افغانستان از اعزام دومین تیم تثبیت هویت مهاجران افغانستانی به ایران خبر داد نتیجه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و مراکش (۱۷ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز پول افغانی (۱۷ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تیم ملی فوتسال افغانستان و مراکش (۱۷ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تاریخ و ساعت بازی افغانستان و مراکش (۱۷ آبان ۱۴۰۴) صحبت‌های مجید مرتضایی پس از تساوی ارزشمند در برابر ایران + فیلم لحظات زیبای پایان بازی تیم‌های ملی فوتسال ایران و افغانستان + فیلم خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال ایران و افغانستان + فیلم نتیجه بازی تیم‌های ملی فوتسال ایران و افغانستان (۱۵ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و ایران (۱۵ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین عضو مجلس خبرگان رهبری: رهبر انقلاب اسلامی توجه ویژه‌ای به مردم افغانستان دارند حامد شاکرنژاد: حضور مردم افغانستان در ایران برکات زیادی داشته است نشست مشترک فعالان اقتصادی افغانستان با سفرای ایران در دهلی و کابل به میزبانی چابهار برگزار شد مجید مرتضایی: تیم‌های ملی فوتسال ایران و افغانستان در زمین رقیب و در بیرون رفیق هستند قیمت امروز پول افغانی (۱۴ آبان ۱۴۰۴) صحبت‌های وحید شمسایی پیش از دیدار با تیم ملی فوتسال افغانستان + فیلم تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتسال ایران و افغانستان (۱۴ آبان ۱۴۰۴) گروه تیم ملی افغانستان در جام ملت‌های فوتسال آسیا مشخص شد ویدئو | خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و تاجیکستان در بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی اعلام آمادگی ایران برای بازسازی و ترمیم زیارتگاه سخی در شهر مزارشریف ابراز نگرانی یونیسف درباره وضعیت کودکان بعد از زلزله اخیر افغانستان
سرخط خبرها

شهردار هرات: امیدواریم بتوانیم از تجربیات شهرداری تهران استفاده کنیم

  • کد خبر: ۴۴۳۸۸
  • ۰۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۱
شهردار هرات: امیدواریم بتوانیم از تجربیات شهرداری تهران استفاده کنیم
شهردار هرات در حاشیه بازدید از غرفه شهرداری تهران در نمایشگاه تخصصی خدمات شهری در کابل اظهارداشت: امیدواریم بتوانیم از تجربیات شهرداری تهران در مدیریت شهری استفاده کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شهردار هرات ضمن بازدید از غرفه شهرداری تهران در نخستین نمایشگاه تخصصی خدمات شهری، حمل‌ونقل و ماشین‌آلات وابسته ایران در افغانستان، بر ضرورت انتقال تجربیات مدیریت شهری تهران به شهرداری‌های افغانستان تاکید کرد.

 

غلام حضرت مشفق، شهردار هرات در بازدید از غرفه شهرداری تهران در نخستین نمایشگاه اختصاصی-تخصصی نمایشگاه خدمات شهری، حمل‌ونقل و ماشین‌آلات وابسته ایران در کابل ضمن تشکر از دست‌اندرکاران ایرانی و افغانستانی این نمایشگاه، گفت: ویژگی اصلی این رخداد آن است که تمام نیازمندی‌های شهرداری‌ها را می‌شود در این نمایشگاه یافت.

 

وی افزود: بسیار مهم است که بتوانیم در بخش بازیافت و تفکیک زباله، فضای سبز، محیط زیست و تجهیزات ترافیکی، از تجربیات تهران بهره‌مند شویم.

 

شهردار هرات ضمن تاکید بر این‌که چنین نمایشگاه‌هایی برای تقویت همکاری بین دو کشور بسیار مفید خواهد بود، گفت: قرار شده است طی ۲ ماه آینده نمایشگاهی در شهر اصفهان نیز داشته باشیم.

 

وی اظهار امیدواری کرد: امیدواریم بتوانیم تفاهم‌نامه‌های مشترکی بین دو کشور و شهرهای دو کشور امضا کنیم و به تبادل هرچه‌بیشتر تجربیات و دانش بپردازیم.

 

شهردار هرات اضافه کرد: ایران کشوری است که از هر لحاظ با افغانستان مشابهت‌های فراوان دارد، خصوصا در هرات ما هم‌مرز با مشهد هستیم و بسیاری از نیازهای ما می‌تواند توسط ایران از طریق شهر مشهد تامین شود.

 

عالی‌ترین مقام مدیریت شهری هرات خاطرنشان کرد: از برگزاری این نمایشگاه خوشحالیم و امیدواریم امثال آن در شهر هرات نیز برگزار شود. از سوی دیگر نیز تلاش می‌کنیم تا در قسمت‌های فرهنگی و تکنیکی و تخصصی کارگاه‌هایی برگزار کنیم که از دانش و تجهیزات شهرهایی مثل تهران نهایت استفاده را ببریم.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->