به گزارش شهرآرانیوز، آیتالله سیداحمد علمالهدی، نماینده ولیفقیه در خراسان رضوی، در دیدار با جعفر جمالی، رئیس هیأت سرپرستی مؤسسه اعتباری ملل، با اشاره به اهمیت حفظ سرمایه اجتماعی و صیانت از جایگاه نظام اسلامی، اقدامات انجامشده در زمینه احیای ظرفیتهای اقتصادی را ارزشمند دانست.
وی با اشاره به اینکه احیای مؤسسه ملل موجب جلوگیری از وارد شدن آسیبهای اقتصادی و اجتماعی به نظام شده است، اظهار کرد: این اقدام، احیای بخشی از ظرفیتهای نظام و خدمت ارزشمندی در پیشگاه خداوند متعال است.
آیتالله علمالهدی با تأکید بر اهمیت حفظ آبروی نظام اسلامی افزود: نظام اسلامی در دنیا به عنوان نظامی متعلق به حضرت ولیعصر (عج) شناخته میشود و هر اقدامی که در راستای حفظ آبروی این نظام انجام گیرد، خدمت به حضرت است؛ همانگونه که تضعیف این نظام، خیانت به آرمانهای امام زمان (عج) خواهد بود.
نماینده ولیفقیه در خراسان رضوی همچنین از تلاشهای انجامشده برای احیای ظرفیتهای اقتصادی و حفظ سرمایه اجتماعی تقدیر کرد و آن را اقدامی ارزشمند و دارای اهمیت دانست.