یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قیمت خرید حمایتی زعفران اعلام شد

  • کد خبر: ۴۸۵۲۱
  • ۱۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۲
قیمت خرید حمایتی زعفران اعلام شد
معاون وزیر و رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: هر کیلوگرم نگین زعفران ۱۳۰ میلیون ریال از سوی دولت خریداری می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدعلی طهماسبی روز یکشنبه در سفر به شهرستان فریمان استان خراسان رضوی با حضور در زمین‌های زیرکشت زعفران ضمن بازدید از مزارع این شهرستان در جمع خبرنگاران افزود: طبق برآورد‌های انجام شده با استان‌های زعفران‌خیز از جمله خراسان رضوی امسال خرید هر کیلوگرم پوشال زعفران هم به قیمت ۱۱۰ میلیون ریال تعیین شده است.

 

او اضافه کرد: با حمایت ویژه دولت و پیگیری‌های وزارت جهاد کشاورزی، کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی و سازمان برنامه و بودجه امسال نیز با هدف حمایت از کشاورزان و جلوگیری از افت قیمت، خرید حمایتی این محصول ارزشمند توسط دولت انجام می‌شود.

 

وی با بیان این که هم دولت و هم مجلس به فکر حمایت از کشاورزان هستند ادامه داد: سازمان تعاون روستایی به‌عنوان بازوی اجرایی دولت و با‌توجه‌به پیش‌بینی‌های انجام شده اقدام به خرید زعفران کشاورزان می‌کند.

 

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به افت قیمت زعفران که شیوع ویروس کرونا موجب تشدید آن شده است، گفت: دولت در راستای حمایت از زعفران‌کاران با‌توجه‌به قیمت تمام‌شده محصول و احتساب سود متوسط برای کشاورزان اقدام به خرید زعفران با قیمت اعلام‌شده می‌کند.

 

طهماسبی افزود: هم دولت و هم مجلس به فکر کشاورزان هستند و دولت هم تحت عنوان خرید توافقی، تضمینی و حمایتی به کمک کشاورزان می‌آید.

 

معاون وزیر جهاد کشاورزی درباره ۶۰ تن زعفران خریداری شده پارسال توسط دولت نیز گفت: همه این حجم زعفران برای صادرات در نظر گرفته شده است و به بازار داخل نخواهد آمد و زعفران خریداری‌شده امسال نیز برای صادرات در بازار‌های جدیدتر در نظر گرفته می‌شود.

 

طهماسبی افزود: اگرچه پارسال در مراحل پرداخت مبالغ، مشکلات و تأخیر پیش آمد، امسال با‌توجه‌به حمایت و تأمین منابع مالی از سوی سازمان برنامه و بودجه و نیز حمایت و پیگیری کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی مشکلی نخواهیم داشت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->