یاراحمدی: برگه‌های سرشماری باطل شده‌اند و اعتباری ندارند | باید ۳ میلیون‌ و ۱۰۰ هزار مهاجر افغانستانی غیرمجاز کشور را ترک کنند + فیلم دستورالعمل تازه سفارت افغانستان در تهران برای مهاجران | بازگشت‌کنندگان مستقیماً به اردوگاه مراجعه کنند نتیجه دیدار‌های اولین روز از نیم‌ فصل دوم لیگ برتر فوتسال افغانستان (۱۸ تیرماه ۱۴۰۴) طالبان در واکنش به صدور حکم بازداشت رهبرشان: دیوان کیفری بین‌المللی را به رسمیت نمی‌شناسیم معاون وزیر کشور: اتباع مجاز برای رفتن به زیارت اربعین مشکلی ندارند + فیلم ادامه بازی‌های لیگ برتر فوتسال افغانستان با انجام دو بازی | سرمربی تیم ملی فوتسال لیست بازیکنان برتر نیم فصل اول را اعلام کرد سفارت افغانستان در تهران هزینه صدور و تمدید پاسپورت را کاهش داد + جزئیات قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴) فیلم کامل اظهارات رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور در برنامه صف اول احتمال بارندگی و وقوع سیل در ۱۰ ولایت افغانستان (۱۶ تیرماه ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (دوشنبه ۱۶ تیرماه ۱۴۰۴) دوغارون، دروازه مهاجرت معکوس | روایتی از حضور در کنار مهاجران افغانستانی که به خانه بازمی‌گردند + فیلم معاون امنیتی انتظامی استاندار خراسان رضوی: ما معتقد نیستیم که اتباع افغانستان در سرویس‌های جاسوسی فعالیت دارند محرم ۱۴۰۴ | مراسم علم کشی مهاجران افغانستانی در محله گلشهر مشهد + فیلم در ۱۰۰ روز گذشته ۳۶۰ هزار نفر از اتباع غیرمجاز افغانستانی به کشورشان بازگشته‌اند قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۱۱ تیرماه ۱۴۰۴) بهترین‌های نیم فصل لیگ برتر فوتسال افغانستان معرفی شدند + جدول حسینی مزاری: دفاع از رهبر انقلاب اسلامی یک وظیفه شرعی و سیاسی است آنگلا مرکل: آلمان در قبال پناهجویان افغانستانی مسئول است قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۱۰ تیرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

در شش ماه گذشته ۷۱۹میلیون تُن کالا از مرز دوغارون به افغانستان صادر شده است

  • کد خبر: ۴۵۳۲۷
  • ۱۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۵
در شش ماه گذشته ۷۱۹میلیون تُن کالا از مرز دوغارون به افغانستان صادر شده است
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی دوغارون تایباد گفت: از ابتدای امسال، ۷۱۹میلیون و ۴۳۹هزار تُن انواع کالا از دوغارون به افغانستان صادر شده است. انواع مصالح ساختمانی، مواد غذایی، انواع فرآورده‌های نفتی و گاز ال پی جی از جمله این کالاها هستند.

به گزارش شهرآرانیوز - محمد رستمی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی دوغارون تایباد، ارزش این میزان کالا را یک میلیارد و ۱۶۳میلیون دلار برآورد کرد و افزود: در شش ماه گذشته ۷۱۹ میلیون تن کالا به افغانستان صادر شده که نسبت به بازه زمانی سال گذشته ۳۳درصد افزایش داشته است.

 

وی خاطرنشان کرد: همچنین در شش ماه گذشته ۳۴هزار و ۹۸۱دستگاه کامیون حامل بار از افغانستان وارد این کانون اقتصادی شده است.

 

رستمی افزود: از ابتدای امسال تا پایان شهریور ماه، ۲میلیون و ۹۹۲هزار تُن انواع کالا به ارزش ۲میلیون و ۵۷۵هزار دلار وارد منطقه ویژه اقتصادی دوغارون شد.

 

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی دوغارون گفت: ۵۰درصد کالا‌های صادراتی از منطقه ویژه اقتصادی دوغارون به مقصد شهر هرات دومین بازار اقتصادی کشور افغانستان و ۵۰درصد دیگر به مقصد دیگر بازار‌های هدف بوده است.

 

وی ادامه داد: انواع مصالح ساختمانی، مواد غذایی، انواع فرآورده‌های نفتی و گاز ال پی جی از مهمترین اقلام صادراتی و انواع دانه‌های روغنی، سنگ‌های ساختمانی و باتری‌های فرسوده خودرو از مهمترین اقلام وارداتی به این منطقه اقتصادی بوده است.

 

رستمی گفت: روزانه ۵۰۰دستگاه کامیون ترانزیتی ایرانی و خارجی حامل انواع بار در این کانون اقتصادی تردد می‌کنند.

اهمیت دوغارون در اقتصاد خراسان رضوی

منطقه ویژه اقتصادی دوغارون از مهمترین دروازه‌های طلایی صادرات کالا به افغانستان و دیگر کشور‌های آسیای میانه به شمار می‌رود که با فعالیت ۲۳۳شرکت حمل و نقل، بازرگانی و خدماتی، زمینه اشتغال بیش از ۲هزار نفر در این منطقه فراهم شده است.

 

منطقه ویژه اقتصادی دوغارون تایباد در ۲۳۰کیلومتری شرق مشهد، در نقطه صفر مرزی بین ایران و افغانستان و در ۱۲۰کیلومتری شهر باستانی هرات در سال۱۳۸۷ راه اندازی شده است که در آن ظرفیت‌های بالقوه‌ای برای جذب سرمایه‌گذاری به ویژه در حوزه صنعت و خدمات صادرات وجود دارد.

 

هدف از ایجاد زیرساخت‌ها در مرحله نخست بهره برداری از این منطقه، صادرات کالا از ایران به مقصد افغانستان با حداقل هزینه و ارسال ارزان به بازار مصرف است.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->