تاریخ و ساعت بازی تیم‌های چلسی و فلومیننزه در نیمه نهایی جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵ | حمله به فینال رئال مادرید خواستار تعویق هفته اول لالیگا (فصل ۲۶-۲۰۲۵) محمد ربیعی از خیبر جدا شد پرسپولیس، چهارشنبه (۱۸ تیر ۱۴۰۴) به ترکیه سفر می‌کند روز جهانی والیبال معرفی شد ترکش‌های حمله اسرائیل به ایران به اردوی تراکتور | وضعیت بلاتکلیف بازیکنان خارجی محرومیت تراکتور قطعی شد زمان برگزاری بازی‌های فوتبال کافا با حضور تیم ملی اعلام شد + جزئیات الاهلی ول کن مسی نیست گم شدن ۲ دوچرخه‌سوار ایرانی در کوه سبلان صداقت: وقتی تیم نداریم، نوجوانانمان زیر چرخ‌های نامرادی فوتبال له می‌شوند درباره وضعیت نامطلوب هیئت‌های ورزشی | فهرست بلاتکلیف‌ها! تیم ملی تکواندو جام جهانی کره جنوبی را از دست داد برنامه مسابقات کشتی آزاد و فرنگی جوانان آسیا اعلام شد توافق شفاهی الهلال با ستاره میلان مسابقات فوتبال در تهران لغو شد عقب نشینی ۳ دروازه‌بان مطرح از حضور در استقلال اختلاف مالی چشمی و باشگاه استقلال بالا گرفت سیدورف: ارتباطم با استقلال ادامه خواهد داشت
سرخط خبرها

ساعت دیدار استقلال در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا

  • کد خبر: ۴۴۱۷۶
  • ۰۱ مهر ۱۳۹۹ - ۲۲:۵۱
ساعت دیدار استقلال در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا
ساعت دیدار استقلال و الاهلی عربستان اعلام شد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، تیم فوتبال استقلال تهران فردا از ساعت ۱۸:۳۰ به مصاف الاهلی عربستان خواهدرفت تا آخرین دیدار خود را در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا برگزار نماید.

شاگردان نامجومطلق که از ۳ بازی قبلی خود در این مرحله، صاحب ۲ امتیاز شده‌اند، برای صعود نیاز مبرمی به کسب هر سه امتیاز این مسابقه دارند.

الاهلی عربستان پیش از این با ۶ امتیاز صدرنشینی و صعود خود را به مرحله بعدی رقابت‌ها قطعی کرده و دیدار با استقلال برای این تیم تشریفاتی محسوب می‌شود. همین موضوع می‌تواند عاملی موثر برای آسان‌تر شدن کار صعود استقلال شود.

هنوز وضعیت سیاوش یزدانی برای دیدار فردا مشخص نشده و ممکن است این بازیکن دیدار با الاهلی را به واسطه مصدومیت از دست بدهد. داریوش شجاعیان که از کمند مصدومیت رها شده، بازی با الشرطه را به دلیل محرومیت از دست داد و برای دیدار با الاهلی مشکلی ندارد.

نامجومطلق در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار تیمش گفت: تیم ما به خاطر اینکه دو هفته از شرایط بازی دور بود و فقط تمرین کردیم، مقداری در نیمه اول بازیکنان در وضعیت بازی نبودند و با اینکه می‌دانستیم نقطه قوت تیم الشرطه روی ضربات کرنر و ایستگاهی است، اما نتوانستیم کیفیت خوبی ارائه دهیم، اما در نیمه دوم بهتر شدیم و حتی می‌توانستیم گل‌های بیشتری به ثمر برسانیم و بازی را برای خودمان آسان‌تر کنیم. ما از بازی گذشته درس می‌گیریم و بازیکنان به نکات موجود بیشتر دقت می‌کنند.

سرمربی استقلال افزود: ما به الاهلی عربستان و بی‌انگیزگی این تیم کاری نداریم و تیم ما باید انگیزه داشته باشد. ما محکوم به پیروزی هستیم و با تمام تلاش وارد میدان می‌شویم و کاری هم به هدف و انگیزه تیم مقابل نداریم. ما یک هدف داریم و برای آن می‌جنگیم.

او در پایان گفت: ما در بازی پیش رو نیاز به تمرکز داریم و بهترین شرایط را باید داشته باشیم. این اتفاقی که در نشست افتاد اصلا خوشایند نبود و ما در بازی مقابل الاهلی نیاز به آرامش داریم و امیدوارم دیگر چنین مساله‌ای تکرار نشود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->