ویدئو| دعوای نماینده انجمن گاوداران گوشتی با وزارت کشاورزی روی آنتن زنده کدام گروه‌های شغلی از مالیات معاف شدند؟ آخرین قیمت سکه در حراج مرکز مبادله (۵ آذر ۱۴۰۳) پیش بینی بورس فردا (سه شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳)| رشد همپای دلار ادامه دارد؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه (سه شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳) | طلا دنباله روی دلار پیش بینی قیمت دلار (سه شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳) | روند صعودی دلار ادامه‌ دارد؟ شناسایی باند شبکه‌ای ارتشا در استان خراسان رضوی (۵ آذر ۱۴۰۳) + فیلم قبض برق بیش از ۲۴ میلیون مشترک کمتر از ۵۰ هزار تومان است معاون بانک مرکزی: پرداخت موبایلی تا پایان سال ۱۴۰۳ اجرایی می‌شود چگونه شانس برنده شدن جایزه ۱۰ میلیارد تومانی بلو را داشته باشیم؟ | بازی برد و بخت قطعی‌های برق همچنان ادامه دارد تهدید به حذف برخی متقاضیان دهک ۱ تا ۴ نهضت ملی مسکن ریزش سنگین قیمت طلا و سکه در مشهد (۵ آذر ۱۴۰۳) جهش بورس برای دومین روز پیاپی | گزارش وضعیت بازار سرمایه (۵ آذر ۱۴۰۳) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ آذر ۱۴۰۳) | رشد قیمت‌ها از سر گرفته شد حداقل حقوق بازنشستگان کشوری برای سال ۱۴۰۴ تعیین شد قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ آذر ۱۴۰۳) | دو جهت متفاوت بازار خودرو ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و طلا (۵ آذر ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۶۸ هزار تومان حداقل حقوق کارمندان تعیین شد ارزش دارایی‌های ملکی بانک‌ها به ۵۰۰ همت می‌رسد تشکیل کارگروه ویژه برای ساخت قطعه ۳ آزادراه تهران _ شمال با حضور معاون‌اول رئیس‌جمهور شروط مهم واردات خودرو در آیین‌نامه جدید دولت رئیس‌کل بانک مرکزی: آغازبه‌کار ریال دیجیتال، به‌زودی اوج‌گیری دلار نیما ادامه دارد (۵ آذر ۱۴۰۳) | نرخ امروز: ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان آغاز حراج جدید سکه از ساعت ۱۲ امروز (۵ آذر ۱۴۰۳) | چه سکه‌هایی عرضه می‌شود؟ عضو کمیسیون انرژی مجلس: برق منازل مسکونی دیگر قطع نمی‌شود میوه و صیفی‌جات در میادین میوه و تره‌بار مشهد با چه قیمتی عرضه می‌شود؟ (۵ آذر ۱۴۰۳) فرار مالیاتی ۲۳۰۰ میلیاردی باربری‌های خراسان رضوی
سرخط خبرها

چگونه یک مغازه ساندویچی راه اندازی کنیم؟

  • کد خبر: ۵۳۶۳۶
  • ۰۵ دی ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۴
چگونه یک مغازه ساندویچی راه اندازی کنیم؟
وقتی زمان زیادی نداریم، وقتی نمی‌خواهیم زیاد پول خرج کنیم، یا وقتی دلمان هوس یک ساندویچ چرپ و چیلی سه‌نان کرده است، باید سراغ اینجا برویم؛ یک اغذیه‌فروشی با سس دست‌ساز. اما یک مغازه ساندویچی را چگونه باید راه اندازی کنیم؟
گروه اقتصاد | شهرآرانیوز؛ وقتی زمان زیادی نداریم، وقتی نمی‌خواهیم زیاد پول خرج کنیم، یا وقتی دلمان هوس یک ساندویچ چرپ و چیلی سه‌نان کرده است، باید سراغ اینجا برویم؛ یک اغذیه‌فروشی با سس دست‌ساز. اما یک مغازه ساندویچی را چگونه باید راه اندازی کنیم؟
 

ویژگی‌های مغازه

برای راه‌اندازی یک مغازه ساندویچی، طبق مقررات اتحادیه باید دست‌کم ۴۰ متر فضا داشته باشید. شاید در فرهنگ عامه به این مغازه‌ها ساندویچ کثیف هم بگویند، اما بهتر است بدانید که بهداشت در این شغل بسیار نظارت دارد و مغازه شما باید همه نکات بهداشتی مثل جدابودن آشپزخانه، داشتن کف‌شور، کف سرامیک و یک روشویی را داشته باشد.
 
اگر قصد دارید مشتری سالنی داشته باشید، باید برای جای پارک خودرو هم فکری بکنید. مکان مغازه شما هرجایی از شهر باشد، مشتری خودش را پیدا می‌کند، اما اگر در کنار مغازه‌هایی مثل تعمیرگاه خودرو، سوپرمارکت و اصنافی که بیشتر روز در مغازه حضور دارند، ساندویچی بزنید، مشتری بیشتری دارید.


تجهیزات لازم

برای اینکه یک مغازه مختصر ساندویچی راه بیندازیم، به اقلامی مثل فریزر، یخچال نوشابه، یخچال ویترینی، مبلمان و فر پخت‌وپز نیاز داریم. کل این اقلام حدود ۷۰ میلیون تومان برایتان آب می‌خورد.

 

خرید اولیه

اینکه هر چندوقت‌یک‌بار برای مغازه خود خرید کنید، به کسب تجربه و تخمین حدودی فروشتان مربوط است، اما معمولا نان به‌صورت روزانه، مواد اولیه خوراکی به‌صورت هفتگی و نوشیدنی‌ها را به‌صورت ماهانه می‌خرند. مواد اولیه ساندویچی شامل نان، سوسیس، کالباس، مرغ، همبرگر، گوشت، پنیر و قارچ هستند. البته این مواد به منوی شما هم بستگی دارد؛ اینکه چه نوع غذا‌هایی را می‌خواهید در آن بگذارید. خرید اولیه که برای یک هفته شما را تأمین کند، حدود ۱۰ میلیون تومان می‌شود.
 

منو و قیمت

اتحادیه برای شما ۳ نوع منو با درجه‌بندی‌های متفاوت در نظر گرفته است. در مغازه چهل‌متری منوی درجه ۳، مغازه تا ۶۰ متر درجه ۲ و مغازه ۸۰ متر به بالا منوی درجه یک به شما تعلق می‌گیرد. حق عضویت سالیانه اتحادیه هم با توجه به همین درجه‌بندی‌ها، از ۵۰۰ هزارتومان تا یک‌میلیون و ۵۰۰ هزارتومان است. بدیهی است که قیمت اقلام در منوی درجه یک از همه بالاتر است، اما این قیمت‌ها نیازمند رعایت دقیق وزن هر نوع ساندویچ است. یعنی شما می‌توانید قیمت هر نوع ساندویچ را با توجه به وزن و محتویات آن تغییر دهید.
 

ارزان یا باکیفیت؟

شاید اساسی‌ترین سؤالی که برایتان در بحث قیمت پیش بیاید، این است که ارزان بفروشید یا گران؟ جواب این سؤال به مکان و مشتری مغازه شما بستگی دارد. اگر در مکانی هستید که بیشتر مشتری‌های شما قیمت ارزان را ترجیح می‌دهند، بهتر است قید کیفیت را بزنید و ارزان بفروشید. برعکس، اگر مشتری شما کیفیت را مدنظر قرار می‌دهد، باید بهترین کیفیت را ارائه دهید و از بالابردن قیمت ترسی نداشته باشید. برای رقابت با هم‌صنفی‌های خود، سعی کنید بهترین کیفیت را با یک قیمت مناسب ارائه دهید.
 

پرفروش‌ترین‌ها

برای یک مغازه ساندویچی، معمولا ساندویچ‌های همبرگر، مرغ و خوراک پرفروش‌ترین‌ها هستند و باید مواد اولیه آن را همیشه داشته باشید.

 

نان اضافه

سعی کنید مشتری خود را از اینکه ساندویچ با نان اضافه سرو شود، منصرف کنید. چون نان اضافه باعث می‌شود که شما از مواد بیشتری در ساندویچ استفاده کنید، درصورتی‌که قیمت اضافه‌تر آن‌قدر نیست که بتوانید سود درخور توجهی کنید.
 

سس فله یا بسته‌ای؟

سس فله شاید صرف اقتصادی نداشته باشد و اداره بهداشت هم به آن گیر بدهد، اما بسیار مشتری‌جذب‌کن است. افرادی هستند که عادت دارند ساندویچ را پرسس بخورند و ترجیح می‌دهند به ساندویچی‌هایی بروند که سس فله‌ای دارند. پس از این موضوع می‌توانید در بازار رقابت برای جذب مشتری استفاده کنید.
 

ساعت کاری

ساعت کاری یک ساندویچی به مکان و همسایه‌های آن بستگی دارد. اگر مغازه شما در کنار پاساژ باشد، باید برای ناهار ظهر‌ها باز باشد. اگر در محلی هستید که صبح‌ها رفت‌وآمد زیاد است، می‌توانید برای صبحانه هم ساندویچ بفروشید.

 

تعداد کارکنان

برای یک مغازه چهل‌متری، ۳ کارگر لازم است که به‌صورت نوبتی کار کنند. پیک موتوری برای مغازه‌هایی با مشتری‌های حضوری و کم به‌صرفه نیست، اما اگر در محله مسکونی مغازه دارید، شاید داشتن یک پیک موتوری محلی سود بیشتری برایتان به همراه داشته باشد.
 

خرید و مشکلات آن

برای خرید مواد اولیه بهتر است کیفیت را مدنظر قرار دهید، اما این را هم بدانید که یکی از چالش‌های شما در خرید، داشتن پول نقد است. زیرا کلی‌فروشی‌ها معمولا به‌صورت نقد جنس می‌فروشند.
 

محصولات اضافه

در کنار فروختن ساندویچ، خریدن پیراشکی و سمبوسه از تولیدی‌های موجود می‌تواند به تکمیل‌بودن منوی شما کمک کند. شما این مدل محصولات را کلی می‌خرید و قیمت هر دانه آن را خودتان تعیین خواهید کرد. فروختن ذرت مکزیکی جلو مغازه به شرط تأمین آشپز آن، ازجمله کار‌هایی است که به جذب مشتری کمک می‌کند. همچنین داشتن سوپ گرم در منو به‌خصوص در فصل زمستان می‌تواند مغازه شما را منحصربه‌فرد کند.
 

دخل و خرج

یکی از دغدغه‌های همیشگی برای ورود به یک کار و کاسبی صنفی نداشتن تصوری از هزینه‌ها و درآمد است. در بخش‌های بالایی مختصری به هزینه‌ها اشاره کردیم. با تجربه‌های این صنف می‌گویند درآمد ماهانه شما از همان قاعده یک سوم پیروی می‌کند. یعنی اگر در ماه ۱۰۰ میلیون هزینه کردید و ۱۳۰ میلیون پول درآورید به اندازه یک سوم هزینه سود کرده‌اید و این سود برای این صنف قابل قبول است. با فروش روزانه حداقل ۲ میلیون تومان این سود تقریبا قابل دسترسی است. هرچند اگر مغازه شما در جای خوبی باشد و کیفیتتان زبانزد شود به سود یک دوم هم طبق آنچه که گفته شد می‌توانید برسید.
 

ساندویچ کثیف تمیز

شاید در نگاه اول فکر کنید که کثیف بودن برای یک اغذیه فروشی فضیلت است! اما اشتباه نکنید. ساندویچ کثیف فقط یک اصطلاح است. سعی کنید مغازه خود را همیشه تمیز و شیک نگه دارید. شیک بودن به معنای هزینه‌های اضافی برای دکور نیست. به عنوان یک پیشنهاد می‌توانید با استفاده از لوازم قدیمی و اسقاطی یک مغازه اغذیه فروشی خاطره انگیز درست کنید که منو‌های آن کاهی و نوشابه‌ها همه شیشه‌ای باشد. مشتری هنگام ورود به مغازه شما به دهه ۶۰ می‌رود و این موضوع قطعا در رقابت با دیگر هم صنف‌های شما می‌تواند مؤثر باشد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->