئولیت تجمع تاکسی‌رانان و اتوبوس‌رانان را شاهد بودیم که از برخورد‌های قهری و قضایی و نامهربانی‌های دوره قبل گله داشتند که همه گله‌ها در ۶ ماه برطرف شد.

لاله سادات کوثری-شهرآرانیوز| عضو شورای شهر مشهد در نطق پیش از دستور گفت: یکم مهر ماه روز جهانی بدون خودرو و حمل‌ونقل پاک نام‌گذاری شده، این روز ویژه را گرامی می‌داریم.

بهاروند افزود: برخی از مهم‌ترین اتفاقات عمرانی و حمل‌ونقلی در دوره‌ای که بنده ریاست کمیسیون عمران و حمل‌ونقل و ترافیک بودم قابل تأمل است.

وی افزود: در ابتدای شروع مسئولیت تجمع تاکسی‌رانان و اتوبوس‌رانان را شاهد بودیم که از برخورد‌های قهری و قضایی و نامهربانی‌های دوره قبل گله داشتند که همه گله‌ها در عرض ۶ ماه برطرف شد.

بهاروند ادامه داد: نوسازی ناوگان تاکسی‌رانی را در دستور‌کار قرار دادیم و تعداد ۳۸۶ دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس به ناوگان تزریق کردیم. این در حالی بود که رقم خریداری اتوبوس از ۵۰۰ میلیون به ۳ میلیارد تومان رسید. برای توان‌یابان هم ۶۰ سفر رایگان اتوبوس و قطار‌شهری در ماه در نظر گرفتیم.

بهاروند با بیان اینکه در ابتدای شروع مسئولیت شرکت‌های مستقر در پایانه‌های مسافربری میلیارد‌ها تومان بدهکاری به شهرداری داشتند، اظهار کرد: در این راستا تفاهم‌نامه با انجمن صنفی اتوبوس‌های برون‌شهری منعقد کردیم.

این عضو شورای اسلامی شهر مشهد اذعان کرد: صدور بلیت الکترونیکی سفر و کوتاه‌کردن بازار سیاه فروش بلیت را در سامانه مسافربری محقق نمودیم.


بهاروند با بیان اینکه هزینه احداث هر کیلومتر قطار‌شهری در ابتدای دوره ۲۰۰ میلیارد تومان بود و الان ۸۰۰ میلیارد تومان شده است، افزود: حفاری خط ۳ بدون توقف ادامه دارد و قرار است پایانه مسافربری تا میدان شهدا به طول ۱۵ کیلومتر از خط ۳ در سال ۱۴۰۰ بهره‌برداری شود و اتصال انتهای خواجه‌ربیع به شهرک شهید باهنر در خط ۴ قطار‌شهری تعریف شده است.

وی افزود: ما در حوزه گسترش حمل‌ونقل پاک رتبه نخست کشور را داریم و ۲۵۰ کیلومتر خطوط دوچرخه‌سواری در مشهد باید ایجاد شود و این در حالی است که تهران ۶۰ کیلومتر دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->