آغاز جشنواره تخفیف‌های ویژه ایام ولایت ۱۴۰۴ در ۱۳ فروشگاه منتخب شهرما در مشهد رغبت‌نداشتن سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در صنعت محصولات لبنی | واحد‌های تولید محصولات لبنی خراسان بی‌علاقه به تولید شیر مدارس بسیج تمام ظرفیت‌های شهرداری مشهد در دهه ولایت ۱۴۰۴ | از فضاآرایی تا تقویت حمل‌ونقل عمومی و خدمات ایمنی اجرای اصلاح الگوی کاشت فضای سبز خیابان کوهسنگی در مشهد برنامه پرواز‌های بازگشت زائران حج تمتع خراسان‌‌های رضوی و شمالی به مشهد + جدول زمانی روایتی کوتاه از تاریخ دوچرخه در مشهد به بهانه روز جهانی آن | گشتن با مرکب شیطان در شهر! سرای عزیزاله‌اف، بهشت ارزان‌قیمت‌ها شتاب در تکمیل ایستگاه‌های کلیدی مترو مشهد | قلندرشریف: ایستگاه میدان بسیج در موعد مقرر به بهره‌برداری می‌رسد بهره‌برداری از «ایوان سلام» در پایانه مسافربری مشهد تا شهریور ۱۴۰۴ آرامگاه پیر مشهد | نگاهی به تغییرات مقبره «پیر پالان‌دوز» گلایه برخی ساکنان خیابان قرنی  ۴۱  مشهد از وضعیت نامناسب پارک زیتون تعیین تکلیف ۵۶۰ هکتار از  اراضی بزرگ‌مقیاس مشهد کشف ۱۷ میلیارد ریال شمش و طلای قاچاق در فرودگاه مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تصاویر مردان میدان مین، در مشهد اکران می‌شود تبریک شهردار مشهد مقدس به مناسبت عید سعید قربان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توضیحات مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد در خصوص بدهی به صندوق توسعه ملی کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد پرداخت کامل معوقات بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری مشهد افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پایگاه مرکزی مدیریت بحران در منطقه ثامن مشهد تشکیل شد

  • کد خبر: ۴۷۲۰
  • ۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۳
پایگاه مرکزی مدیریت بحران در منطقه ثامن مشهد تشکیل شد
رئیس گروه پدافند غیر عامل و پیشگیری از بحران شهرداری مشهد از تشکیل پایگاه مرکزی مدیریت بحران مشهد در منطقه ثامن خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، وحید اکلملی ضمن دیدار با شهردار منطقه ثامن، گفت: با توجه به موقعیت استراتژیک این منطقه شهری در قلب شهر مشهد ، مجموعه مدیریت شهری مشهد تصمیم گرفتند که پایگاه مرکزی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شهرداری را در این منطقه بسازند.
سید مصطفی نعمتی شهردار منطقه ثامن نیز با اشاره به اینکه خوشبختانه اقدامات خوبی از قبیل سازماندهی گروه‌های پدافند غیرعامل و مدیریت بحران شهری در مناطق ۱۳ گانه، سازمان‌ها و معاونت‌های تابعه شهرداری مشهد، در دو سال اخیر صورت گرفته است، گفت: منطقه ثامن آمادگی هرگونه همکاری با مجموعه مدیریت بحران شهری مشهد به منظور تامین امنیت و حفظ جان شهروندان شهر امید و زندگی و زائران حضرت ثامن الحجج (ع) را دارد.
وی تصریح کرد: بیشترین تعداد واحد‌های اقامتی، هتل‌ها و مهمانپذیر‌های شهر مشهد در منطقه ثامن متمرکز است، و ما این آمادگی را داریم تا در صورت موافقت و همکاری مجموعه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شهرداری مشهد، از طریق گروه پدافند غیرعامل و پیشگیری از بحران شهرداری منطقه ثامن، دوره‌های آموزشی ویژه‌ای را برای مدیران و کارکنان این مجموعه‌ها به منظور ارتقای ضریب ایمنی در ارائه خدمات به زائران بارگاه منور رضوی داشته باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->