پوستر بیست‌ونهمین هفته فیلم و عکس مشهد منتشر شد برنامه صداوسیما برای دلجویی از هموطنان اهل سنت بهرام افشاری و سروش طاهری در تور آمریکای شمالی با «چه کسی جوجه‌تیغی را کشت؟» فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + زمان پخش مدیر پخش شبکه یک صداوسیما عزل شد| اعلام جرم علیه ۸ نفر چهره ماندگار | درباره جلال‌الدین معیریان، بنیان‌گذار چهره‌پردازی کلاسیک ایران سایه مات خندوانه | نگاهی به برنامه ۱۰۰۱ و انتظارات برآورده نشده آن گفت‌وگو با استادان دانشگاه‌های مشهد به‌مناسبت روز ملی معماری پرورده آفتاب ایران | مختصری در احوال و آثار شیخ بهایی روایتی سینمایی از یک قهرمان | گفتگو با عوامل فیلم سینمایی صیاد انتشار فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفلیس آغاز اکران انیمیشن رویاشهر در سینما آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟ جایزه یک عمر دستاورد موسسه فیلم آمریکا برای فرانسیس فورد کوپولا فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» در جشنواره ایتالیایی برنامه‌های رادیو به مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) + زمان پخش اکران سیار انیمیشن «رؤیاشهر» در شهر‌های فاقد سینما درگذشت پاپ تماشاگران «مجمع کاردینال‌ها» را چند برابر کرد
سرخط خبرها

درخشش «فیلمرغ» در ۳ رویداد هنری بین‌المللی

  • کد خبر: ۵۰۶۶۲
  • ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۷
درخشش «فیلمرغ» در ۳ رویداد هنری بین‌المللی
فیلم کوتاه فیلمرغ به‌نویسندگی و کارگردانی «امیرمسعود سهیلی»، هنرمند مشهدی، برنده بهترین فیلم دانشجویی در جشنواره فیلم کوتاه شفیلد انگلیس، بهترین فیلم جایزه هنرهای سینمایی ویرجینیا جرات آمریکا و برنده بهترین فیلم کوتاه در جشنواره فیلم francigena در ایتالیا شد.

امیری|به گزارش شهرآرانیوز، فیلم کوتاه «فیلمرغ» به‌نویسندگی و کارگردانی امیرمسعود سهیلی، پس از شرکت در حدود ۱۰۰ جشنواره داخلی و خارجی و کسب بیش از ۱۰ جایزه، برنده ۳ جشنواره بین‌الملی دیگر شد. این فیلم کوتاه که در افغانستان ساخته شده است در آخرین رویدادهای هنری دنیا، برنده بهترین فیلم دانشجویی در جشنواره فیلم کوتاه شفیلد انگلیس، بهترین فیلم جایزه هنرهای سینمایی ویرجینیا جرات آمریکا و برنده بهترین فیلم کوتاه در جشنواره فیلم francigena در ایتالیا شد.

 

 

درخشش «فیلمرغ» در ۳ رویداد هنری بین‌المللی

 

سهیلی که دانش‌آموخته مدرسه فیلم بوسان در کره جنوبی است، از جمله فیلم‌سازان موفق مشهدی است که در این زمینه فعالیت حرفه‌ای می‌کند. او پیش از این در گفت‌وگویی با شهرآرانیوز گفته بود قصه گو بودن فیلم برایش اهمیت زیادی دارد. به گفته او «فیلمرغ» داستان ساده‌ای دارد. قصه این فیلم در افغانستان می‌گذرد و داستان پیرمردی را روایت می‌کند که یک فیلمرغ یا همان بوقلمون دارد و می‌خواهد آن را به دست نوه‌اش برساند. این چیز ساده تنها آرزوی این پیرمرد قبل از مرگش است و علت موفقیت فیلمرغ به دلیل قصه‌ای است که در این فیلم وجود دارد.

«فیلمرغ» ششمین فیلم کوتاه سهیلی است که آن را پس از «بچه‌های بهشت» و «چشم آبی» ساخته است. 

فیلمرغ پیش از این تندیس بهترین گروه بازیگری نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم Big bear film summit آمریکا را دریافت کرده بود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->