جهانگیری: ایران، مردم خود را با هر گرایش و قومیتی حول خود جمع کرد رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: ایران هیچگاه تسلیم دشمنان خویش نشده است سردار قاآنی در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار + ویدئو انعکاس حضور میلیونی مردم تهران در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در رسانه‌های خارجی + فیلم و عکس حضور رئیس‌جمهور در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار (۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس و فیلم ایران خواستار محکومیت تهدید‌های تروریستی اسرائیل و آمریکا از سوی سازمان ملل شد نخست‌وزیر رژیم اسرائیل به واشنگتن می‌رود انتشار کتاب «رهبر حکیم» توسط انتشارات الگوریتم لندن اسکندر مومنی: برخورد جدی با نفوذی‌ها و اتباع غیرمجاز ادامه دارد حمله موشکی از نوار غزه به اسرائیل | اشکنازی: کابینه نتانیاهو در جنگ با غزه شکست سنگینی متحمل شده است ترامپ به مذاکرات تجاری با کانادا پایان داد مقام صهیونیست: کاهش سطح تهدید از سوی سوریه و حزب‌الله، زمینه‌ساز اجرای عملیات بزرگ علیه ایران شد حضور هیئت دیپلماتیک ایرانی در مرز دوغارون خراسان رضوی ترکیه: اقدام ایران در برابر اسرائیل، دفاع مشروع از خود بود حبس ابد ۴ سرباز ترکیه‌ای به دلیل شکنجه و قتل آوارگان سوری پاسخ موشکی ایران به اسرائیل پدافند موشکی آمریکا را شدیدا ضعیف کرد معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس
سرخط خبرها

داماد ترامپ: سیاه‌پوستان آمریکا به بایدن رای می‌دهند

  • کد خبر: ۴۸۰۱۲
  • ۰۵ آبان ۱۳۹۹ - ۲۳:۳۷
داماد ترامپ: سیاه‌پوستان آمریکا به بایدن رای می‌دهند
داماد دونالد ترامپ روز دوشنبه با نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات ۲۰۲۰ اعتراف کرد که جامعه سیاهپوستان آمریکا اکثرا از نامزد دموکرات ها حمایت می کند.

به گزارش شهرآرانیوز، داماد دونالد ترامپ روز دوشنبه با نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات ۲۰۲۰ اعتراف کرد که جامعه سیاهپوستان آمریکا اکثرا از نامزد دموکرات ها حمایت می کند.

جرد کوشنر در مصاحبه با شبکه فاکس نیوز گفت: سیاست های رئیس جمهوری سیاستی است که می تواند به مردم کمک کند تا از مشکلاتی که از آنها شکایت دارند، خارج شوند، اما بیش از آن‌که دولت بخواهد به آنان کمک کند، آنها خود باید بر مشکلات غلبه کنند.

کوشنر در ادامه به وعده های انتخاباتی روی آورد و گفت در صورت انتخاب مجدد دونالد ترامپ در انتخابات سوم نوامبر (۱۳ آبان) وی به دنبال اجرای طرحی بزرگ است که برای جامعه سیاهپوستان آمریکا فرصت اشتغال ایجاد می کند.

داماد ترامپ در حالی به ارائه وعده های انتخاباتی برای جامعه سیاهپوستان روی آورده که پنج ماه از قتل بی رحمانه جورج فلوید می گذرد و هنوز در برخی از ایالت های آمریکا اعتراضات سراسری علیه نژادپرستی برگزار می شود.

کوشنر به فاکس نیوز گفت: در مورد مسائلی که جامعه سیاهپوستان به آن نیاز دارند بحث های زیادی در دولت ترامپ انجام شده است البته آغاز این گفتگوها بعد از مرگ جورج فلوید شدت گرفت.

بعد از قتل ظالمانه فلوید توسط خشونت پلیس آمریکا، نظرسنجی های خبرگزاری رویترز نشان می دهد که اکثر مردم آمریکا دیگر متوجه شده اند که چرا جامعه سیاهپوستان آمریکا دیگر به پلیس این کشور اعتماد ندارند.

گفتنی است جو بایدن نامزد دموکرات ها در انتخابات ۲۰۲۰ با تکیه بر حمایت قاطع رأی‌دهندگان سیاه‌پوست، برنده مرحله مقدماتی حزب دموکرات شد؛ کسانی که موجب پیروزی حیرت‌انگیز او در کارولینای جنوبی و پیروزی‌ او در هفته‌های بعد شدند.

بایدن کارزار خود را بر چارچوب مخالفتش با اظهارات و اعمال نژادپرستانه ترامپ، از جمله پرسش از تابعیت باراک اوباما و ارجاع به اعتراضات برترپنداری نژاد سفید در شارلوتزویل، ویرجینیا و معترضان مقابل آن‌ها، و این گفته ترامپ که در هر دو طرف اعتراضات آدم‌های خوبی وجود داشته‌اند، بنا ساخته است.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->