خانواده اسرای اسرائیلی: نتانیاهو عامل اصلی شکست مذاکرات است شاهزاده سعودی درگذشت (۲۸ تیر ۱۴۰۴) انتقاد عراقچی از موضع جانبدارانه برخی کشور‌ها در توجیه اقدامات تجاوزکارانه اسرائیل و آمریکا تردید واتیکان درباره غیرعمد بودن حمله اسرائیل به تنها کلیسای کاتولیک در غزه شهادت ۱۱۶ فلسطینی از بامداد امروز تاکنون (۲۸ تیر ۱۴۰۴) رئیس‌جمهوری که در کاخ‌سفید هم تبلیغات بازرگانی می‌کند هیئت پارلمانی ایران به عراق سفر کرد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) عناصر داعش به السویدا در پوشش نیرو‌های قبایل عرب سوریه نفوذ کردند صالحی: با فردای ایران بازی نکنیم آمار کشته‌های السویداء به ۹۴۰ نفر رسید درگیری‌ها در استان السویداء سوریه به کجا رسید؟ احمد توکلی در بیمارستان بستری شد جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست پزشکیان برگزار شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ: سه سایت هسته‌ای ایران نابود شده‌اند مردم آمریکا از بازداشت پدر ایرانی در مقابل مهدکوک فرزندش خشمگین شدند آیت الله نعیم آبادی، عضو مجلس خبرگان رهبری درگذشت پزشکیان: تحمیل زور و فشار پذیرفتنی نیست پزشکیان به مناسبت سالگرد انقلاب ساندینیستی نیکاراگوا پیام تبریک صادر کرد تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر لزوم تداوم خط اخلاص شهید رئیسی و جایگاه راهبردی مؤسسه خراسان در جبهه فرهنگی انقلاب | مؤسسات انتشاراتی باید میدان را تصرف کنند، نه‌اینکه صرفاً کتاب بفروشند وزیر امور خارجه: آتش بس فعلی میان ایران و رژیم صهیونیستی شکننده است زینی وند: تقویم انتخابات در ستاد انتخابات کشور نهایی شد پزشکیان با رئیس و معاونان بنیاد شهید و امور ایثارگران دیدار کرد همه چیز درباره ادامه مذاکرات احتمالی ایران با آمریکا | دیپلماسی در گرو منافع ملی حفاظت از اتحاد ملی، مأموریت اهل قلم و کلام نظامیان صهیونیست باز هم شکار القسام شدند + ویدئو پزشکیان موافقت‌نامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا را ابلاغ کرد واکنش ریاست معنوی دروزی‌ها در سوریه درباره آتش‌بس فراگیر
سرخط خبرها

داماد ترامپ: سیاه‌پوستان آمریکا به بایدن رای می‌دهند

  • کد خبر: ۴۸۰۱۲
  • ۰۵ آبان ۱۳۹۹ - ۲۳:۳۷
داماد ترامپ: سیاه‌پوستان آمریکا به بایدن رای می‌دهند
داماد دونالد ترامپ روز دوشنبه با نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات ۲۰۲۰ اعتراف کرد که جامعه سیاهپوستان آمریکا اکثرا از نامزد دموکرات ها حمایت می کند.

به گزارش شهرآرانیوز، داماد دونالد ترامپ روز دوشنبه با نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات ۲۰۲۰ اعتراف کرد که جامعه سیاهپوستان آمریکا اکثرا از نامزد دموکرات ها حمایت می کند.

جرد کوشنر در مصاحبه با شبکه فاکس نیوز گفت: سیاست های رئیس جمهوری سیاستی است که می تواند به مردم کمک کند تا از مشکلاتی که از آنها شکایت دارند، خارج شوند، اما بیش از آن‌که دولت بخواهد به آنان کمک کند، آنها خود باید بر مشکلات غلبه کنند.

کوشنر در ادامه به وعده های انتخاباتی روی آورد و گفت در صورت انتخاب مجدد دونالد ترامپ در انتخابات سوم نوامبر (۱۳ آبان) وی به دنبال اجرای طرحی بزرگ است که برای جامعه سیاهپوستان آمریکا فرصت اشتغال ایجاد می کند.

داماد ترامپ در حالی به ارائه وعده های انتخاباتی برای جامعه سیاهپوستان روی آورده که پنج ماه از قتل بی رحمانه جورج فلوید می گذرد و هنوز در برخی از ایالت های آمریکا اعتراضات سراسری علیه نژادپرستی برگزار می شود.

کوشنر به فاکس نیوز گفت: در مورد مسائلی که جامعه سیاهپوستان به آن نیاز دارند بحث های زیادی در دولت ترامپ انجام شده است البته آغاز این گفتگوها بعد از مرگ جورج فلوید شدت گرفت.

بعد از قتل ظالمانه فلوید توسط خشونت پلیس آمریکا، نظرسنجی های خبرگزاری رویترز نشان می دهد که اکثر مردم آمریکا دیگر متوجه شده اند که چرا جامعه سیاهپوستان آمریکا دیگر به پلیس این کشور اعتماد ندارند.

گفتنی است جو بایدن نامزد دموکرات ها در انتخابات ۲۰۲۰ با تکیه بر حمایت قاطع رأی‌دهندگان سیاه‌پوست، برنده مرحله مقدماتی حزب دموکرات شد؛ کسانی که موجب پیروزی حیرت‌انگیز او در کارولینای جنوبی و پیروزی‌ او در هفته‌های بعد شدند.

بایدن کارزار خود را بر چارچوب مخالفتش با اظهارات و اعمال نژادپرستانه ترامپ، از جمله پرسش از تابعیت باراک اوباما و ارجاع به اعتراضات برترپنداری نژاد سفید در شارلوتزویل، ویرجینیا و معترضان مقابل آن‌ها، و این گفته ترامپ که در هر دو طرف اعتراضات آدم‌های خوبی وجود داشته‌اند، بنا ساخته است.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->