به گزارش شهرآرانیوز؛ روزهای قرنطینه فرصت خوبی برای تجربههای جدید به ویژه در زمینه آشپزی است. برای همین، امروز میخواهیم دستورپخت یک نان خوشمزه را با هم یاد بگیریم: نان مغزدار که میتواند یک وعده عالی برای صبحانه یا عصرانه باشد.
مناسب برای: ١٧ نفر
مدت زمان:٦٠ دقیقه
مواد لازم برای تهیه نان مغزدار:
آرد: ۳ لیوان + ۳ قاشق غذاخوری
شکر: دوسوم پیمانه + ۴ قاشق غذاخوری
روغن: مایع یک چهارم پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
آب ولرم: نصف لیوان
خمیرمایه: یک قاشق غذاخوری
گلاب: ۵ قاشق غذاخوری
شیر: یک پیمانه
کره: یک قاشق غذاخوری
وانیل: سر قاشق چای خوری
زعفران غلیظ: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه نان مغزدار:
برای تهیه خمیر، ۲ لیوان آرد، ۴ قاشق غذاخوری شکر و خمیرمایه را درون ظرفی مخلوط کنید. سپس داخل ظرف دیگری یک تخم مرغ، ۲ قاشق غذاخوری گلاب، آب و روغن را خوب مخلوط کنید و به ترکیب قبلی بیفزایید. آرد باقی مانده را کم کم به مایه خمیر اضافه کنید تا خمیر لطیفی به دست آید. روی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید ۲ ساعت در محیط آشپزخانه استراحت کند.
برای تهیه مواد داخل نان ۳ قاشق غذاخوری آرد، یک زرده تخم مرغ، دوسوم پیمانه شکر، یک پیمانه شیر، ۳ قاشق غذاخوری گلاب، یک قاشق غذاخوری کره، سر قاشق چای خوری وانیل و یک قاشق غذاخوری زعفران غلیظ را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا در حد فرنی غلیظ شود.
خمیر را با وردنه باز کنید و با یک کاسه کوچک، آن را گرد برش بزنید. از موادی که برای داخل نان آماده کرده اید، یک قاشق غذاخوری داخل خمیر بگذارید و آن را گرد جمع کنید.
کف سینی را چرب کنید و نانها را بچینید. ۱۰ دقیقه به نانها در همان حالت استراحت بدهید. سپس روی نانها را رومال بزنید و درصورت تمایل، کنجد بپاشید. حالا سینی را ۲۰ دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده است بگذارید (۱۸۰ درجه سانتی گراد) تا بپزد. هر وقت زیر نانها قهوهای شد آماده است.
نکات
برای طلایی شدن روی نانها گریل را روشن کنید.
برای رومال نان یک زرده تخم مرغ را با ۲ قاشق غذاخوری زعفران غلیظ مخلوط کنید و روی نانها بکشید.
برای پخت نانها درون توستر آنها را ١٥ دقیقه با دمای ١٧٠ درجه سانتی گراد در طبقه وسط و حرارت پایین بگذارید. از بالا هم هر وقت طلایی شد.
برای دریافت کامل دستور غذاها و کسب اطلاعات بیشتر می توانید به این نشانی مراجعه کنید.
nazbanoo_food@