ترامپ: اگر ایران سلاح هسته‌ای بسازد، دوباره حمله می‌‎کنیم ویتکاف: گزارش‌ها درباره کاهش نقش من در دولت ترامپ نادرست است تأکید عراقچی بر همبستگی جنبش عدم‌تعهد با آرمان فلسطین بازداشت مردی که قصد ترور نتانیاهو را داشت احتمال حمله به ونزوئلا شدت گرفت | ترامپ عملیات سیا در ونزئولا را مجاز اعلام کرد اجساد ۲ اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل داده شد (۲۳ مهر ۱۴۰۴) خرازی: مذاکرات آمریکایی‌ها غیرمنطقی بود | ایران وارد مذاکره درباره موشک و مقاومت نمی‌شود وضعیت اضطراری برای هواپیمای وزیر جنگ آمریکا + علت (۲۳ مهر ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی جسد مزدور خود را نمی‌پذیرد دیدار عراقچی و وزیر خارجه ونزوئلا در کامپالا (۲۳ مهر ۱۴۰۴) ورود ۲۰۰ سرباز آمریکایی به فلسطین اشغالی برای نظارت بر اجرای آتش‌بس وزیران امور خارجه ایران و کوبا دیدار کردند (۲۳ مهر ۱۴۰۴) دیدار وزیران خارجه ایران و تونس (۲۳ مهر ۱۴۰۴) وزیر کشور: انتخابات شوراها در همه شهرها به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود مرحله جدید جنایات اسرائیل | قانون اعدام اسرای فلسطینی روی میز کنست + فیلم سردار طهرانی‌مقدم: اسرائیل در برابر قدرت موشکی ایران ناتوان شد ویتکاف از دولت ترامپ خواهد رفت؟ حمله پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۲۳ مهر ۱۴۰۴) گذرگاه رفح پنج‌شنبه بازگشایی می‌شود (۲۴ مهر ۱۴۰۴) فرمانده سنتکام باز هم حماس را تهدید کرد روسیه: آماده مشارکت در بازسازی سوریه هستیم پاشینیان توسط ترامپ در اجلاس شرم‌الشیخ تحقیر شد ادعای اسرائیل درباره اجساد اسرا | گالانت تهدید کرد نامه ترامپ برای رشید | آمریکا پایبند به روابط راهبردی با عراق است طالبان: با درخواست و اصرار طرف پاکستانی ‏آتش‌بس برقرار شد | پاکستان: طالبان درخواست آتش بس داد الجولانی در دیدار با پوتین: در تلاشیم ماهیت روابط خود با روسیه را از نو تعریف کنیم + فیلم هشدار پزشکیان به قطب‌بندی‌های کاذب و اختلافات داخلی
سرخط خبرها

۲ میلیارد مسلمان علیه توهین مکرون به پیامبر

  • کد خبر: ۴۸۲۵۲
  • ۰۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۱
۲ میلیارد مسلمان علیه توهین مکرون به پیامبر
توهین مکرون به حضرت محمد (ص) با واکنش‌های تند مسلمانان دنیا همراه شده و بعید است به این زودی‌ها رئیس‌جمهور فرانسه بتواند از زیر آتش خشم مسلمانان دنیا خارج شود.
به گزارش شهرآرانیوز؛ توهین مکرون به حضرت محمد (ص) با واکنش‌های تند مسلمانان دنیا همراه شده و بعید است به این زودی‌ها رئیس‌جمهور فرانسه بتواند از زیر آتش خشم مسلمانان دنیا خارج شود. او پس از قتل یک معلم تاریخ در پاریس که تصاویر موهن از پیامبر اسلام (ص) را در کلاس‌های درس به نمایش می‌گذاشت، ضمن حمایت از انتشار چنین تصاویری، به بهانه آزادی بیان گفت که کشورش به پشتیبانی از انتشار این تصاویر ادامه خواهد داد. پس از این حرف‌های مکرون، هشتگ «تحریم کالا‌های فرانسوی» در کشور‌های عربی به ترند اول تبدیل شد و بسیاری استفاده از این کالا‌ها را ممنوع کردند.
 
کاربران عرب در توئیتر فهرستی از کالا‌های فرانسه در بازار‌های کشور‌های عربی را منتشر کرده و خواستار تحریم این اجناس شده‌اند. حتی کار به جایی رسید که مثلا رستورانی در کویت تصمیم گرفت عکس مکرون را برای لگدمال شدنش در کف زمین رستورانش نصب کند.

جالب اینجاست که بعد از واکنش‌های تند کشور‌های اسلامی به این اظهارات، باز هم فرانسه عقب ننشست و در بیانیه‌ای گفت که ما هرگز تسلیم نخواهیم شد و با روحیه صلح به همه تفاوت‌ها احترام می‌گذاریم. ما اظهارات از روی انزجار و تنفر را نمی‌پذیریم. البته بخش‌های دیگر بیانیه نشان می‌دهد که آن‌ها کاملا از ادامه‌دار بودن تحریم کالاهایشان توسط ۲ میلیارد مسلمان و همچنین واکنش تند آن‌ها در ادامه که شاید به امنیت فرانسه هم خدشه وارد کند، ترس دارند.
 
در کشور خودمان هم واکنش‌های زیادی به این اتفاق صورت گرفته است، ازجمله طرح جلد روزنامه وطن امروز که واکنش‌های مجازی زیادی به همراه داشت. مصطفی صاحبی، نویسنده ستون طنز «بیا فالت بگیرم»، هم بعد از اینکه خودش رباعی طنزی در هجو مکرون نوشت، از شاعران دیگر هم در یک چالش دعوت کرد که هجویاتی در این موضوع بنویسند. ما که نتوانستیم تمام رباعیات این چالش را برایتان چاپ کنیم، ولی بگذارید دست‌کم شعر صاحبی را برایتان بیاوریم.
ما خنده به احمقان کلاش کنیم
ما ذات پلید دشمنان فاش کنیم
تا اینکه ببندیم دهانت را هم
باید همه در دهان تو ... فلفل بریزیم!
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->