ویدیو| درگیری علی هیبتی، مبارز ایرانی با فایتر مشهور روس! نتیجه و ویدئو خلاصه بازی منچسترسیتی و ولورهمپتون (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت پپ و هالند رفتار زننده هاشمیان با امیری در تمرین پرسپولیس| کاپیتان دور زمین می‌دود! ساعات حیاتی برای درویش و پرسپولیس معمای هاشمیان در پرسپولیس| سرمربی یا سپر مدیرعامل؟ یزدانی در فینال تنیس صربستان باکیچ مجوز گرفت استقلال نه سرمربی دارد نه سرپرست| شرایط عجیب در بازی با تراکتور تاریخ و ساعت بازی منچستریونایتد و آرسنال | اسلحه‌های مرگبار در اولدترافورد فاتح تریم جانشین یواخیم لو می‌شود؟ انزو کریولی، خرید جدید سپاهان از فرانسه آمد غیبت زاهدی مقابل کاشیما بازگشت مورایس به ایران درگیری لیدر‌های پرسپولیس با هواداران این تیم پیش‌بینی اوپتا از فصل جدید لیگ انگلیس | رقابت لیورپول و آرسنال برای قهرمانی و ناکامی‌های ادامه‌دار یونایتد پخش زنده بازی منچسترسیتی و ولورهمپتون (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین آل کثیر در راه سیرجان؟ هوش مصنوعی در فوتبال ایران؛ هنوز درگیر «بی‌هوشی طبیعی» هستیم پخش زنده بازی بارسلونا و مایورکا (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین برنامه بازی‌های هفته اول لیگ برتر فوتبال (فصل ۰۵-۱۴۰۴) | رونمایی از ترکیب‌های جدید
سرخط خبرها

حمله تند کاپیتان استقلال به سرمربی تیم ملی | من را نمی‌بینی؟

  • کد خبر: ۴۹۱۳۷
  • ۱۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۲
حمله تند کاپیتان استقلال به سرمربی تیم ملی | من را نمی‌بینی؟
وریا غفوری انتظار دارد به تیم ملی دعوت شود. او بعد از گلی که وارد دروازه مس رفسنجان کرد واکنشی نشان داد که مشخص بود از دعوت‌نشدن به تیم ملی عمیقا ناراحت است.

گروه ورزش|شهرآرا نیوز، وریا غفوری خود را مدعی پوشیدن پیراهن تیم ملی می‌داند و براین باور است که باید از سوی اسکوچیچ به تیم ملی دعوت شود. وریا که انتظار چنین تبعیضی را از سرمربی تیم ملی ندارد، می‌گوید: «همیشه اعتقاد دارم بازیکنی که توانایی‌اش را دارد، باید حق او را بدهند. متأسفانه در یکی دو لیست اخیر تیم ملی حضور نداشتم که باعث ناراحتی‌ام است. مربی تیم ملی مختار است و می‌تواند هر بازیکنی که بخواهد دعوت کند، اما شایستگی این را دارم که در تیم ملی باشم. من تیم ملی را ساده به دست نیاورده بودم که به آسانی بخواهند روی نام من خط قرمز بکشند. دوست داشتم با این شادی، پیغام من را ببینند. امیدوارم برای اردو‌های بعدی، هم خوب کار کرده و هم نظر کادر فنی را جلب کنم.»

وریا سپس به عملکرد هم‌پست‌هایش اشاره دارد و در ادامه انتقاد خود این جملات را به زبان می‌آورد: «عملکرد مدافعان را مقایسه و بررسی کنند و ببینند که توقع من بیجا نیست. از نظر آماری، بهترین دفاع راست بودم و کمی عجیب است که حتی در لیست ۴۰ نفره تیم ملی هم قرار نمی‌گیرم. زمانی که چنین اتفاقی می‌افتد، آن هم برای من که ۶ سال در اردو‌های تیم ملی بودم، فکر‌ها به هر جایی می‌رود. خوش‌بین هستم در اردو‌های آینده نظر کادر فنی را جلب کنم. تیم ملی بازی‌های سختی دارد و امیدوارم موفق باشد. تیم ملی به بازیکنان باتجربه نیاز دارد و امیدوارم این مسئله لحاظ شود.» البته وریا در زمان مربیگری کارلوس کی روش هم بار‌ها از حضور در لیست‌های نهایی باز می‌ماند و روشن نیست که چرا مربیان تیم ملی چندان به او توجهی ندارند. با این شرایط بعید است که دیگر وریا در فهرست‌های آتی تیم ملی دیده شود و احتمالا او که در ۳۳ سالگی قرار دارد باید با تیم ملی خداحافظی کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->