مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی در حال اجرای شهر مشهد؛ از بزرگراه سیدالشهدا (ع) تا دوربرگردان‌های آیت‌الله هاشمی رفسنجانی

  • کد خبر: ۴۴۸۶۳۶
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۵ - ۰۸:۵۱
  • ۴
پروژه
رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد گفت: یکی از پروژه‌های مهم در حال اجرا آغاز عملیات اجرایی بزرگراه سیدالشهدا (ع) است، چپ‌گرد و تقاطع غیرهم‌سطح شاهنامه به پیامبر‌اعظم (ص) و تقاطع غیرهم‌سطح امام‌حسن (ع) تا پایان سال تکمیل خواهد شد. ۷ دوربرگردان بزرگراه پیامبر اعظم (ص) در حال برگزاری مناقصه و تحویل به پیمانکار و دوربرگردان‌های غیرهم‌سطح آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی در مرحله رفع معارض است.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

مجید نژادحسین در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، در خصوص اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام در این دوره مدیریت شهری اظهار کرد: در ابتدای این دوره، مجموعه‌ای از پروژه‌های نیمه‌تمام وجود داشت که در شورای پنجم آغاز شده بود و ما موظف بودیم آنها را تکمیل کنیم.

وی افزود: از جمله این پروژه‌ها، چپ‌گرد بزرگراه پیامبر‌اعظم (ص) به هاشمی‌رفسنجانی با ۱۵۰ میلیارد تومان و تقاطع چهارسطحی آزادگان با ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار بود که ۷۵ درصد اعتبار هر دو پروژه در این دوره تأمین شد. همچنین ۱۰۰ درصد اعتبار پروژه بازگشایی بولوار بصیرت به مبلغ ۲۶.۵ میلیارد تومان و دوربرگردان غیرهم‌سطح آزادی به جانباز با ۷۰ میلیارد تومان اعتبار در این دوره تأمین شد.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: در پروژه تقاطع غیرهم‌سطح خلیج فارس نیز ۶۸ درصد اعتبار ۱۷۰ میلیارد‌تومانی در دوره ششم تأمین شد. به همین دلیل در یکی، دو سال نخست فعالیت شورا بخش قابل‌توجهی از بودجه صرف تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام شد.

پروژه‌های جدید براساس مطالعات و نیاز شهر تعریف شد

نژادحسین با بیان اینکه ما در این دوره شورا یک‌سری پروژه‌های جدید را براساس مطالعات و نیاز شهر تعریف کردیم، عنوان کرد: از جمله این پروژه‌ها می‌توان به دوربرگردان غیرهم‌سطح شهید میرزایی با ۱۰۵ میلیارد تومان، تعریض پل دهرود با ۳۲ میلیارد تومان، تعریض پل شهرک شهید باهنر با ۲۰ میلیارد تومان، اصلاح و زیباسازی زیرگذر حرم مطهر با ۳۵۰ میلیارد تومان، تقاطع غیرهم‌سطح و خیابان قمر‌بنی‌هاشم (ع) با ۲۶۰ میلیارد تومان و ایوان سلام و جلوخان پایانه مسافربری امام رضا (ع) با ۱۴۸ میلیارد تومان اشاره کرد.

وی اضافه کرد: برای تقاطع غیرهم‌سطح میدان خیام نیز ۴۳۰ میلیارد تومان هزینه کردیم که یک پل به پایان رسیده و پل دیگر تا اواخر مهر به پایان می‌رسد. برای تکمیل پروژه میدان فهمیده نیز ۴۱۸ میلیارد تومان در نظر گرفته‌ایم که یک پل به پایان رسیده و یک چپ‌گرد باقی مانده که تا پایان سال تکمیل می‌شود.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد خاطرنشان کرد: تقاطع غیرهم‌سطح اتصال انقلاب به نماز نیز یکی از پروژه‌های سنگین بود که ۱۲ زیرپروژه داشت و ۲۱۳ میلیارد تومان برای تکمیل آن هزینه شد. دوربرگردان شرقی ابوطالب نیز با ۲۰۰ میلیارد تومان به پایان رسید. پایانه اتوبوس‌رانی شهید مفتح نیز با ۵۵ میلیارد تومان اعتبار در این دوره آغاز و تکمیل شد.

تقاطع غیرهم‌سطح شاهنامه به پیامبر اعظم (ص) تا پایان سال تکمیل خواهد شد

وی با اشاره به پروژه‌های مهم در حال اجرا تصریح کرد: یکی از این پروژه‌های مهم آغاز عملیات اجرایی بزرگراه سیدالشهدا (ع) به طول ۲.۵ کیلومتر و با اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومان است که ورودی مشهد خواهد بود. چپ‌گرد و تقاطع غیرهم‌سطح شاهنامه به پیامبر‌اعظم (ص) نیز با ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار آغاز شده است و پیش‌بینی می‌کنیم تا پایان سال تکمیل شود.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: ۷ دوربرگردان با اعتبار ۵۰ میلیارد تومان در بزرگراه پیامبر اعظم (ص) طراحی شده که به‌تدریج در حال برگزاری مناقصه و تحویل به پیمانکار است. تقاطع غیرهم‌سطح امام‌حسن (ع) نیز با ۵۲۰ میلیارد تومان اعتبار آغاز شده است و پیش‌بینی می‌کنیم تا پایان سال تکمیل شود. دوربرگردان‌های غیرهم‌سطح آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی نیز با ۴۰۰ میلیارد تومان آغاز شده و اکنون در مرحله رفع معارض است.

بازگشایی معابر داخل پادگان، شاخص‌ترین اقدام دوره ششم است

نژادحسین گفت: مترو یکی از پروژه‌های مهم این دوره بود، اما به نظر من رتبه نخست پروژه‌ها و اقدامات شاخص این دوره، بازگشایی معابر داخل پادگان است. حداقل ۲۰ سال است که همه به‌دنبال بازگشایی معابر داخل پادگان بودند و این موضوع آرزوی همه ادوار مدیریت شهری بود؛ اما بالاخره در این دوره اتفاق افتاد. با این اقدام ۴ معبر به شهر اضافه شد و خیابان ۴۵ متری ارشادالرضا (ع) بازگشایی شد. معابر نامجو و شهید فیاض‌بخش نیز از بن‌بست خارج شدند. در این بازگشایی ۴۰۰ هکتار استحصال کردیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۴۸ - ۱۴۰۵/۰۷/۰۷
0
2
آقای شهردار مشهد حد فاصل دانشگاه فردوسی فلکه پارک میدان آزادی تا میدان استقلال و قائم همیشه دارای ترافیک بسیار سنگینی است چرا برای ترافیک بسیار زیاد این محدوده هیچ کاری انجام نمی دهید راه حل این است میدان آزادی مانند میدان نمایشگاه چهارسطحی شود و میدان استقلال مانند میدان شهید فهمیده سه سطحی شود وهمچنین محدوه میدان قائم نیاز به بازنگری و طراحی مجدد دارد البته از نظر مقامات شهرداری مشهد این محدوده هیچ مشکلی ندارد البته مشکلات این محدوده فقط برای مردم مشهد است که همیشه باید در ترافیک بسیار زیاد این محدوده وقت و عمرشان هدر برود شهردار مشهد اگر برای مردم مشهد ارزشی قائل هستید که بعید می دانیم فکری به حال ترافیک بسیار زیاد این محدوده داشته باشید عوامل محترم شهرآرا پیگیری کنید.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۷ - ۱۴۰۵/۰۷/۰۷
0
2
محدوده حد فاصل میدان شهدا تا چهارراه شهدا و حرم مطهر خیابان شیرازی خیابان بهجت همیشه دچار ترافیک بسیار زیادی است از شهردار محترم مشهد خواهشمندیم این مشکل را رسیدگی کنند چون حتی باوجود کم عرض شدن خط بی آرتی بازهم این محدوده همیشه دارای ترافیک بسیار زیادی است وهمین مسئله باعث افت درآمدی بسیار زیاد کاسبان و مغازه داران خیابان شیرازی و چهارراه شهدا شده است البته دراین محدوده یک مشکل دیگری است آنهم نبود سرویس بهداشتی مناسب واستاندارد است که این مشکل برای زائران و مجاوران بسیار آزار دهنده است خواهشمندیم شهردار محترم آقای قلندر شریف به این مشکلات رسیدگی کنید . عوامل محترم شهرآرا پیگیری کنید
هوشنگ سلیمانی
United States of America
۱۵:۱۹ - ۱۴۰۵/۰۷/۰۸
0
0
باسلام خدمت دست اندرکاران امور سهری ،مشهد مقدس

محترما باعنایت به زحمات وتلاشهای مدیران،مسئولین وکادر شهرداری،
قابل ذکر است که زندان مرکزی مشهد سالهاست در دستور کار می باشد وهنوز اقدامی جدی صورت نگرفته،لذا خواهشمندیم برا انتقال هرچه سریع تر اقدام فرمایید.
عادل
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۰ - ۱۴۰۵/۰۷/۰۹
0
0
سلام....خیابان طرحچی ۲۵ تا طرحچی ۳۳ روستای امام سجاد و فریزی افتضاح است خیابان...خواهشن رسیدگی کند شهرداری منطقه ۲...فقط هر سال میان یه بازدید انجام میدند هیچ کاری انجام نمیشه واقعا از مردم این دو شهرک خجالت باید بکشه شهرداری منطقه ۲ ...