پیش‌بینی بورس برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات نمودار رشد پیک تقاضای برق نزولی شد تصویب لایحه جدید آمریکا صعود دیگری در قیمت رمزارزها را رقم زد بازار ارز در آستانه تغییر | چرا خرید دلار در این مقطع منطقی نیست؟ رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند خودرو دیگر برای دلالان نمی‌صرفد | کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار خودرو بازگشایی فرودگاه بین‌المللی اصفهان پس از ۳۴ روز وقفه (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ورود ۵ فروند هواپیمای پهن پیکر بویینگ ۷۷۷ به کشور
سرخط خبرها

علت گرانی خیار و گوجه‌فرنگی اعلام شد + لیست قیمت میوه‌ها

  • کد خبر: ۴۸۶۶۱
  • ۱۲ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۸
علت گرانی خیار و گوجه‌فرنگی اعلام شد + لیست قیمت میوه‌ها
بررسی‌ها در بازار میوه و صیفی‌جات نشان می‌دهد برخی اقلام صیفی‌جات در هفته گذشته با افزایش قیمت روبه‌رو شدند.
سعیده ساجدی‌نیا | شهرآرانیوز -بررسی‌ها در بازار میوه و صیفی‌جات نشان می‌دهد برخی اقلام صیفی‌جات در هفته گذشته با افزایش قیمت روبه‌رو شدند. دراین‌باره، رئیس اتحادیه صنف بارفروشان مشهد با تأکید بر اینکه «در همه اقلام فراوانی در بازار وجود دارد و کمبودی نداریم»، گفت: در بیشتر اقلام حتی ذخیره‌سازی هم انجام شده است، اما اگر گرانی هست، گران‌فروشی در میان نیست و هزینه‌ها از مبدأ، یعنی کشاورزان افزایش یافته و هزینه‌های حمل‌ونقل هم چندین برابر شده است.
 
حیدر ساکن‌برجی در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز با اشاره به افزایش بی‌سابقه هزینه‌های میلیونی باربری و حمل‌ونقل گفت: این درحالی است که فراوانی محصول وجود دارد؛ برای نمونه پیاز در چند سال گذشته تا این حد فراوان نبوده است و صادرات این محصول به عراق و پاکستان و هند نیز درحال انجام است و در استان نیز ذخیره‌سازی شده است.

او افزود: در میوه‌هایی همچون سیب درختی، انار و کیوی نیز علاوه بر عرضه در بازار، ذخیره‌سازی خوبی انجام شده است، اما اینکه باتوجه‌به فراوانی محصولات، قیمت‌ها آن‌طور که انتظار می‌رفت، پایین نیست، هم به‌دلیل هزینه‌های حمل‌ونقل است و هم اینکه کشاورزان و کسانی که محصول را یک‌جا می‌خرند، دیگر مانند سابق عمل نمی‌کنند و خودشان برای ذخیره‌سازی اقدام کرده‌اند و فقط بخشی از محصول را به بازار عرضه می‌کنند.

ساکن‌برجی ادامه داد: در چنین شرایطی اگر تدبیری بموقع اندیشیده نشود و برخی از این اقلام در داخل کشور به‌فروش نرسد یا صادر نشود، در ماه‌های دی و بهمن قیمت‌ها به‌شدت کاهش می‌یابد و مشکلاتی را در پی خواهد داشت.
 

رئیس اتحادیه صنف بارفروشان مشهد درباره قیمت خیار و گوجه‌فرنگی نیز گفت: قیمت خیار گلخانه‌ای که از شهرستان‌های دیگر به مشهد می‌آید، به‌طور طبیعی بیشتر است، علاوه بر این صادرات این ۲ محصول از مرز‌های شرقی یکی دیگر از عوامل افزایش قیمت آن در کشور است و قبل از اینکه وارد میدان میوه و تره‌بار مشهد شود، قیمت تمام‌شده آن‌ها زیاد بوده است.

او با بیان اینکه «بیش از ۸۵ درصد محصولات از خارج استان وارد خراسان‌رضوی و شهر مشهد می‌شود»، اظهار کرد: برای نمونه ۲۰ درصد نیاز سیب بازار از داخل استان تأمین می‌شود و ۸۰ درصد از نقاط دیگر وارد می‌شود. کیوی و مرکبات نیز به‌طور کامل در مشهد و استان کشت نمی‌شود و از نقاط دیگر وارد می‌شود. حجم عمده پیاز در سایر فصل‌ها نیز از شهرستان‌های دیگر به مشهد می‌آید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->