صدور مجوز نمایش برای چهار فیلم سینمایی | «تابستان همان سال» به کارگردانی محمود کلاری آماده اکران شد برپایی نمایشگاه آثار فاخر استاد فرشچیان تالار وحدت پرواز همای با اپرای «شیدا» به کاخ نیاوران بازمی‌گردد تاریخ اکران «گوزن‌های اتوبان» مشخص شد شلیک، با کمی تأخیر | نگاهی به سریال «شکارگاه»، اثر جدید نیما جاویدی گفت وگو با محمدتقی امیدیان، طراح نخستین پرتره امام خمینی (ره) بر روی اسکناس ها آموزش داستان نویسی | چشم‌هایی که در اعماق برق می‌زنند شاعر « اسب‌‌سالگی»: باید خط و خراشی روی صفحه هستی بیندازم برنامه‌های گالری‌های مشهد در روز‌های آتی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ابوتراب خسروی: ممیزان دچار سوءتفاهم شده‌اند درباره سریال «۰۲۴» و ماجرای حضور زنان در یک رختشوی‌خانه درگذشت «گِرِگ ایلس،»نویسنده ژانر جنایی اکران مستندی درباره روایتی تاریخی از یک روزنامه‌نگار مبارز «قپان» به جشنواره فیلم تورنتو رسید گفت‌و‌گو با کارگردان فیلم کوتاه «سیاه‌ماهی» به بهانه راه‌یابی به جشنواره ایسفا انیمیشن «ژولیت و شاه» نخستین جایزه بین‌المللی خود را دریافت کرد پلنگ طلایی لوکارنو برای چهارمین بار به فیلمی از ژاپن رسید اکران «هابیت۳» ‏در خانه هنرمندان ایران
سرخط خبرها

حمایت شهرداری مشهد از گروه‌های تئاتر

  • کد خبر: ۵۰۵۷۰
  • ۰۳ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۲
حمایت شهرداری مشهد از گروه‌های تئاتر
حمایت شهرداری از گروه‌های تئاتر مثل دیگر رشته‌های فرهنگی و هنری در مشهد ادامه دارد و براساس وعده‌ای که داده شده است، گروه‌های تئاتر می‌توانند از حمایت شهرداری برخوردار شوند.
امیری|به گزارش شهرآرانیوز، اهالی تئاتر می‌گویند تئاتر مشهد پیش از کرونا هم مشکلات زیادی داشت؛ کرونا فقط پرده را کنار زد و مشکلاتش را نمایان کرد. آن‌ها معتقدند به همین دلیل است که با شروع کرونا کل تئاتر مشهد به تعطیلی کشیده شد، درحالی‌که اگر زیرساخت‌ها درست می‌بود، تئاتر می‌توانست تا حدی به فعالیتش ادامه دهد.
با همه این‌ها، اجرا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی از جمله راهکارهایی بود که از همان ابتدا برای فعالیت گروه‌های تئاتر در نظر گرفته شد. ضمن اینکه براساس مصوبه‌ای که در شورای اسلامی شهر مشهد هم به تصویب رسید، قرار شد شهرداری مشهد دراین‌زمینه از گروه‌های تئاتر حمایت کند. از آنجا که براساس تصمیم ستاد ملی کرونا در استان قرار شده بود تئاترها با ۵۰ درصد ظرفیت تماشاگران اجرا شود، همکاری شهرداری به این شکل بیان شد که ۵۰ درصد باقی‌مانده را به شکلی جبران کند.
در این چند ماه هنرمندان بارها و بارها به این موضوع اشاره کردند و خواستار وعده‌ای شدند که شهرداری و شورای اسلامی شهر مشهد درباره حمایت از گروه‌های تئاتر به آن‌ها داده‌اند.
هنرمندان گفته بودند شهرداری و شورای شهر به وعده خود عمل نکرده‌اند و در صورتی که این حمایت عملی نشود، گروه‌های تئاتر با رعایت پروتکل‌های بهداشتی دوباره فعال خواهند شد. این موضوع را با معاون شهردار و رئیس اداره فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد درمیان می‌گذاریم.
مصحفی دراین‌باره توضیح می‌دهد: حمایت شهرداری از گروه‌های تئاتر مثل دیگر رشته‌های فرهنگی و هنری در مشهد ادامه دارد و براساس وعده‌ای که داده شده است، گروه‌های تئاتر می‌توانند از حمایت شهرداری برخوردار شوند.
به‌گفته او، اما باید اجرایی وجود داشته باشد تا این حمایت عملی شود. در این چند ماه فعالیت زیادی در تئاتر نبوده و هیچ گروهی هم دراین‌زمینه مراجعه نکرده است.
او به گروه‌های تئاتر نوید این را می‌دهد که پس از تعطیلات پیش‌ رو و  در صورت اجرای تئاتر، می‌توانند از این حمایت برخوردار شوند.
باتوجه‌به صحبت‌های معاون شهردار، وعده‌ای که اهالی تئاتر از عملی‌نشدن آن انتقاد می‌کنند، تحقق‌پذیر است، اما این در صورتی است که تئاتری آماده اجرا باشد.
شاید این فرصت خوبی باشد که گروه‌های تئاتر برنامه‌ریزی‌های خود را برای کار و اجرا در آینده‌ای نزدیک آغاز کنند و از حمایت شهرداری هم مطمئن باشند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->