آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف موافقت رئیس‌جمهور با تفویض تمام اختیارات برای رفع ناترازی انرژی در خراسان رضوی شمار تلفات تروریست‌ها در درگیری با ارتش پاکستان به ۴۷ کشته رسید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دستور قوه قضاییه به دادگستری استان‌های مرزی برای فراهم‌کردن تسهیلات به زائران سردار رادان: استفاده از گذرنامه غیر در مرز پیگرد قانونی دارد ویدئو | توضیحات سخنگوی قوه‌قضائیه از آخرین وضعیت پرونده حادثه تروریستی دادگستری زاهدان زنگنه: آنچه در پشت‌پرده مذاکرات در جریان است، کاملاً به‌نفع ایران است مهاجرانی: مسئولان از سؤالات خبرنگاران فرار نکنند لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد روزنامه سعودی الریاض: اسرائیل نمی‌تواند به اهداف خود در جنگ غزه دست یابد مذاکرات ترامپ-پوتین و طرحی برای برقراری آتش‌بس میان مسکو-کی‌یف بیانیه وزارت خارجه در خصوص تحولات منطقه قفقاز | ابراز نگرانی از هرگونه مداخله خارجی در نزدیکی مرزهای مشترک با ایران جریمه یک میلیارد دلاری دانشگاه کالیفرنیا بابت حمایت از غزه رئیس کمیسیون قضایی مجلس: خلاء قانونی در بکارگیری سلاح توسط محیط بانان به پایان می‌رسد استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: احتمال انتقال آب به مشهد از خارج حوزه برای تامین نیاز شهروندان ردپای سلاح‌های شکارچیان متخلف در اغتشاشات| اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان در دستور کار مجلس است محمد رعد: تحویل سلاح یعنی خودکشی برای لبنان| شرافتمان را نمی‌فروشیم پزشکیان: در دنیا برخی از خود فروخته‌ها اخبار را بر اساس نیت‌های شوم استعمارگران و متجاوزان مدیریت می‌کنند ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

توئیت ترامپ در بیمارستان: اوضاع خوب است؛ متشکر با عشق! + عکس

  • کد خبر: ۴۵۴۵۰
  • ۱۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۲
توئیت ترامپ در بیمارستان: اوضاع خوب است؛ متشکر با عشق! + عکس
دونالد ترامپ شامگاه جمعه به وقت آمریکا پس از بستری شدن در بیمارستان در پیامی توییتری نوشت: فکر می‌کنم اوضاع خوب است! از همگی شما متشکرم. با عشق!!!
به گزارش شهرآرانیوز به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا پس از تایید ابتلا به کووید-۱۹ و بستری شدن در بیمارستانی نظامی به منظور "اقدام احتیاطی" از مساعد بودن حالش خبر داد.

شان کانلی، پزشک رئیس‌جمهوری آمریکا هم جمعه اعلام کرد: دونالد ترامپ مقدار تجویز شده‌ای از "کوکتل آنتی‌بادی" از شرکت بیوتکنولوژی "ریجنرون" دریافت کرده است. علاوه بر این، ترامپ زینک، ویتامین دی، فاموتیدین، آسپرین و ملاتونین دریافت کرده است.
 

کایلی مک‌انانی، سخنگوی کاخ سفید هم در بیانیه‌ای گفت: تا عصر جمعه رئیس‌جمهوری آمریکا خسته، اما با روحیه خوب بود. او تحت نظارت تیمی از کارشناسان قرار دارد و گام‌های بعدی بررسی می‌شوند. بانوی اول سرفه می‌کند و سردرد دارد، اما مابقی خانواده ترامپ تست کرونای منفی داشتند.


ترامپ در این مرکز درمانی نظامی، همچنین دوزی از داروی رمدیسیویر دریافت کرد. به گفته پزشک کاخ سفید، ترامپ تا شامگاه جمعه به مکمل اکسیژن نیازی نداشته است، اما پزشکان درمان با رمدیسیویر را آغاز کردند.


توئیت ترامپ در بیمارستان: اوضاع خوب است؛ متشکر با عشق! + عکس
 

بیمارستان والتر رید



توئیت ترامپ در بیمارستان: اوضاع خوب است؛ متشکر با عشق! + عکس

سوییت ریاست‌جمهوری بیمارستان والتر رید

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->