رونمایی از کتاب «درباره سینما با علیرضا خمسه» وصیت استاد فرشچیان درباره محل دفنش چه بود؟ «مینا ساداتی» با «مرثیه‌ای برای کتاب‌سوزی‌ها» روی صحنه می‌رود فصل دوم سریال «ونزدی» با یک معمای پیچیده درباره یک بیماری مرموز مروری بر زندگی هنری استاد فرشچیان + محل دفن آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) کنسرت ارکستر موسیقی ملی برگزار شد فصل سوم «طریق» روی آنتن شبکه یک ماجرای حمله پلیس به کتاب‌فروشی‌ها در هند رقابت مستند «همنوایی عاشقانه» در جشنواره‌ای آمریکایی آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) بازدید سرزده رئیس‌جمهور از شبکه خبر به مناسبت روز خبرنگار آنچه در نکوداشت پدر و پسر آهنگساز بابک و بامداد بیات گذشت استاد فرشچیان درگذشت (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) خبرنگاران کشورهای مختلف چقدر حقوق می‌گیرند؟ + جدول رسانه‌های رسمی صدای آرمان‌های بلند این وطن نامزد‌های بهترین بازیگر نقش مکمل زن جشن «نگاه» را بشناسید | از صدف اسپهبدی تا آزاده صمدی معرفی نامزد‌های بهترین بازیگر نقش اول زن جشن «نگاه» + اسامی پایان فیلمبرداری «ادیسه» کریستوفر نولان اجرای «مرغ سحر» شجریان توسط «آیتاچ دوغان» نوازنده سرشناس ترکیه + فیلم
سرخط خبرها

حمایت بنیاد فردوسی از بیماران جذامی و معلولان

  • کد خبر: ۵۱۰۰۹
  • ۰۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۳
حمایت بنیاد فردوسی از بیماران جذامی و معلولان
بنیاد فردوسی شاخه توس، در کنار برگزاری برنامه‌های تخصصی در زمینه شاهنامه فردوسی و دیگر شاخه‌های ادبیات کهن، کمک‌رسانی به نیازمندان را در چند گام در برنامه خود قرار داده است که گام بیست‌وپنجم آن حمایت از بیماران جذامی و معلولان است.
 
امیری|به‌گزارش شهرآرانیوز، بنیاد فردوسی شاخه توس، در کنار برگزاری برنامه‌های تخصصی در زمینه شاهنامه فردوسی و دیگر شاخه‌های ادبیات کهن، کمک‌رسانی به نیازمندان را در چند گام در برنامه خود قرار داده است که گام بیست‌وپنجم آن حمایت از بیماران جذامی و معلولان است.
مدیر بنیاد فردوسی شاخه توس، با بیان اینکه کمک‌رسانی در مناطق محروم و حمایت از نیازمندان در راستای شعار «به کوشش دست نیکی ببر» انجام می‌شود، گفت: این برنامه حمایتی در ۲۵ گام انجام می‌شود.
به‌گفته پروین خاکپور گام بیست‌وپنجم این برنامه حمایتی در راستای کمک به بیماران جذامی و مراکز توان‌بخشی است.
خاکپور افزود: در کنار اهدای کتاب به مراکز توان‌بخشی و محل نگهداری معلولان به‌عنوان کمک فرهنگی و معنوی، حمایت‌های مادی نیز انجام می‌شود.
او دراین‌باره به شمار حساب نیکوکاری بنیاد فردوسی مشهد که در صفحه اینستاگرام بنیاد درج شده است، اشاره کرد و از کسانی که تمایل دارند در یاری‌رسانی به نیازمندان مشارکت کنند، خواست تا از این طریق در این طرح حضور یابند.
مدیر بنیاد فردوسی شاخه توس یادآور شد: اعضای بنیاد فردوسی دوست ندارند هم‌وطن فردوسی نیازمند باشد؛ از این رو تا جایی که امکانش وجود داشته باشد، با اجرای طرح‌های یاری‌رسانی، از نیازمندان حمایت می‌کنیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->