رئیس پلیس راه راهور فراجا خبر داد: ممنوعیت تردد و یکطرفه شدن برخی مسیر‌ها بازدید رئیس کل دادگستری خراسان رضوی از موکب‌های عزاداری روز پایانی ماه صفر و شهادت امام رضا (ع) ورود بیش از ۵میلیون و ۲۴۱ هزار نفر زائر و مسافر به مشهد (۲ شهریور ۱۴۰۴) خواص و فواید مصرف روغن ذرت برای سلامتی بدن پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۲ شهریور ۱۴۰۴) | وزش باد شدید و کاهش کیفیت هوا در مشهد اقدامات ضروری برای مراقبت از زانو‌ها یک راه ساده برای محافظت از سلامت قلب زنان مسن کشف ۳ میلیون قرص لاغری مرگبار (۲ شهریور ۱۴۰۴)  تابستان چگونه مغز را تحت تأثیر قرار می‌دهد؟ چگونه متوجه نارسایی کبد شویم؟ افزایش ۳۰ درصدی حقوق خدمتگزاران | اولویت استخدام نیروی خدمتگزار آموزش و پرورش با تحصیلات زیر دیپلم بودجه ۶.۳ همتی برنامه شیرمدرسه در ۱۴۰۴ | مدارس دولتی ابتدایی مناطق محروم در اولویت شیر مدارس از سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ توزیع می‌شود | تخصیص اعتبار ۶.۳ همتی به برنامه شیر مدارس قطار‌های فوق‌العاده مسافری در مسیر مشهد برای روز‌های پایانی ماه صفر برقرار هستند + ویدئو محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های منتهی به مشهد و جاده‌های چالوس و هراز اعلام شد (۲ شهریور ۱۴۰۴) آیا استفاده همزمان از «مرخصی زایمان» و «بیمه بیکاری» امکان پذیر است؟ کشف محموله بزرگ رتیل و عقرب قاچاق در فرودگاه امام خمینی ۸ مصدوم در پی تصادف در جاده مشهد (اول شهریور ۱۴۰۴) ورود روزانه ۱۸۰۰ اتوبوس به مشهد برای بازگشت زائران دهه آخر صفر کشف و امحای ۷ تُن مواد غذایی ناسالم در موکب‌های پذیرایی از زائران | موکب‌ها به توصیه‌های بهداشتی توجه کنند خبر خوب وزیر بهداشت برای دانشجویان پزشکی: افزایش ۳۰درصدی حقوق رزیدنت‌ها از ماه جاری مرگ مشکوک رقیه حاتمی‌پور فعال گردشگری در بیمارستان | ایا پای قصور پزشکی در میان است؟ کاهش ۷۷ درصدی تصادفات فوتی دهه پایانی ماه صفر در خراسان رضوی جزئیات ابر و بخار شکل‌گرفته بالای قلۀ دماوند به روایت فیلمبردار آن + فیلم توزیع حدود یک میلیون و ۱۵۰ هزار گذرنامه زیارتی با پست در ایام اربعین جزئیات داستان ۲ سال قهرمانی پیاپی تیم ملی المپیاد نجوم ایران در جهان بازار شیرخشک‌های معمولی و رژیمی در بهترین وضعیت هستند (یکم شهریور ۱۴۰۴) توضیحات رئیس سازمان ملی تربیت کودک درمورد شهریه کودکستان‌ها + ویدئو بیماری آلزایمر چگونه حس بویایی را از بین می‌برد؟
سرخط خبرها

بازداشت برگزارکنندگان عروسی کرونایی در همدان

  • کد خبر: ۴۸۹۴۷
  • ۱۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۳
بازداشت برگزارکنندگان عروسی کرونایی در همدان
فرماندار همدان با تاکید بر ممنوعیت مراسم عروسی و ختم به دلیل شیوع بیماری کرونا در استان گفت: شب گذشته در شهر همدان مجلس عروسی برپا شد که با حکم دادستان پدر داماد و صاحب تالار پذیرایی بازداشت شدند.
به گزارش شهرآرانیوز، حسین افشاری اظهار داشت: این مجلس عروسی به استناد قانون بی‌درنگ تعطیل شد و عوامل برگزاری به جرم تهدید سلامت مردم راهی بازداشتگاه شدند تا در دستگاه قضایی به تخلفات آن‌ها رسیدگی شود.

او با اشاره به وضعیت قرمز کرونایی در مرکز استان گفت: پرهیز از برگزاری هرگونه تجمع و مهمانی بار‌ها به مردم اطلاع رسانی شده و از طریق رسانه‌ها و جراید به طور مستمر هشدار‌های لازم داده می‌شود، اما عده‌ای هنوز بی‌توجهی می‌کنند.

فرماندار همدان با بیان اینکه دورهمی‌ها مهمترین عامل شیوع بیماری کرونا است افزود: هرگونه غفلت در زمینه رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی تبعات سنگین در پی دارد و از این رو با هماهنگی دادستان، صاحبان منازل و یا تالار و رستوران‌هایی که مجالس عروسی، عزا و هر گونه مهمانی برپا می‌کنند بدون هیچ اغماض و گذشت اعمال قانون می‌شوند.

افشاری خاطرنشان کرد: صاحبان چنین مجالسی علاوه بر تحمل مجازات سرپیچی از قانون، ضامن خسارت جانی و مالی مبتلایان حاضر در آن مراسم نیز هستند.

او با تاکید بر رعایت دستورالعمل‌ها و توصیه‌های بهداشتی گفت: شرکت در اجتماعات و مراسم‌ها موثرترین راه برای جلوگیری از شیوع این بیماری است و خانواده‌ها تا جای امکان در خانه بمانند.
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->