برد شیرین سامورایی‌ها مقابل یانکی‌ها در لیگ ملت‌های والیبال شکایت ساپینتو از عملکرد مدیران استقلال + عکس تاریخ و ساعت بازی ایران و بلغارستان در لیگ ملت‌های والیبال | تلاش برای پایان خوش مهرداد محمدی؛ یک قدم تا ثبت قرارداد با تراکتور انصاری جانشین بادامکی شد + عکس پیشنهاد ویژه پرسپولیس برای جذب زارع نوراللهی در اتحاد کلبا بازگشت طارمی به پورتو؟ تاریخ سازی بانوان فوتبالیست امبومو طلسم مهاجمان منچستریونایتد را می‌شکند؟ لاپورت و اوتاویو در لیست خروج النصر درباره لیست خروج پرسپولیس | شروع دردسر‌های هاشمیان صالح حردانی مدافع چپ جدید استقلال سپاهان به دنبال علیپور اعتماد سرمربی پرسپولیس به گندوز؟ هزینه‌های تمام‌نشدنی بیفوما برای پرسپولیس مهاجم سابق پرسپولیس، مربی پیشنهادی به هاشمیان هاشمیان ستاره جوان را فراخواند پیشنهاد معاوضه پرسپولیس به تارتار نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و فرانسه(۲۸ تیر ۱۴۰۴)| چه شکست بدموقعی!
سرخط خبرها

کارخانه: موسوی برای من حکم طلا را دارد| ارومیه با توپ پر می‌آید

  • کد خبر: ۴۵۵۱۲
  • ۱۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۶
کارخانه: موسوی برای من حکم طلا را دارد| ارومیه با توپ پر می‌آید
سرمربی تیم والیبال سایپا از گنبدی هابه نیکی یاد می‌کند و معتقد است فردا هم بازی بسیار سختی با ارومیه ای‌ها خواهند داشت.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، تیم والیبال سایپا در هفته پنجم رقابت‌های لیگ برتر در سه ست پیاپی گنبدی‌ها را شکست داد، اما این بازی بر خلاف نتیجه آن که به ظاهر بازی راحتی می‌آید بسیار هم سخت بود و در لحظات حساس گنبدی‌ها مقابل بازیکنان باتجربه سایپا کم آوردند و در نهایت شکست خوردند. مصطفی کارخانه سرمربی تیم والیبال سایپا هم معتقد است که آن‌ها شانس آوردند و توانستند دست پر از این میدان خارج شوند. کارخانه می‌گوید: شانس آوردیم گنبدی‌ها را بردیم. حریف ما در توپ گیری فوق العاده بود و به نظرم گنبدی‌ها می‌توانند هر حریفی را به چالش بکشند و آزار دهند.
او در ادامه می‌گوید: در لیگ امسال شاهد غیر قابل پیش بینی‌ترین نتایج خواهیم بود و حتی شاید قهرمان با ۵ یا ۶ شکست تعیین شود برای همین هم مسئولان باشگاه‌ها کمی باید صبورتر باشند.
وی در خصوص آخرین وضعیت تیمش در آستانه بازی مهم روز یکشنبه با شهرداری ارومیه گفت: خوشبختانه همه چیز تحت کنترل است و بازیکن مصدوم هم نداریم، ولی باید قبول کرد که فردا بازی سختی در پیش داریم، خصوصا که حریف ما با توپ پر می‌آید تا دو باخت قبلی خود را جبران کند. من احترام خاصی برای کادرفنی و بازیکنان شهرداری و مردم فهیم ارومیه قائلم و امیدوارم بازی زیبایی از آب در آید.
کارخانه در مورد وضعیت محمد موسوی هم گفت: او خدارا شکر در وضعیت خوبی به سر می‌برد. به نظر من موسوی یکی از بهترین‌های پست خود در دنیاست و برای من حکم طلا را دارد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->