تیم ملی فوتسال افغانستان راهی میانمار شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) کمپین «اینترنت را قطع نکنید»، تلاش افغان‌ها برای جلوگیری از اجرایی‌شدن فرمان رهبر طالبان ۳۰۰ هزار تبعه خارجی ساکن ایران به سامانه ثنا متصل شدند توضیحات مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی درباره ثبت نام از دانش آموزان اتباع در مدارس + فیلم وزیر صمت با ملابرادر دیدار کرد | تاکید بر گسترش همکاری‌های اقتصادی میان کابل- تهران نشست اقتصادی و تجارتی افغانستان و ایران به میزبانی کابل برگزار شد | تجارت سالانه ۱۰ میلیارد دلاری هدف‌گذاری شد + عکس دیدار هیئت راه آهن ایران با مقامات محلی بلخ | ایران آماده آغاز اقدامات عملی قیمت امروز پول افغانی (چهارشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) مجید مرتضایی فهرست نهایی بازیکنان تیم ملی فوتسال افغانستان برای مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ را اعلام کرد قیمت امروز پول افغانی (سه‌شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴) طالبان دسترسی مردم به خدمات اینترنت فیبرنوری را در استان بلخ افغانستان قطع کردند مدیرکل اتباع خراسان رضوی: بازگشت اتباع افغانستانی فقط از طریق اردوگاه‌ها امکان پذیر است معاون امنیتی استانداری خراسان رضوی: میزان ورود دوباره اتباع غیرمجاز به کشور تقریباً صفر است وزیر صمت در رأس یک هیئت عالی‌رتبه اقتصادی به کابل رفت (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) وزارت آموزش پرورش طالبان: ۲۶۸ دانش‌آموز در زلزله شرق افغانستان جان باخته‌اند وزیر خارجه طالبان در گفت‌وگو با مقام قطری: حمله به دوحه نقض آشکار قوانین، عرف‌ها و ارزش‌های بین‌المللی بود قیمت امروز پول افغانی (یکشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۴) دیدار وزیر خارجه طالبان با هیئت آمریکایی در کابل قیمت امروز پول افغانی (شنبه، ۲۲ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری نمایشگاه هنرمندان افغانستانی در کابل، به‌مناسبت سالروز میلاد پیامبر اسلام(ص) اعتراض متهمان به جنایت جنگی در افغانستان به محدودیت‌های حضور در جلسات تحقیقاتی
سرخط خبرها

در شش ماه گذشته ۷۱۹میلیون تُن کالا از مرز دوغارون به افغانستان صادر شده است

  • کد خبر: ۴۵۳۲۷
  • ۱۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۵
در شش ماه گذشته ۷۱۹میلیون تُن کالا از مرز دوغارون به افغانستان صادر شده است
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی دوغارون تایباد گفت: از ابتدای امسال، ۷۱۹میلیون و ۴۳۹هزار تُن انواع کالا از دوغارون به افغانستان صادر شده است. انواع مصالح ساختمانی، مواد غذایی، انواع فرآورده‌های نفتی و گاز ال پی جی از جمله این کالاها هستند.

به گزارش شهرآرانیوز - محمد رستمی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی دوغارون تایباد، ارزش این میزان کالا را یک میلیارد و ۱۶۳میلیون دلار برآورد کرد و افزود: در شش ماه گذشته ۷۱۹ میلیون تن کالا به افغانستان صادر شده که نسبت به بازه زمانی سال گذشته ۳۳درصد افزایش داشته است.

 

وی خاطرنشان کرد: همچنین در شش ماه گذشته ۳۴هزار و ۹۸۱دستگاه کامیون حامل بار از افغانستان وارد این کانون اقتصادی شده است.

 

رستمی افزود: از ابتدای امسال تا پایان شهریور ماه، ۲میلیون و ۹۹۲هزار تُن انواع کالا به ارزش ۲میلیون و ۵۷۵هزار دلار وارد منطقه ویژه اقتصادی دوغارون شد.

 

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی دوغارون گفت: ۵۰درصد کالا‌های صادراتی از منطقه ویژه اقتصادی دوغارون به مقصد شهر هرات دومین بازار اقتصادی کشور افغانستان و ۵۰درصد دیگر به مقصد دیگر بازار‌های هدف بوده است.

 

وی ادامه داد: انواع مصالح ساختمانی، مواد غذایی، انواع فرآورده‌های نفتی و گاز ال پی جی از مهمترین اقلام صادراتی و انواع دانه‌های روغنی، سنگ‌های ساختمانی و باتری‌های فرسوده خودرو از مهمترین اقلام وارداتی به این منطقه اقتصادی بوده است.

 

رستمی گفت: روزانه ۵۰۰دستگاه کامیون ترانزیتی ایرانی و خارجی حامل انواع بار در این کانون اقتصادی تردد می‌کنند.

اهمیت دوغارون در اقتصاد خراسان رضوی

منطقه ویژه اقتصادی دوغارون از مهمترین دروازه‌های طلایی صادرات کالا به افغانستان و دیگر کشور‌های آسیای میانه به شمار می‌رود که با فعالیت ۲۳۳شرکت حمل و نقل، بازرگانی و خدماتی، زمینه اشتغال بیش از ۲هزار نفر در این منطقه فراهم شده است.

 

منطقه ویژه اقتصادی دوغارون تایباد در ۲۳۰کیلومتری شرق مشهد، در نقطه صفر مرزی بین ایران و افغانستان و در ۱۲۰کیلومتری شهر باستانی هرات در سال۱۳۸۷ راه اندازی شده است که در آن ظرفیت‌های بالقوه‌ای برای جذب سرمایه‌گذاری به ویژه در حوزه صنعت و خدمات صادرات وجود دارد.

 

هدف از ایجاد زیرساخت‌ها در مرحله نخست بهره برداری از این منطقه، صادرات کالا از ایران به مقصد افغانستان با حداقل هزینه و ارسال ارزان به بازار مصرف است.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->