اخبار جدیدی از زمان عرضه آیفون بدون حاشیه و آیفون فلیپ آیا ناسا ماه‌نشین استارشیپ را از پروژه برگرداندن فضانوردان به ماه کنار می‌گذارد؟ اسپیس‌ایکس چطور با ماهواره‌های استارلینک، اینترنت ماهواره‌ای موبایل را متحول می‌کند؟ دانشمندان «چشم رباتیکی» ساخته‌اند که به‌صورت خودکار فوکوس می‌کند و به منبع انرژی نیازی ندارد دوچرخه برقی ماژولار آلسو مدل TM-B معرفی شد + عکس «ژنوس»، هوش مصنوعی تازه چینی‌ها، می‌تواند بیماری‌ها را پیش‌بینی می‌کند فناوری جدید جنرال موتورز در سال ۲۰۲۸ از راه می‌رسد: رانندگی بدون دخالت دست دریافت هزینه کابل‌کشی فیبر نوری در طرح سواپ غیرقانونی است + سامانۀ شکایات ایلان ماسک: تا ۲ سال دیگر، تلفن‌های هوشمند مستقیما به اینترنت استارلینک متصل می‌شوند + فیلم معرفی بازی اکشن «۲۰ دقیقه تا سپیده‌دم» (۲۰ Minutes Till Dawn) + دانلود (اندروید و IOS) خبرهایی جدید از قیمت OnePlus 15 | مطابق انتظار طرفداران؟ OpenAI برای رقابت با گوگل، مرورگر هوش مصنوعی «اطلس» را معرفی کرد افزایش تعرفه مکالمه و پیامک تلفن همراه (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + جزئیات آمازون می‌خواهد به جای استخدام ۶۰۰ هزار کارگر آمریکایی ربات‌ها را به کار بگیرد فروش آیفون ۱۷ رکورد ارزش سهام اپل را شکست طرح جدید مجلس برای مقاوم‌سازی نظام ارزی: خرید رمزارز فقط با کارت ارزی ویدئو | ربات انسان‌نمای Unitree H2 درحال انجام حرکات رزمی معرفی سورا ۲، نسل جدید هوش مصنوعی + قابلیت‌ها و ویژگی‌ها ایمپلنت شبکیه و عینک هوشمند، امید تازه برای بازیابی بینایی نابینایان مایکروسافت کار روی نسل جدید ایکس‌باکس را تأیید کرد راهنمای کامل رصد بارش شهابی جباری (مهر ۱۴۰۴) + زمان دقیق و جزئیات
سرخط خبرها

نگاهی به شماره جدید نشریه TehcLife | بیست‌سالگی ایستگاه بین المللی فضایی

  • کد خبر: ۴۹۹۷۵
  • ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۸
نگاهی به شماره جدید نشریه TehcLife | بیست‌سالگی ایستگاه بین المللی فضایی
نشریه TehcLife در شماره جدید خود زمین را رها کرده و به‌سراغ منظومه شمسی رفته است. طرح روی جلد و تیتر اصلی آن به روایت بیستمین سالگرد فعالیت ایستگاه بین المللی فضایی پرداخته است.
نجفی  | شهرآرانیوز - شاید برای شما هم جالب باشد بدانید تاکنون ۲۴۱ بازدیدکننده به جز خدمه پروازی فضاپیما به آن سفر کرده اند. ایستگاه بین المللی فضایی مجتمعی مانند یک برج مسکونی زمینی است که دارای ۳ سرویس بهداشتی، ۶ خوابگاه و ۱۲ اتاق خواب است. فضانوردانی از ۱۹ کشور جهان تاکنون به آن وارد شده اند که اولین‌های آن‌ها از آمریکا و روسیه بودند. برای درک بهتر ابعاد ایستگاه فضایی، آن را به اندازه یک زمین فوتبال استاندارد در نظر بگیرید که در آن معادل ۱۳ کیلومتر سیم کشی انجام شده است و یک هکتار پنل خورشیدی و ۳ آزمایشگاه‌های تک دارد.
 
 
اگرچه در سال‌های اولیه تنها راه ارتباطی فضاپیما با زمین از طریق امواج رادیویی با اختلال‌های بسیار بود، امروزه فضانوردان تلفن‌های همراه متصل به اینترنت برای کار‌های شخصی نیز در اختیار دارند. ناسا هم اکنون بزرگ‌ترین نگرانی خود از آینده مأموریت ایستگاه فضایی را زباله‌های فضایی می‌داند که به واسطه فعالیت کشور‌های بیشتر برای فتح فضا به پرتاب ماهواره‌های متعدد اقدام می‌کنند. نشریه TechLife در گزارش دیگری به گوگل درباره جست وجوگر اپل هشدار داده است. به نظر می‌رسد اپل با بالاگرفتن بی اعتمادی به خدمات غول‌های دنیای مجازی، در نظر دارد برنامه ابتکاری خود را برای ایجاد تغییر درباره آنچه تاکنون به عنوان جست وجوگر‌های اینترنتی می‌شناختیم آغاز کند. در حال حاضر Bing و DuckDuckGo تنها رقبای شناخته شده گوگل هستند که هم چنان فاصله بسیار زیادی از آن دارند. در مقابل، کاربران iOS می‌توانند چالشی جدی برای گوگل باشند. کاربران iOS ۱۴ می‌توانند شاهد نخستین گام‌های اپل در این حوزه باشند، زیرا هنگام جست وجو در اینترنت با لینک‌های پیشنهادی اپل نیز مواجه می‌شوند.
 
 
برای دانلود این شماره کلیک کنید:
 
 
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->