جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

از سرگیری فعالیت باشگاه‌های ورزشی مشهد از شنبه هفته آینده تا ساعت ۱۸

  • کد خبر: ۴۹۵۸۵
  • ۲۲ آبان ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۸
از سرگیری فعالیت باشگاه‌های ورزشی مشهد از شنبه هفته آینده تا ساعت ۱۸
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی از ابلاغ بازگشایی و فعالیت باشگاه‌های ورزشی مشهد از شنبه، ۲۳ آبان‌ماه تا ساعت ۱۸ خبر داد.
گروه ورزش شهرآرانیوز | مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی از ابلاغ بازگشایی و فعالیت باشگاه‌های ورزشی مشهد از شنبه، ۲۳ آبان‌ماه تا ساعت ۱۸ خبر داد.

فرزاد فتاحی با اعلام این خبر گفت: فعالیت باشگاه‌های بدن‌سازی و سایر رشته‌های ورزشی استان خراسان رضوی و مشهد، صرفا تا ساعت ۱۸ عصر هر روز میسر خواهد بود.

وی درباره مصوبه جدید ستاد استانی مقابله با کرونا مبنی بر تعطیلی فعالیت‌های ورزشی تا ۲۳ آبان‌ماه خاطرنشان کرد: این محدودیت موقت از شنبه به پایان خواهد رسید و پس از آن، اجرای دستورات ستاد ملی مقابله با کرونا آغاز خواهد شد.

فتاحی درباره بازی‌های لیگ‌های برتر رشته‌های مختلف و شرایط میزبانی مشهد تأکید کرد: برای برگزاری لیگ‌های کشوری، مکاتباتی با ستاد ملی انجام شده است تا بتوانیم شرایط میزبانی بازی‌های تیم فوتبال شهرخودرو را هم تسهیل کنیم. از سوی دیگر، مشهد در ۲ رشته والیبال و هندبال بانوان، در روز‌های آینده میزبان خواهد بود و باتوجه‌به مقررات فعلی، نیازمند صدور مجوز‌های لازم برای میزبانی خواهیم بود.

وی درباره فعالیت رشته‌هایی که ساعات تمرین و فعالیت آنان از ساعت ۱۸ به بعد بوده است، تصریح کرد: متأسفانه در شرایط کنونی راهی به‌جز تعطیلی این رشته‌ها نداریم و هیئت‌هایی که چنین شرایطی دارند، ساعات تمرین خود را تغییر دهند یا آنکه به‌دلیل شرایط ویژه این روزها، با تصمیمات ستاد ملی همکاری کنند.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی در ادامه به انتخابات هیئت ورزش‌های جانبازان و معلولان اشاره کرد و گفت: پس از صدور حکم سرپرستی برای سرپرست کنونی این هیئت، مقدمات ثبت نام از نامزد‌های ریاست آغاز شده است و با پایان‌یافتن مراحل استعلام هر یک از نامزد‌های ریاست بر این هیئت، جلسه مجمع عمومی را برگزار خواهیم کرد. در همین راستا از برخی پیشکسوتان ورزش معلولان خواسته‌ایم تا در جلساتی تخصصی با نامزدها، آمادگی ایشان را برای قبول این پست بررسی کنند تا بهترین گزینه برای خدمت به ورزش جانبازان و معلولان برگزیده شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->