رضا عنایتی سرمربی سایپا شد وحید هاشمیان؛ تیغ دولبه برای پرسپولیسِ تشنه قهرمانی فدراسیون دوومیدانی: برای ورزشکاران بازداشتی وکلای قوی استخدام کردیم | هنوز هیچ اتهامی ثابت نشده است مذاکره مدیران پرسپولیس با علی دایی رضاییان با استقلال تمدید کرد بررسی مسیرهای صعود تیم ملی به مرحله نهایی لیگ ملت‌های والیبال ادعای درویش: کارتال از پرسپولیس غرامت نمی‌گیرد علی کریمی - استقلال، دوباره جدی شد وحید هاشمیان در یک‌قدمی نیمکت پرسپولیس مرادمند از استقلال جدا شد باشگاه پرسپولیس: قرارداد دورسون بند جدایی ندارد ناکامی بایرن مونیخ در جذب لویس دیاز مجوز حضور ساپینتو در ایران صادر شد زمان بازی‌های ال‌کلاسیکو در فصل جدید لالیگا (۲۶-۲۰۲۵) مشخص شد ادعای رسانه‌ ایتالیایی: اینتر برای جانشینی طارمی دنبال مهاجم چندپسته است پرونده حضور برانکو و اوسمار در پرسپولیس بسته شد رئیس فدراسیون والیبال پاسخ داد | پیاتزا به دلیل شرایط جنگی فسخ می‌کند؟
سرخط خبرها

یوونتوس برای امضای قرارداد با ام‌باپه چه پیشنهادی داد؟

  • کد خبر: ۴۶۹۹۹
  • ۲۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۵
یوونتوس برای امضای قرارداد با ام‌باپه چه پیشنهادی داد؟
به ادعای میرر باشگاه یوونتوس حاضر است برای امضای قرارداد با مهاجم فرانسوی ۳۷۹ میلیون یورو بپردازد و ستاره پرتغالی را هم به پاری سن ژرمن بفرستد.
به گزارش شهرآرانیوز به نقل از آس، یوونتوس برنامه دارد تا یک شوک به نقل و انتقالات وارد کند. میرر مدعی شد بانوی پیر حاضر است ۳۹۷ میلیون یورو (۴۰۰میلیون پوند) برای امضای قرارداد با کیلیان ام‌باپه پیشنهاد دهد. در این جا به جایی کریستیانو رونالدو به پاری‌سن ژرمن می‌پیوندد.

در ایتالیا هم توتو اسپورت اعلام کرد یوونتوس به دنبال امضای این قرارداد است و می‌خواهد رکورد گرانترین جا به جایی را به نام خود ثبت کند. اکنون نیمار با ۲۲۲ میلیون یورو این رکورد را به خود اختصاص داده است. ام‌باپه تا ژوئن ۲۰۰۲ با پاری‌سن ژرمن قرارداد دارد، اما به احتمال فراوان در تابستان آینده سرنوشت این بازیکن مشخص شود.

میرر نام رونالدو را به عنوان یک بخش از توافق یاد کرد که در این صورت یوونتوس موفق به امضای قرارداد با ام‌باپه می‌شود. کریستیانو پیش از این با PSG در ارتباط بوده است و روزنامه انگلیسی مدعی شد که خورخه مندس (مدیر برنامه رونالدو) مذاکراتش را با باشگاه فرانسوی همچنان حفظ کرده است.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->