بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟
سرخط خبرها

لحظه خودسوزی مرد تهرانی در تراس خانه‌ای در میدان ملت + فیلم

  • کد خبر: ۵۳۵۹۴
  • ۰۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۳
  • ۱
لحظه خودسوزی مرد تهرانی در تراس خانه‌ای در میدان ملت + فیلم
سه‌شنبه ۲ دی ماه ساعت ۱۲ ظهر صدای نزاع و درگیری در میدان ملت، مردم را به جلوی در ورودی یک خانه کشاند. در یک لحظه مرد تهرانی خودش را جلوی چشم همه زنده زنده آتش زد و خودسوزی کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، سه‌شنبه ۲ دی ماه ساعت ۱۲ ظهر صدای نزاع و درگیری در میدان ملت، مردم را به جلوی در ورودی یک خانه کشاند. در یک لحظه مرد تهرانی به دلیل حکم تخلیه از سوی سازنده و  به دستور دادستانی خودش را جلوی چشم همه زنده زنده آتش زد و خودسوزی کرد.
 
یکی از اهالی محل اظهار کرد: مالکان این ملک از قدیم با یکدیگر مشکل داشتند. مرد جوانی که خودسوزی کرد، یکی از پسران مالک این خانه بود.

وی ادامه داد: این خودسوزی به علت دعوای مالک و سازنده بر سر تعداد واحد‌های این خانه بود، که بالاخره پس از مدتی به نتیجه رسیدند.

وی افزود: سازنده این ملک ساعت ۸ صبح روز حادثه با در دست داشتن حکم تخلیه از سوی دادستانی به این خانه مراجعه می‌کند و پس از ایجاد درگیری ساعت ۱۲ ظهر این جوان دست به خودسوزی می‌زند.

او در پایان گفت: در لحظه خودسوزی برادران این مرد در ماشین پلیس توسط مامورین انتظامی بازداشت شده بودند همچنین این جوان پس از خودسوزی توسط مامورین آتش نشانی نجات پیدا می‌کند و در حال حاضر با ۴۰ درصد سوختگی در بیمارستان بستری است.
 

خودسوزی در تراس آپارتمان تهران؛ خانی آباد نو

تعداد بازدید : 2961
 
منبع: رکنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
عباسعلی اسدی عبدالملکی
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۲۳ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۱
0
0
خدایا پناه برتو
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->