حقوق یک ماه ۳ هزار کارگر در هالووین تهران دود شد نکاتی برای رزرو مطمئن بلیط اتوبوس در مسیر‌های پرتردد کشور فرماندار مشهد: طرح جیره‌بندی آب در حال بررسی است درباره فواید ارده که هم مقوی است و هم اصالتی باستانی دارد | منبع خالص انرژی و سلامتی آموزش نفس‌کش بودن! آزادی ۹۷۶ زندانی جرائم غیرعمد از ابتدای امسال تاکنون | ۱۶۵۰ میلیارد تومان پرونده بدهکاری مختومه شد شایع‌ترین مشکلات دندانی در کودکان چیست؟ این کودکان در آینده به فشار خون بالا مبتلا می‌شوند ایمن‌سازی بیمارستان تأمین اجتماعی شهر مشهد نگاهی به پدیده پارتنر اجاره‌ای که این روزها کم‌وبیش در سایت‌های آگهی مشاهده می‌شود | همراهی اجاره‌ای چرا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان فرهنگی ۱۴۰۱ و بازنشستگان وزارت کشور اجرا نشده است؟ ۴ نوشیدنی مفید و طبیعی برای ازبین‌بردن سنگ کلیه مصرف ۲ عدد از این میوه پاییزی، یبوست شما را برطرف می‌کند میوه‌هایی که خطر کبد چرب را افزایش می‌دهند، کدام‌اند؟ | مراقب میوه‌های پرپتاسیم باشید نشستن طولانی‌مدت پشت میز چه پیامد‌هایی برای بدن دارد؟  با روند کنونی تخصیص منابع، تکمیل شبکه فاضلاب مشهد ۷۰ سال دیگر طول می‌کشد | تخصیص ۵۰ همتی برای پروژه ۳۵۰۰ همتی بازسازی پرونده قتل پیرمرد در  باغ شخصی اش، پس از  ۳۸ روز از  وقوع جنایت | متهم: قصد کشتنش را  نداشتم وزیر آموزش و پرورش در مشهد: استکبارستیزی، هویت ذاتی عشایر ایران است | نظام آموزش عشایری کشور اصلاح می‌شود + فیلم ورود ۵ مگاوات برق خورشیدی به مدار تولید تا پایان سال ۱۴۰۴ در خراسان رضوی روند شناسایی دانش‌آموزان نابغه در بهزیستی‌ها همزمان با روز دانش آموز ۱۴۰۴ آغاز شد کشف یک دستگاه خودروی لندکروز قاچاق به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در رباط کریم (۱۴ آبان ۱۴۰۴) حادثه برای خودروی حامل دانش‌آموزان در دزفول، یک فوتی و ۴ مصدوم بر جای گذاشت (۱۴ آبان ۱۴۰۴) ایران درگیر یکی از طولانی‌ترین دوره‌های خشکسالی چند دهه اخیر! وزیر آموزش و پرورش: توزیع شیر در مدارس برای همه مقاطع از ۱۸ آبان ۱۴۰۴ آغاز می‌شود + فیلم تأمین واکسن آنفلوانزا برای والدین شهدا و جانبازان در تایباد افزایش یافت نامه رئیس نظام پزشکی به مدیرعامل تأمین‌اجتماعی: مطالبات بخش درمان پرداخت شود ۱۳ مصدوم در تصادفات جاده‌ای خراسان رضوی طی شبانه‌روز گذشته (۱۴ آبان ۱۴۰۴) ثبت‌نام سهمیه جدید وام بازنشستگان تأمین اجتماعی برای ۳۰ هزار نفر آغاز شد (۱۴ آبان‌ماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۲ نشانه که فقط مخصوص کروناست نه بیماری دیگری | عارضه‌ای جدید از ویروس مرگ‌بار!

  • کد خبر: ۴۹۶۱۴
  • ۲۲ آبان ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۹
  • ۲
۲ نشانه که فقط مخصوص کروناست نه بیماری دیگری | عارضه‌ای جدید از ویروس مرگ‌بار!
عضو کمیته کشوری بیماری‌های عفونی وزارت بهداشت درباره علائم و عوارض بیماری کرونا توضیحاتی ارائه کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، مسعود مردانی، عضو کمیته کشوری بیماری‌های عفونی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: در اوایل بیماری کرونا اطلاعات زیادی از آن به صورت جامع و کامل نداشتیم.

او افزود: روزانه اطلاعات جامعه از بیماری کرونا افزایش پیدا می‌کند و شاید هیچ بیماری همانند آن باعث افزایش تولید مقالات علمی نشده است.

مردانی تصریح کرد: خیلی از افراد به ویروس کرونا مبتلا شده اند و یا دوره آن را به اتمام رسانده اند، اما در حال حاضر با مراجعه به پزشک ادعا می‌کنند که انرژی، خواب یا تمرکز آن‌ها کاهش پیدا کرده و دیگر همانند روز‌های قبل از ابتلا به بیماری نیستند و آدم دیگری شده اند، در واقع یکی از عوارض مهم بیماری کرونا کم خوابی یا بی خوابی است که درمان‌های متفاوتی برای آن مانند دارو‌های گیاهی، دارو‌های آرام بخش و ... ذکر شده است.

عضو کمیته کشوری بیماری‌های عفونی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: تمامی افراد دچار عوارض کرونا نمی‌شوند و درصد کمی ممکن است آن را تجربه کنند که در اینصورت افراد بعد از بهبود بیماری اگر با کم خوابی، عدم تمرکز یا کاهش انرژی و ... مواجه شدند نباید سریعا تست پی سی آر، سی تی اسکن و ... بدهند یا گمان کنند که مجدد به کرونا مبتلا شده اند بنابراین افراد در این زمان باید خونسردی خود را حفظ کنند چرا که احتمال زیادی دارد که در زمان مراجعه به پزشک دچار بیماری‌های دیگری شوند و سلامت آنان به خطر بیفتد.

افزایش سطح استرس و نگرانی یکی دیگر از عوارض کروناست
او با بیان اینکه از عوارض دیگر بیماری کرونا افزایش استرس و نگرانی در میان افراد است، تاکید کرد: بعضی اوقات بیماران کرونایی بهبود می‌یابند و یا عکس ریه آنان کاملا سالم است، اما با مراجعه به پزشک با استرس می‌گویند که شاید به علت این بیماری از دنیا برویم چرا که از آشنایان و اطرافیان ما چنین موضوعی را تجربه کرده اند بنابراین بیماری‌های ویروسی به خصوص کرونا باعث ایجاد افسردگی، اختلالات خلق و خو، استرس و... خواهد شد.

مردانی درباره از دست دادن حس چشایی و حس بویایی در دوران کرونا گفت: از دست دادن حس چشایی و حس بویایی یکی از وجه مشخصه‌های بیماری کروناست و نشانه بروز بیماری دیگر نیست و به دست آوردن مجدد این دو حس حدود ۲ هفته تا ۲ ماه زمان خواهد برد و حتی در موارد نادر بیش از ۳ یا ۴ ماه طول می‌کشد که بهتر است با مراجعه به پزشک گوش، حلق و بینی این معضل را حل کرد.

عضو کمیته کشوری بیماری‌های عفونی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: حتی در مواردی دیگر برخی از افراد ممکن است بو‌هایی عجیب را نسبت به برخی از مواد غذایی و ... حس کنند که تا به حال چنین احساسی را نداشته اند و باید بگوییم که بروز چنین عاملی هم یکی دیگر از علائم ابتلا به کروناست و در چنین زمانی احتیاج به مصرف دارو نیست.

مردانی درباره سندرم خستگی گفت: بیماری سارس به دنبال سفر‌های هوایی اتفاق افتاد و ۷۰۰ الی ۸۰۰ نفر بعد از ابتلا به آن از دنیا رفتند، اما با کوشش سازمان جهانی بهداشت این بیماری در نطفه افراد از بین رفت و دیگر خبری از ابتلای فرد به سارس نبود.

او افزود: در برخی از موارد هم بهبود یافتگان به بیماری سارس دچار کاهش انرژی و افزایش خستگی می‌شدند و متخصصان بعد از بررسی‌های لازم به این نتیجه دست یافتند که این افراد دچار سندم خستگی مزمن شده اند و این موضوع بعد از ابتلای آنان به عفونت‌های ویروسی رخ داده است که در اینصورت افراد باید بدانند که به احتمال بسیار زیاد بعد از ابتلا به ویروس کرونا و در زمان بهبود هم دچار خستگی، بی حالی و ضعف‌های زیادی می‌شوند و تاکنون هیچ درمانی برای این معضل وجود نداشته است و افراد خود به خود بهبود خواهند یافت.

مردانی در پایان یادآوری کرد: افزایش روحیه به مبتلایان کرونایی می‌تواند تاثیر بسیار زیادی در بهبود بیماران داشته باشد.
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
فائزه سادات
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۳
0
0
خب بنده سینوزیت دارم مخصوصا بچه که بودم وقتی تبها و عفونتهای شدید می کردم ، حس بویایی و چشایی من شدیدا دچار اختلال می شد ، بطوری که همین بوهای عجیب و غریب رو حس می کردم و مثلا مادرم برام شوربا درست می کردن ، اصلا مزه ی آب میداد این شوربا ! در صورتیکه می دیدم همه میخورن و از پر مزگی این شوربا تعریف و تمجید فراوان می کنن !!!! الان هم دلیلی نمی بینم تا تب می کنم و حس بویایی و چشاییم دچار اختلال میشه سریعا خودم رو تسلیم این آزمایشات کذایی و پر خرج و زجرآور کرونا کنم که نهایتش هم تخت بیمارستان و آسیو و مرگ باشه !!!البته مرگ که هممون بلاخره میمیریم ولی چگونگی و زمانش خیلی مهمه خب !!!
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۳
0
0
خیلی معذزت میخوام به بیمارستانای خصوصی اول بفرمائید از بیمار وخامتی قبل از بستری تصویر مغزشم بگیرن که در دو روز بعد دچار سکته مغزی میشه فلج نشه حتما دکتر مغز و اعصاب قبلش ببینه و فشار و خون در مغز رو چک کنه بعد نسخه برای مورد بالا بپیچن ... یکسری از فوتی ها بعد از دو یا سه روز در بیمارستان بودن سکته میکنن که فقط متخصص داخلی چکشون میکنه و اصلا تصویر مغزی نمی گیرن که به فوق تخصص مغز نشون بدن پزشکای عزیز جون مردم باید براتون مهم باشه وگرنه پرستار وظیفه ای که بهش گفتین رو عمل میکنه و سوادشم در همون حد هست.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->