روسیه یک منطقه دیگر در «دونتسک» را تصرف کرد بیانیه وزارت امورخارجه ایران درباره وضعیت غزه تاجگردون: عدم هماهنگی سیاست‌های حمایتی سه دهک پایین جامعه را دچار آسیب بیشتری می‌کند فرانسه مدعی شد گزینه‌ای برای اعمال فشار بر صهیونیست‌ها دارد! واکنش به انتشار گزینشی مصاحبه وزیر خارجه با فاکس‌نیوز غریب‌آبادی: صلح با بمب و اجبار به دست نمی‌آید سیدحسن خمینی: هدف جنگ اخیر تجزیه و براندازی ایران بود آملی لاریجانی: نیرو‌های مسلح شکست مفتضحانه‌ای برای رژیم صهیونیستی رقم زدند شیخ نعیم قاسم: جنایات غزه لکه ننگی بر پیشانی تاریخ است آمریکا علیه یمن تحریم‌های جدید اعمال کرد (۳۱ تیر ۱۴۰۴) ترامپ: احتمالاً به چین سفر کنم پزشکیان: برای بهبود وضعیت آب باید تدبیر عاجل کرد عربستان از بیانیه ۲۶ کشور درباره توقف فوری جنگ غزه استقبال کرد (۳۱ تیر ۱۴۰۴) بررسی مسائل زنان قالیباف | ضرورت طراحی مدل‌های جدید بیمه‌ای تصویب قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل در ارتباط با حل و فصل صلح جویانه اختلافات میان کشورها دولت ایران با ملت و دولت بنگلادش ابراز همدردی کرد خبرگزاری فرانسه: خبرنگاران ما در غزه گرسنه هستند درخواست حماس از کشور‌های عربی و اسلامی: با تل آویو قطع ارتباط کنید میدری: از راه حذف یارانه ثروتمندان، درآمد آن میان دهک های پائین جامعه توزیع خواهد شد مذاکره اولیانوف و گروسی با محوریت برنامه هسته ای ایران سفیر آمریکا در ناتو: ایران به میز مذاکره بازگردد! بازتاب مصاحبه عراقچی با فاکس نیوز؛ گفت و گویی غیرمستقیم با ترامپ ترامپ خروج آمریکا از یونسکو را در حمایت از اسرائیل اعلام کرد | یونسکو: آمادگی آن را داشتیم اژه‌ای: دشمن فکر می‌کرد ایران فلج می‌شود رئیس فراکسیون زنان مجلس مشخص شد آزادسازی صدور مجوز شرکت‌های بازاریابی شبکه‌ای
سرخط خبرها

مشاور وزیر اطلاعات: اجازه نمی دهیم از فرهنگ سنگری علیه نظام ساخته شود

  • کد خبر: ۵۰۰۵۷
  • ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۱
مشاور وزیر اطلاعات: اجازه نمی دهیم از فرهنگ سنگری علیه نظام ساخته شود
مشاور وزیر و مدیر کل اطلاعات خراسان رضوی در نشست با مدیران فرهنگی استان، فرهنگ را نخ تسبیح فعالیت‌ها و تحولات کشور عنوان و تأکید کرد: هر مجموعه‌ای اگر فرهنگ را حفظ نکند، به سقوط کشیده می‌شود، لذا نباید اجازه داد از فرهنگ سنگری علیه نظام ساخته شود.
به گزارش شهرآرانیوز، در ابتدای این جلسه چند تن از مدیران و فعالان فرهنگی دیدگاه‌ها و مطالبات خود را مطرح کردند و در ادامه مدیر کل اطلاعات استان ضمن پاسخگویی درباره این موارد، نکاتی را در آسیب شناسی مدیریت فرهنگی در استان بیان کرد.

این مقام امنیتی در ابتدا با اشاره به اظهارات محرمانه یکی از فرماندهان ارتش اسرائیل درباره قدرت موشکی ایران گفت: این چهره نظامی صهیونیست می‌گوید در حال حاضر ایرانی‌ها هر نقطه استراتژیکی را که در اسرائیل بخواهند، می‌توانند مورد هدف قرار داده و به اسرائیل، خسارات غیرقابل جبرانی وارد کنند.

وی همچنین با اشاره به سخنان یکی دیگر از مسئولان بلندپایه امنیتی اسرائیل گفت: این مقام اسرائیلی ۱۰ سال قبل گفته است که اگر آمریکا هم برای حمله به ایران چراغ سبز بدهد، حمله به ایران دیوانگی است چرا که در صورت این حمله ۱۵۰ هزار موشک فقط از بیروت به سمت ما شلیک می‌شود.
 
وی با اشاره به اذعان مقامات آمریکایی در شکست استراتژی تحریمی علیه ایران و مقاومت اقتصاد ایران، گفت: بخشی از آمریکایی‌ها بعد از شکست ترامپ در انتخابات، نقش ایران را در این شکست پررنگ می‌بینند.

مدیر کل اطلاعات استان در ادامه با بیان این که ظرفیت‌های اقتصادی، قدرت نظامی و پیروزی‌های منطقه‌ای سال‌های اخیر برای ایران قدرت آفریده، گفت: اما همه این‌ها قدرت خود را از فرهنگ گرفته است. به عنوان نمونه اگر نقش و جایگاه مادران، معلمان و رهبران اجتماعی در جامعه شکسته شده باشد، نباید به تقویت فرهنگ امید داشته باشیم، لذا همه دستگاه‌های حاکمیتی باید با عِده و عُده خود برای قوام فرهنگ هزینه کنند.
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->