هاشمیان: حسرت چیز‌های ساده را می‌خوریم! نتیجه و ویدئو کشتی امین میرزازاده برابر حریف کروات در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نماینده میزبان ضربه شد نتیجه و ویدئو کشتی علیرضا عبدولی برابر حریف اسپانیایی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی فرخی مقابل شین‌جی‌لی از چین | برتری برق‌آسای غلامرضا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه باشگاه استقلال بعد از شکست مفتضحانه | با سیدورف جلسه می‌گذاریم! CAS دنی آلوز را نقره داغ کرد سپاهان کارت بازی آلوز را گرفت + عکس تمرین تنبیهی ساپینتو برای استقلالی‌ها تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و چادرملو | مهمانی پرسپولیس در تهران سقوط یک پله‌ای ایران در رده‌بندی فیفا | اسپانیا صدرنشین جدید جهان شوکی تازه به استقلال | آدان و آسانی در امارات ماندند! پخش زنده مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین کسب مدال طلای موی‌تای قهرمانی جوانان جهان توسط دختر ایرانی مصاحبه جنجالی سهرابیان علیه آدان در بازگشت به کشور پوستر جدید و متفاوت تیم چادرملو منتشر شد + عکس استقلال خالق سنگین‌ترین شکست تاریخ فوتبال ایران در آسیا| ۷ گل در یک بازی! نتیجه و ویدیو بازی استقلال و الوصل در لیگ قهرمانان آسیا(۲۶ شهریور ۱۴۰۴)| تحقیر بزرگ شب سیاه مدافعان استقلال در امارات|۱۳ گل خورده در ۵ بازی! بازگشت نظری جویباری به استقلال+عکس
سرخط خبرها

ماجرای شکایت النصر از پرسپولیس به کجا می رسد؟

  • کد خبر: ۴۵۷۵۸
  • ۱۴ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۷
  • ۲
ماجرای شکایت النصر از پرسپولیس به کجا می رسد؟
با بالا گرفتن بازار شایعات در فضای مجازی، حالا هواداران پرسپولیس مضطرب‌تر از همیشه، حتی نگران‌تر از پنالتی چهارم النصر در جریان بازی، به دنبال یافتن خبری موثق در خصوص عاقبت ماجرای شکایت النصر از پرسپولیس هستند.
به گزارش شهرآرانیوز، شکایت النصر عربستان علیه پرسپولیس بعد از باخت در نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۰ موضوع اول این روز‌های رسانه‌های ورزشی کشور تبدیل شده است. باشگاه سعودی مدعی است پرسپولیس چندین بازیکن جدیدش را به صورت غیرقانونی استفاده کرده، اما باشگاه ایرانی اعلام کرده تمام این بازیکنان به صورت قانونی ثبت شده است.

در این راستا ایمن الرفاعی، رئیس سابق کمیته انضباطی فدراسیون عربستان با حضور در شبکه تلویزیونی این کشور تمام فرض‌های احتمالی AFC در پرونده را بررسی کرد که از ۴ حکم احتمالی، ۳ مورد به نفع پرسپولیس است.

این مسئول سابق فدراسیون عربستان در این زمینه گفت: النصر دلیل قاطعی برای محکومیت تیم ایرانی ندارد و نمی‌توانم بگویم ۱۰۰ درصد حق با این تیم است. دو فرضیه در این پرونده روی میز وجود دارد. فرضیه اول این است که پرسپولیس حکم فیفا مبنی بر تحریم جذب بازیکن جدید را زیرپا گذاشته است. با این فرضیه، تیم ایرانی در بازی با النصر بازنده اعلام می‌شود و جریمه نقدی هم در نظر گرفته می‌شود. طبق قوانین پرسپولیس باید هزار دلار جریمه نقدی پرداخت کند و تمام بازیکنان جدید و متخلف نیز باید هر کدام هزار دلار پرداخت کنند.

وی افزود: در فرضیه دوم ۳ حالت وجود دارد. حالت اول این است که پرسپولیس قبل از بسته شدن پنجره نقل و انتقالاتش بازیکنان جدید را جذب کرده و هیچ مشکلی برای ثبت نداشته است. در نتیجه، شکایت النصر رد می‌شود. احتمال دوم این است که پرسپولیس حکم محرومیت جذب بازیکن جدید از فیفا را دریافت کرده و برای تجدیدنظر به دادگاه عالی ورزش (CAS) شکایت کرده و در این صورت هم جذب بازیکنان جدیدش قانونی بوده است. حالت سوم نیز این است که فیفا شرایط پرسپولیس در ایام کرونا را استثنایی اطلاق کند و مشکلی در جذب بازیکنان جدید وجود نداشته باشد.
 
منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
منادی
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۶
1
2
اگه النصر قبول کنه ،AFC هم قبول کنه ،فیفا هم قبول کنه جذب بازیکنان قانونی بوده ، به خائنین وطنی هرگز نمیتونید بقبولنید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۶
1
3
بابا مسعود تون چطوره
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->