پیش‌بینی بورس سه‌شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار سه‌‌شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴ اختصاص ۵۱ درصد تسهیلات بانک مسکن به پروژه نهضت ملی مسکن در نیمه نخست سال ۱۴۰۴ تکلیف متقاضیان وام‌های بانک آینده چه می‌شود؟ بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۵ آبان ۱۴۰۴) | موتور معاملات بازار خودرو خاموش شد بررسی قیمت امروز انواع سکه پارسیان (۵ آبان ۱۴۰۴) بازار طلا و دلار در روز‌های آینده به کدام سمت کشیده می‌شود؟ (۵ آبان ۱۴۰۴) قیمت جدید انواع وانت نیسان زامیاد اعلام شد (۵ آبان ۱۴۰۴) + جدول عشایر خراسان رضوی ۱۳.۵ درصد گوشت قرمز استان را تأمین می‌کنند هدف از افزایش سرمایه ۴۱۲ هزار میلیارد تومانی بانک ملی و ملت چه بود؟ صعود بورس به کانال ۳.۱ میلیونی | گزارش وضعیت بازار سهام (۵ آبان ۱۴۰۴) اطلاعیه صندوق ضمانت سپرده‌ها درباره خرید سهام از سهامداران بانک آینده قیمت امروز گل زعفران چقدر است؟ (۵ آبان ۱۴۰۴) طلا را امروز در بازار مشهد گرمی چند بخریم؟ (۵ آبان ۱۴۰۴) قیمت دلار در مشهد اعلام شد (۵ آبان ۱۴۰۴) نام تجاری زعفران خراسان رضوی، ثبت جهانی می‌شود | صادرات ۲۱۴ تن زعفران به ۷۱ کشور دنیا در سال ۱۴۰۴ دومین همایش نکوداشت روز ملی زعفران برگزار شد | تولید ۲۶۰ تن زعفران طی سال زراعی ۱۴۰۴ در خراسان رضوی هشدار بانک مرکزی به بانک‌های متخلف | بانک‌های ناتراز منحل می‌شوند باوجود ورود بخشی از تقاضای سرمایه‌ای به بازار ملک، بازار مسکن همچنان در رکود است پیش‌بینی قیمت طلا تا پایان سال آینده میلادی (۵ آبان ۱۴۰۴) | بازار طلا در ایران درگیر رکود و کاهش تولید شده است تنش‌زدایی میان آمریکا و چین قیمت بیت‌کوین را افزایش داد (۵ آبان ۱۴۰۴) افزایش قیمت خودروها، رکود بازار را به پایان رساند؟ تعرفه قبوض گاز اصلاح می‌شود (۵ آبان ۱۴۰۴) خبری جدید از میزان سهمیه‌بندی بنزین برای هر خودرو | سوخت بر اساس پیمایش اختصاص می‌یابد
سرخط خبرها

جزئیات جدیدی از ماجرای دریافت ارز ۴۲۰۰ تومانی از سوی فرهاد مجیدی

  • کد خبر: ۵۰۲۵۱
  • ۲۹ آبان ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۵
جزئیات جدیدی از ماجرای دریافت ارز ۴۲۰۰ تومانی از سوی فرهاد مجیدی
احمد امیرآبادی عضو هیئت رئیسه مجلس در توییتی مدعی شده‌است نام فرهاد مجیدی فوتبالیست مشهور در لیست درخواست تخصیص ارز دولتی بوده‌است. نمایندگان مجلس که اختصاص دلار ۴۲۰۰ تومانی را فسادزا می‌دانند، از پیگیری مجلس برای تحقیق و تفحص درباره ارز دولتی و بررسی تخلفات صورت گرفته خبر می‌دهند.
به گزارش شهرآرانیوز، احمد امیرآبادی فراهانی، عضو هیئت رئیسه مجلس در توییتی نوشت: «پیشنهاد کوپنی شدن کالا‌های اساسی را برای دسترسی عموم مردم و با قیمت مناسب ارائه داده بود و، اما معمولاً با مخالفت دولتی‌ها مواجه شده است. چون ارز ۴۲۰۰ تومانی مختص افراد خاص است و اجناس آن هم دست مردم نمی‌رسد. آقای ‎فرهاد مجیدی فوتبالیست مشهور ۹ بار درلیست تخصیص ارز دولتی بوده است»

به گزارش تجارت‌نیوز فرهاد مجیدی هم به سرعت در مقام پاسخ برآمد و با یک استوری به هوادارانش اعلام کرد که این موضوع حقیقت ندارد و هیچ شرکتی در ایران به نام او نبوده و از این نماینده مجلس شکایت می‌کند.

غائله به همین جا ختم نشد و نماینده مجلس هم پاسخ داد که وزارت صنعت، معدن و تجارت ادعای او را تایید کرده و این فوتبالیست بگوید که به چه علت روز‌های ۲۸ و ۳۱ تیرماه امسال به دفتر بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت مراجعه کرده است؟ او ادامه داد که منتظر شکایت مجیدی است تا اسناد بیشتری را افشا کند.

پاسخ عجیب بانک مرکزی درباره فرهاد مجیدی
در فهرست دریافت کنندگان دلار ۴۲۰۰ تومانی مجلس، اما هیچ نامی از فرهاد مجیدی دیده نمی‌شود و همین مساله شائبه ایجاد کرد که یا بانک مرکزی فهرست را کامل منتشر نکرده و یا مساله دیگری وجود دارد.

روابط عمومی بانک مرکزی هم در واکنشی عجیب به باشگاه خبرنگاران گفت که این مساله را نه تایید و نه تکذیب می‌کند! نماینده مجلس، اما کوتاه نیامد و در حاشیه یکی از نشست‌های مجلس به خبرنگاران گفت که فرهاد مجیدی آمده بود تا برای شرکتی سفارش کند تا دلار ۴۲۰۰ تومانی گرفته و غلات و خوراک دام وارد کند.

در همین زمان تعدادی از خبرنگاران ورزشی هم به توییت‌هایشان در گذشته اشاره کردند که کد‌هایی درباره فساد برخی فوتبالیست‌ها داده‌اند. مرتضی رضایی، دبیر سرویس ورزشی خبرآنلاین با یادآوری توییتی گفت که تابستان اشاره کرده بودم که برخی چهره‌های سرشناس ورزشی برای واردات جو به وزارت صنعت، معدن و تجارت رفت و آمد می‌کنند.

دلار ۴۲۰۰ تومانی فسادآور و تورم‌زا بود
در این میان، اما بار‌ها کارشناسان و مرکز پژوهش‌های مجلس به فساد دلار ۴۲۰۰ تومانی اشاره کرده و گفته‌اند که این یارانه ارزی نه تنها هیچ تاثیری برای کنترل قیمت کالا‌های اساسی مردم نداشته است که باعث فساد برخی‌ها و تحمیل تورم به کشور هم شده است.

مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی که تابستان امسال اعلام کرد که دولت در ۵ ماهه اول سال حدود ۷ میلیارد تومان ارز ۴۲۰۰ تومانی توزیع کرده است. این در حالی است که بانک مرکزی درآمد نفتی کشور را در این مدت فقط ۶۰۰ میلیون دلار دانسته و در نتیجه برای پرداخت این یارانه ارزی از ذخایر بانک مرکزی برداشت شده و این مساله موجب تورم است.

از آن سمت برخی کارشناسان هم به حجم کلان یارانه ارزی اشاره می‌کنند و معتقدند که در این وضعیت تحریم و شیوع کرونا ارزپاشی دولت جای سوال دارد. دولت در سال‌های ۹۷ و ۹۸ به طور میانگین حدود ۱۴ میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی داده است و امسال هم قرار است تا پایان سال ۹ میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی بدهد.

اگر فاصله ارز ۴۲۰۰ تومانی با نرخ آزاد را محاسبه کنیم به ارقام بزرگی می‌رسیم که حتی تا یک سوم بودجه کشور می‌رسد و این یارانه کلان می‌تواند دولت را از بار سنگین کسری بودجه نجات دهد.

تحقیق و تفحص از دولت درباره ارز ۴۲۰۰ تومانی
حالا با وجود آنکه برخی نمایندگان مجلس و حتی وزیر صنعت اعلام کرده اند مخالف پرداخت ارز ۴۲۰۰ تومانی هستند، محمدباقر نوبخت، رییس سازمان برنامه و بودجه گفته است که در بودجه سال ۱۴۰۰ دوباره ارز ۴۲۰۰ تومانی را در نظر گرفته‌اند.

این در حالی است که جعفر قادری، عضو کمیسیون اقتصاد مجلس هم به تجارت‌نیوز می‌گوید که نمایندگان به دنبال تحقیق و تفحص از دولت برای ارز ۴۲۰۰ تومان هستند و حتما به صورت جدی موضوع فرهاد مجیدی و دیگر تخلفات ارز ۴۲۰۰ را بررسی می‌کنند و اگر بتوانند قاطعیت آرا مجلس را به دست آورند، این فساد ارزی را از اقتصاد سال آینده حذف می‌کنند.
 
منبع: تجارت نیوز
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->