عکس‌هایی از بارش شهابی برساوشی قیمت امروز پول افغانی (یکشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۴) هشدار اداره هواشناسی افغانستان درباره احتمال بارش شدید باران در ۱۴ ولایت (۲۶ مردادماه ۱۴۰۴) خروج ۸۴۴ هزار مهاجر غیرمجاز از مرز دوغارون خراسان رضوی وزیر خارجه طالبان در چهارسالگی بازگشت به قدرت | افغانستان خواستار روابط مثبت با همه کشور‌ها است سازمان ملل: با بازگشت ۱.۷ میلیون مهاجر افغانستانی نیاز به کمک‌ در این کشور افزایش یافته است صعود مشترک کوهنوردان ایرانی و افغانستانی به قله ۲۸۳۶ متری بِزد سد پاشدان هرات افتتاح شد | سدهای مشهد کم‌ آب‌تر می‌شود روزشمار فرمان‌های طالبان در چهارسالگی بازگشت دوباره به قدرت تشدید بحران آب در خراسان رضوی با افتتاح سد پاشدان هرات قیمت امروز پول افغانی (چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۴) دوغارون آماده پذیرایی از زائران افغانستانی اربعین صدور ۲۶ هزار سند خادم در خراسان رضوی برای زائران افغانستانی اربعین فیلم | میزبانی گرم از زائران افغانستانی در خوزستان مرز چذابه قیمت امروز افغانی به دینار عراق (سه‌شنبه، ۲۱ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز پول افغانی (سه‌شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: موضوع مهاجران افغانستانی یک مطالبه ملی و تکلیف قانونی بود مظفری: روند خروج مهاجران کاهش یافته و روزانه بین هزار تا ۶ هزار نفر از مرز عبور می‌کنند بررسی آخرین آمار‌ها درباره تعداد اتباع خارجی غیرمجاز در ایران (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) حرکت اولین قطار مسافربری مشهد به هرات با ۴۰۰ مسافر در هفته آینده + فیلم بهروز جعفری، سرمربی تیم ملی زیر ۱۷ سال فوتسال افغانستان شد
سرخط خبرها

قدردانی اشرف غنی از همکاری ایران برای مبارزه با کرونا

  • کد خبر: ۴۹۳۷۷
  • ۲۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۵
قدردانی اشرف غنی از همکاری ایران برای مبارزه با کرونا
رییس جمهور افغانستان در نشست آنلاین سازمان همکاری شانگهای از جمهوری اسلامی ایران که در دوره همه‌گیری ویروس کرونا مرزهای خود با افغانستان را باز گذاشت تا این کشور دچار کمبود مواد غذایی و کالای تجاری نشود، قدردانی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز - محمد اشرف غنی امروز سه شنبه طی سخنانی از طریق ویدئو کنفرانس گفت که جمهوری اسلامی ایران در دوران همه گیری ویروس کرونا مرزهای خود را با افغانستان باز نگاه داشت و این همکاری باعث شد مواد غذایی و دیگر کالاهای بازرگانی در افغانستان در دسترس باشد.

 

وی با اشاره به نقش افغانستان به عنوان چهارراه ترانزیتی منطقه، پیشرفت پروژه راه آهن هرات- خواف را اتفاقی مهم برای رسیدن به این هدف خواند.

 

غنی در ادامه با تقدیر از کشور هند که هنگام گسترش ویروس کرونا در افغانستان یکصدهزار تن گندم را از طریق بندر چابهار برای مردم افغانستان فرستاد، گفت: این همکاری‌ها باعث شد افغانستان با پنج میلیون خانواده که ۹۰ درصد جمعیت این کشور را تشکیل می دهد، دچار کمبود مواد غذایی نشود.

 

رییس جمهوری افغانستان همچنین از کشورهای مسیر راه لاجورد نیز قدردانی کرد که با فعال نگهداشتن راه آهن در این مسیر و واردات کالاهای تجاری به افغانستان موجب شدند این کشور در بخش مبارزه با کرونا بهتر عمل کند.

 

غنی در ادامه سخنانش از کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای خواست که این کشور را در رسیدن به صلح پایدار و همه جانبه یاری کنند.

 

وی همچنین با انتقاد از فعالیت‌های گروه طالبان گفت که آنها خلاف تعهد خود عمل کردند و نه تنها اقدام به کاهش خشونت نکردند بلکه خشونت‌ها را افزایش داده‌اند.

 

غنی گفت که نیروهای افغانستان برای دفاع از کشور آماده هستند و نیروهای ویژه ارتش در امر دفاع از کشور فعالیت می‌کنند.

 

وی افزود که ۹۷ درصد عملیات‌ها علیه تروریست‌ها را آنها هدایت و عملیاتی می‌کنند و ۴۸ درصد منابع مالی افغانستان نیز صرف این نیروها برای مقابله با تروریست ها می‌شود.

 

اشرف غنی تأکید کرد که گروه طالبان حمایت تنها چهار تا هشت درصد مردم را همراه دارند و مردم افغانستان از آنها حمایت نمی‌کنند.

 

بیستمین اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای (SCO) امروز سه شنبه با میزبانی ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه و حضور حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران به صورت مجازی آغاز شد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->