پیش‌بینی بورس شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ آیا اکنون بهترین زمان برای خرید و فروش طلا است؟ مهر و موم یک کافه بازی و دو سالن زیبایی در مشهد (۱۶ آبان ۱۴۰۴) «چرمشهر» مشهد، نخستین شهرک صنعتی بدون خاموشی کشور | تکمیل ۵ هزار نیروگاه خورشیدی جدید تا پایان سال ۱۴۰۴ کارت‌ سوخت آزاد پمپ‌بنزین‌ها جمع‌آوری نمی‌شود رئیس سازمان امور مالیاتی کشور: زمان استرداد مالیات صادرکنندگان کاهش خواهد یافت رئیس اتاق بازرگانی ایران: ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی، کمکی به معیشت مردم نکرده است | سیاست ارز ترجیحی باید اصلاح شود + فیلم قانون مالیات بر ارزش افزوده به‌نفع شهرداری‌ها اصلاح می‌شود | روایت نشست پربار مسئولان اقتصادی کشور در اتاق بازرگانی مشهد رئیس سازمان امور مالیاتی: سکوی شفافیت مالیات بر ارزش افزوده در مشهد موجب اعتماد عمومی است بانک‌ها در سطح استان‌ها ارزیابی می‌شوند | نشست مجمع نمایندگان خراسان رضوی با وزیر اقتصاد برگزار شد سرنوشت بانک آینده در انتظار بانک‌های متخلف | بخشودگی مؤدیان مالیاتی خوش‌حساب به استان‌ها واگذار شد حسابرسی مالیاتی از ابتدای دی‌ماه کاملاً الکترونیک می‌شود | نشست رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور با اصناف مشهد برگزار شد ویدئو | طرح معاملات پایانی در بورس از ۲۰ آبان اجرایی می‌شود ثبات قیمت در بازار زعفران (۱۵ آبان ۱۴۰۴) نان یارانه‌ای در مشهد گران شد دامنه نوسان بورس به ۵ درصد افزایش می‌یابد؟ یارانه آبان ۱۴۰۴ با مبلغی اضافه چه روزی واریز می‌شود؟ قیمت امروز طلا و سکه در بازار مشهد چند؟ (۱۵ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ آبان ۱۴۰۴) + جدول حراج شمش طلا یکشنبه آینده (۱۸ آبان ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات امید تازه برای کارگرانی که بیمه‌شان قطع شده است دستور صرفه‌جویی ۲برابری در مصرف آب تهران صادر شد آمادگی ۱۰۰درصدی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی خراسان رضوی برای ورود به فصل سرما کاهش ۵ تا ۲۰ میلیونی قیمت خودرو در مدل‌های داخلی در یک هفته اخیر (۱۵ آبان ۱۴۰۴) + جدول زمستان امسال گاز خانه‌ها روشن می‌ماند و گاز صنعت خاموش؟ بدهکاری ۱۱ ماهه بانک مرکزی به واردکنندگان نهاده دامی کاهش وعده‌های غذایی کارگران از ۳وعده به ۲وعده و حتی به یک‌وعده | «پایه دستمزد» از یک‌سوم خط فقر کمتر است
سرخط خبرها

مجوز فعالیت تالار‌های پذیرایی در مناطق زرد صادر شد

  • کد خبر: ۵۴۸۵۲
  • ۱۵ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۱
مجوز فعالیت تالار‌های پذیرایی در مناطق زرد صادر شد
 رئیس اتاق اصناف ایران از تدوین پروتکل‌های تکمیلی فعالیت صنوف در صورت تداوم شرایط کرونایی و همچنین اجازه فعالیت تالار داران در مناطق زرد کرونایی خبر داد و از وزارت صمت خواست که از صدور مجوز برای برگزاری نمایشگاه‌های پایان سال خودداری کند.

به گزارش شهرآرانیوز، سعید ممبینی در نشست با روسای اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک، کیف و کفش با هدف تهیه پروتکل‌های تکمیلی جهت اجازه فعالیت صنوف در بازار شب عید علیرغم تدوام شرایط کرونایی، گفت: درصدد هستیم با تدوین پروتکل‌های تکمیلی برای صنوف مختلف، شرایطی ایجاد شود تا همه کسب وکار‌ها بتوانند در صورت تداوم این وضعیت اجازه فعالیت داشته باشند و این مساله یکی از کار‌های لازمی بود که برای جلوگیری از صدمه بیشتر به بدنه اصناف باید صورت می‌گرفت.

 

وی افزود: بیماری کرونا اثرات بسیار زیادی بر اقتصاد کشور به خصوص بخش اصناف برخی از صنوف که کالا و خدماتشان تابع شرایط متعدد مانند تغییر فصل و مد بودند مانند صنف پوشاک، کیف و کفش و … داشت که این صنوف در سال گذشته به دلیل شرایط کرونایی و تعطیلی‌های مکرر نتوانستند کالای خود را عرضه و به فروش برسانند و به همین دلیل ضرر و زیان زیادی را متحمل شدند.

 

ممبینی با بیان اینکه مقرر شد با توجه به شرایط تداومی بیماری کرونا حتی المقدور صدمه بیشتری به بدنه اصناف وارد نشود، اظهار کرد: با برنامه‌ای تدوین شده در صدد هستیم برای رسته‌های مختلف پروتکل‌های تکمیلی تدوین شود، که صنوف در شرایط زرد، نارنجی و بعضا شرایط قرمز اجازه فعالیت داشته باشند و در تدوین پروتکل‌ها از نظرات کارشناسی صاحبان و ذی نفعان آن صنف نظرخواهی صورت گرفته است. همچنین پروتکل‌های جدیدی برای اتحادیه تالار داران پذیرایی مصوب شد که بر اساس آن اجازه فعالیت به تالار داران در مناطق زرد داده خواهد شد و پروتکل‌ها به گونه‌ای طراحی شده که در مناطق نارنجی نیز تالارداران با ظرفیت محدود می‌توانند فعالیت کنند.

 

وزارت صمت برای نمایشگاه بهاره مجوز صادر نکند

ممبینی با بیان اینکه این اصل را سرلوحه قرار دادیم که در صورت تداوم شرایط کرونایی فعالیت کسب وکار‌ها متوقف نشود و صنوف بتوانند در بازار پایان سال که پیک خرید می‌باشد با استفاده از تخفیف‌های مناسب و تقویت فروش و ترغیب به خرید بخشی از خسارت سال گذشته خود را جبران کنند، تصریح کرد: ضرورتی به برگزاری نمایشگاه‌های بهاره نیست، چرا که برگزاری این نمایشگاه‌ها آسیب بیشتری به صنوف وارد می‌کند. نمایشگاه‌های بهاره سهم بازار اصناف را خواهند برد و نکته دیگر اینکه تجمع‌ها در نمایشگاه‌ها بیشتر بوده و کنترل و رعایت پروتکل‌ها مشکل تراست، و با توجه به کثرت واحد‌های صنفی ضرورتی به برگزاری نمایشگاه‌های بهاره نیست و طی نامه‌ای از وزارت صمت درخواست کردیم از صدور مجوز برای برگزاری نمایشگاه‌های پایان سال خودداری کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->