همتی: دولت چهاردهم مصمم به حذف رانت و کاهش کسری بودجه است توضیحات وزیر صنعت درباره افزایش قیمت خودرو‌های ایرانی سه واحد صنفی در مشهد پلمب شدند (۲ آذر ۱۴۰۳) افتتاح نوزدهمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی مشهد | حضور ۷۰ شرکت تولیدکننده تجهیزات پزشکی در نمایشگاه مشهد + ویدئو یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد ‎+ فیلم وزیر صمت: مجوز برای ته‌لنجی‌ها و کولبران اعطا شد گذاشتن زباله دم در سیاره پیش‌فروش فیدلیتی با تحویل فوری از شنبه آینده (۳ آذر ۱۴۰۳) + قیمت و لینک ثبت‌نام بخشنامه جدید بانک مرکزی | معاملات بازار ارز تجاری از شنبه (۳ آذر ۱۴۰۳) عملیاتی می‌شود راهکار قانونی کارگران درقبال کارفرمایانی که با مرخصی آنان موافقت نمی‌کنند، چیست؟ ویدئو | اولین واکنش وزیر کار به واریزنشدن یارانه آبان‌ماه دهک‌های چهارم تا نهم هماهنگ‌کننده ملی بریکس جمهوری اسلامی ایران: ما می‌توانیم الگوی کشورمان را به سایر کشور‌ها صادر کنیم نرخ طلا و سکه در مشهد اعلام شد (یکم آذر ۱۴۰۳) علت واریز نشدن یارانه آبان ۱۴۰۳ چیست؟ + جزئیات ویدئو | وزیر کار: مشکل کارگران شرکتی در دستور کار دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (یکم آذر ۱۴۰۳) | پرواز بیت کوین به کانال ۹۷ هزار دلار اهدای نشان «فداکاری» به خانواده‌های شهیدان پدافند هوایی از سوی فرمانده کل ارتش + تصاویر خودرو و مسکن دو آرزوی دست‌نیافتنی برای کارگران فروش سکه‌های حراجی به مرز ۵۰۰ هزار سکه رسید ماهی کیلویی چند؟ (یکم آذر ۱۴۰۳) + جدول قیمت هزینه سرویس و تعمیر پکیج در مشهد چقدر می‌شود؟ | بازار داغ، اما مشتریان ناراضی از خدمات افزایش ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی قیمت انواع خودرو در بازار (یکم آذر ۱۴۰۳) ۱۱۷ هزار کلنی زنبور عسل در شهرستان مشهد سرشماری شد تأثیر افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروسازان بر بازار آزاد چه بود؟ | رشد ۴۲ میلیونی قیمت خودرو در آبان ۱۴۰۳ یارانه نقدی آبان ۱۴۰۳ کی واریز می‌شود؟ + توضیحات سرپرست سازمان هدفمندی یارانه‌ها چه خبر از بازار مسکن؟ | تأثیر نوسانات ارزی محدود به خریداران مردد رفع موانع مالی خراسان رضوی در انتظار تصمیمات کمیسیون هماهنگی بانک‌ها هیچ ردیفی در بودجه برای افزایش یارانه‌ها پیش‌بینی نشده است | دهک‌بندی‌ها هر ۶ ماه یک‌بار
سرخط خبرها

افت ۵۰ درصدی فروش رستوران‌های مشهد

  • کد خبر: ۴۸۷۷۷
  • ۱۴ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۶
افت ۵۰ درصدی فروش رستوران‌های مشهد
رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران مشهد گفت: گرانی مواد غذایی، ادامه‌دارشدن شیوع کرونا و کاهش ۵۰ درصدی مشتری شرایط را برای صنف ما سخت کرده است.
طنین همتی|شهرآرانیوز، حسن امیریان، رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران مشهد درباره وضعیت رستوران‌های شهر مشهد اظهار کرد: رستوران‌های ما از نظر کاسبی حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد افت کرده‌اند و مردم به خوردن غذا در بیرون در شرایط کرونایی تمایلی ندارند، ولی ما با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، واحد‌های صنفی را به‌طور مدون رصد می‌کنیم.

وی گفت: همچنین گرانی موادغذایی سرسام‌آور شده است، به‌طور مثال یک روغن ۱۷ کیلویی در ۲ ماه گذشته ۱۶۰ هزار تومان بوده است، اما الان باید ۴۵۰ هزار تومان خریداری کنیم و این فقط یک قلم مواد مصرفی ماست و کرونا و کاهش مشتری هم به مشکلات ما اضافه شده است.

رئیس اتحادیه رستوران‌داران مشهد در ادامه گفت: متأسفانه تعیین نرخ‌های ما زیرنظر انجمن حقوق مصرف‌کننده است، در صورتی که در قانون نظام صنفی در اولویت ۲، تعیین نرخ رستوران باید فقط بر اساس اعلام انجمن باشد. تعیین نرخ چلوکبابی و آشپزخانه باید دست واحد صنفی باشد، ولی متأسفانه در مشهد با این بهانه که این‌ها زیرنظر رستوران‌ها هستند، برای صنف چلوکبابی‌ها هم تعیین نرخ می‌کنند.

وی در ادامه تصریح کرد: اگر باتوجه‌به وضع موجود تقاضای تغییر نرخ کنیم، ۲ ماه طول می‌کشد تا نرخ تأیید شود که با این افزایش قیمت‌ها که روزبه‌روز هم تغییر می‌کند، درعمل قیمتی که بعد ۲ ماه به ما اجازه فروش می‌دهند، برای ما سوخته است.
امیریان یادآور شد: نزدیک ۳۰ درصد واحد‌های صنفی ما تعطیل کردند و جوازهایشان را باطل کردند؛ این تعطیلی نه فقط برای کرونا که به‌علت نداشتن نرخ نیز بوده است، با وجود اینکه آب و برق، حقوق کارگر و بیمه افزایش یافته است.

وی افزود: ستاد تسهیلات برای صنف ما کاری نکرده است و اگر هم شرایطی برای وام فراهم کند، آن‌قدر موانع سفت‌وسخت می‌گذارد که کارفرما از درخواستش پشیمان می‌شود.
رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران مشهد در ادامه یادآور شد: چند برند معروفمان در مشهد جمع کردند و حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ واحد صنفی چلوکبابی مجبور شدند تعطیل کنند و عامل بزرگ آن هم نداشتن نرخ بوده و کرونا فقط یک علت کوچک آن بوده است.
به گفته وی اگر سازمان صمت سهمیه موادغذایی می‌داد، در کنترل گرانی بسیار مؤثرتر بود تا اینکه ستاد تنظیم بازار واحد‌های صنفی را به‌دلیل افزایش قیمت واقعی نرخ جریمه کند.
امیریان تأکید کرد: ما از روز شنبه تا چهارشنبه هر هفته ۲ بازرس داریم که به‌طور میانگین روزی ۱۵ واحد صنفی را بازرسی می‌کنند که در صورت تکرار رعایت‌نکردن بهداشت و دیگر مسائل، واحد صنفی پلمب می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->