قتل وکیل دادگستری با تصادف عمدی در خیابان زعفرانیه تهران قاتل بازار میوه تره‌بار تهران قبل از فرار به ترکیه در دام قانون افتاد ابتلای ۱.۴ میلیون ایرانی به بیماری صرع | میگرن شایع‌ترین نوع سردرد هشدار جدی سازمان غذا و دارو درباره ظروف تفلون بازسازی شده هشدار یک مهندس درباره حوادث ناشی از تغییرات غیرمجاز توسط مالکان ساختمان در مشهد همدستی زن خیانتکار با دو جوان برای قتل شوهر تزریق داروی بیهوشی به دختر جوان به بیمار برای سرقت گوشواره وقوع آتش سوزی در پارک ملی تندوره خراسان رضوی (۲۹ تیر ۱۴۰۴) راهکارهایی برای صرفه‌جویی در مصرف کولرهای گازی در روزهای داغ تابستان | سرما در گرما وزیر آموزش و پرورش: راه شهیدان باید در زندگی ما متجلی شود ورود بیش از ۴ هزار و ۴۰۰ معلم تازه‌نفس به مدارس خراسان رضوی در سال تحصیلی ۰۵-۱۴۰۴ خودرو‌های عازم اربعین با ۸۰ درصد تخفیف بیمه می‌شوند احیای تالاب بندعلیخان در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست هر ۷دقیقه یک ایرانی مبتلا به آلزایمر می‌شود تدوین طرح جامع و ملی مدیریت قاچاق حیات وحش در کشور (۲۹ تیر ۱۴۰۴) نجات ایران با آب وارداتی؟ | سناریوی رفع بحران تا ۱۴۰۹ چه اشتباهاتی در تابستان به پوست آسیب می‌زند؟ آموزش و پرورش خراسان رضوی برای پیگیری حقوق داوطلبان سمپاد اعلام آمادگی کرد | صدای مردم، لبیک مسئولان پرونده شهید هدایت‌الله دیده‌بان برای دستگیری ضارب سوم همچنان باز است زنگ خطر تابستانی برای دستگاه گوارش زندان، پایان بازی سارقان خشن گیم نت‌ها کشف ۱۶ میلیون لیتر سوخت قاچاق از کارت‌های مهاجر (۲۹ تیر ۱۴۰۴) نحوه صحیح برخورد با کودکان و نوجوانان در دوران پساجنگ | آیا آگاهی‌بخشی سیاسی به کودک ضرورت دارد؟ واریز حقوق تیرماه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی و مستمری‌بگیران آغاز شد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | بازنشستگان حساب خود را چک کنند بیمارستان ام‌البنین(س)، قطب سلامت مادران و نوزادان در شرق کشور، ICU ندارد! بازنشستگان برای هزینه‌های روزمره خود به دنبال وام و تسهیلات بانکی هستند تأمین‌اجتماعی برای ایفای تعهدات خود به بازنشستگان و کارگران، باید منابع حق‌بیمه را به‌موقع دریافت کند آیا ارتقای درجه شغلی بر حقوق و مستمری بازنشستگی کارگران تأمین‌اجتماعی تاثیر دارد؟ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در انتظار واریز حقوق و مستمری (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | معوقات حقوق فروردین چه زمانی واریز می‌شود؟
سرخط خبرها

آخرین آمار کرونا در جهان تا ۲۰ آبان‌ماه

  • کد خبر: ۴۹۳۴۳
  • ۲۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۳
آخرین آمار کرونا در جهان تا ۲۰ آبان‌ماه
هند و برزیل با آمار میلیونی مبتلایان پس از آمریکا به‌ترتیب با بیش از ۸/۵ و ۵/۶ میلیون بیمار کووید۱۹، جایگاه‌ دوم و سوم را در جهان به خود اختصاص داده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، آمار جهانیِ مبتلایان به کووید ۱۹ به ۵۱ میلیون و ۲۴۵ هزار و ۲۳۳ نفر رسیده و مرگ یک میلیون و ۲۶۹ هزار و ۳۲۵ نفر نیز بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده است.

بنابر تازه‌ترین آمارها ۳۶ میلیون و ۵۶ هزار و ۱۰۲ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ نیز تاکنون بهبود یافته‌اند.

روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید ۱۹ که تاکنون در ۲۱۶ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

آمریکا هم‌اکنون با بیش از ۱۰ میلیون مبتلا و بیش از ۲۴۰ هزار قربانی همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید ۱۹ قرار دارد.

هند و برزیل نیز با آمار میلیونی مبتلایان پس از آمریکا به ترتیب با بیش از ۸.۵ و ۵.۶ میلیون بیمارِ کووید ۱۹، جایگاه‌ دوم و سوم را در جهان به خود اختصاص داده‌اند.

همچنین در حال حاضر چهار کشور ایالات متحده، برزیل، هند و مکزیک به ترتیب رکورددارِ قربانیان این بیماری در دنیا هستند و تعداد جان‌باختگان این بیماری در انگلیس نیز به ۵۰ هزار نفر نزدیک شده و این کشور تاکنون بیشترین قربانیان کرونا را در قاره سبز داشته است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (سه شنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا: ۱۰ میلیون و ۴۲۲ هزار و ۲۶ مبتلا، ۲۴۴ هزار و ۴۴۹ قربانی

۲. هند: هشت میلیون و ۵۹۱ هزار و ۷۳۰ مبتلا، ۱۲۷ هزار و ۱۰۴ قربانی

۳. برزیل: پنج میلیون و ۶۷۵ هزار و ۷۶۶ مبتلا، ۱۶۲ هزار و ۶۳۸ قربانی

۴. فرانسه: یک میلیون و ۸۰۷ هزار و ۴۷۹ مبتلا، ۴۰ هزار و ۹۸۷ قربانی

۵. روسیه: یک میلیون و ۷۹۶ هزار و ۱۳۲ مبتلا، ۳۰ هزار و ۷۹۳ قربانی

۶. اسپانیا: یک میلیون و ۴۲۶ هزار و ۶۰۲ مبتلا، ۳۹ هزار و ۳۴۵ قربانی

۷. آرژانتین: یک میلیون و ۲۵۰ هزار و ۴۹۹ مبتلا، ۳۳ هزار و ۹۰۷ قربانی

۸. انگلیس: یک میلیون و ۲۱۳ هزار و ۳۶۳ مبتلا، ۴۹ هزار و ۲۳۸ قربانی

۹. کلمبیا: یک میلیون و ۱۴۹ هزار و ۶۳ مبتلا، ۳۲ هزار و ۹۷۴ قربانی

۱۰. مکزیک: ۹۷۲ هزار و ۷۸۵ مبتلا، ۹۵ هزار و ۲۲۵ قربانی

بنابر این گزارش پس از ایالات متحده، هند و برزیل کشورهای فرانسه، روسیه، اسپانیا، آرژانتین، انگلیس و کلمبیا تاکنون بیش از یک میلیون مبتلا را ثبت کرده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->