ارائه روزانه ۷۰ هزار خدمت در درمانگاه‌های خصوصی مشهد | ۷ هزار پزشک و پرستار در مراکز درمانی خصوصی مشغول به کار هستند علت آتش‌سوزی امشب و مشاهده دود در شرق تهران(خیابان دماوند) چه بود؟ (۱۸ مهر ۱۴۰۴) تعطیلی ۲۴ درمانگاه خصوصی مشهد در ۵ سال اخیر | بدقولی بیمه‌ها، بلای جان مراکز درمان سرپایی + فیلم دستگیری عامل اسیدپاشی به رئیس شورای شهر «درود» خراسان رضوی زندگی سالم با سلامت روان | گذری کوتاه بر مفهوم سلامت روان از منظر روان‌شناختی، جامعه‌شناسی، پزشکی و دینی آیا میزان مهریه کاهش می‌یابد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۱ درجه می‌رسد پیش‌بینی بارش باران و رعد و برق در برخی مناطق (۱۸ مهر ۱۴۰۴) شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر
سرخط خبرها

سکانس پایانی سرقت‌های سریالی در سجاد مشهد

  • کد خبر: ۵۵۷۲۲
  • ۲۵ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۱
سکانس پایانی سرقت‌های سریالی در سجاد مشهد
مأموران پلیس مشهد در ۲ عملیات شامگاهی، ۲ باند سرقت را متلاشی کردند
مهدی قرآنی | شهرآرانیوز؛

پرده اول: بزن و فرار کن

مو لای درز نقشه‌شان نمی‌رفت. ابتدا شاید از اینکه به دام بیفتند، هراس داشتند، اما بعد کم‌کم سرقت برایشان عادی شد و اهمیتی نداشت که از چه شخصی سرقت می‌کنند. دارا و ندار برایشان فرقی نداشت و مهم هدف مجرمانه‌ای بود که به دنبالش بودند.
همه چیز باید در یک لحظه اتفاق می‌افتاد. درست زمانی که طعمه‌شان قصد عبور از عرض خیابان را داشت و هم‌زمان با گوشی تلفن همراهش هم گرم صحبت بود به سراغش می‌رفتند و نقشه‌شان را عملی می‌کردند. بعد از سرقت تنها فریاد‌های مرد و زنی به گوش می‌رسید که هر لحظه با بالا رفتن سرعت موتور سیکلتشان کم‌رنگ‌تر می‌شد.

۲ جوان موتورسوار غافل از اینکه پرونده شان روی میز افسر دایره تجسس کلانتری سجاد مشهد قرار گرفته است، همچنان به جرم سریالی خود ادامه می‌دادند تا اینکه دست تقدیر سرانجام نسخه‌شان را پیچید و آهِ مردمی که هدف دزدی‌های آن‌ها قرار گرفته بودند گریبانشان را گرفت.
مأموران کلانتری سجاد که از قبل رد متهمان را در بولوار فردوسی مشهد زده بودند و آن‌ها را تحت نظر داشتند، زمانی که ۲ مجرم موتورسواری قصد قاپیدن گوشی تلفن همراه یکی از شهروندان را داشتند وارد عمل شدند و یکی از اعضای این تیم دونفره را دستگیر کردند.

متهم که درست سر بزنگاه دستگیر شده بود پس از انتقال به کلانتری مورد بازجویی قرار گرفت و ظرف مدت کوتاهی علاوه برای اقرار صریح به گوشی‌قاپی‌های سریالی‌اش همدست خود را به مأموران نیز معرفی کرد.
این سارق حرفه‌ای در ادامه به ۱۰ فقره گوشی‌قاپی در خیابان‌های خیام، امامت و آزادی مشهد اعتراف کرد. علاوه بر این در ادامه پیگیری‌های این پرونده ۷ شاکی که گوشی تلفن همراهشان از سوی سارق دستگیر شده و همدستش دزدیده شده بود به کلانتری سجاد مراجعه و علیه این فرد شکایت کردند.


پرده دوم: جرم خانوادگی‌

می‌گفت از ۱‌۴ سالگی وارد این حرفه مجرمانه شده است. برای اولین بار با یکی از اعضای خانواده دست به سرقت می‌زند و بعد هم کم‌کم خودش به سارقی سابقه‌دار بدل می‌شود. از موتورسیکلت گرفته تا دریچه‌های شبکه فاضلاب شهری مشهد جرائمی بود که در این سال‌ها انجام داده بود.

مأموران دایره تجسس کلانتری سجاد زمانی او را در سید رضی ۵۵ به دام انداختنده بودند که به همراه یکی از همدستانش مشغول بازکردن در یک دستگاه خودرو سواری پراید پارک شده در کنار خیابان بود.
آن‌ها با دیدن خودرو پلیس پابه‌فرار گذاشتند، اما خیلی زود مأموران او را دستگیر کردند. در این عملیات او به دام افتاد، اما دوستش با سوء‌استفاده از تاریکی کوچه‌ها فرار کرد. این سارق سابقه‌دار که تنها ۱۸ سال دارد ابتدا حاضر به همکاری با پلیس نبود، اما وقتی فهمید کار از کار گذشته و حنایش برای پلیس دیگر رنگی ندارد جرمش را پذیرفت و معترف شد که قصد سرقت از پراید مورد نظر را داشته‌اند.

در ادامه تحقیقات این پرونده مشخص شد که متهم دارای ۵ سابقه سرقت است. متهم در برگه اظهاراتش نوشت: «۴ سال پیش مرتکب اولین سرقت شدم و بعد هم کم‌کم آلوده آن گشتم. سرقت کار روز و شبم شده بود و دنبال موقعیتی می‌گشتم تا به هر بهانه به مال و اموال مردم دست درازی کنم. در ابتدای کار با یکی از اعضای خانواده‌ام سرقت می‌کردم، اما بعد از آن با افراد مختلف شریک شدم. اول کار دست به سرقت‌های خرد مثل سرقت دریچه فاضلاب شهری می‌زدم، اما از شانزده‌سالگی به بعد به جایی رسید که دست به سرقت موتورسیکلت زدم.»


پرده آخر: زندان

فرمانده انتظامی مشهد در تشریح دیگر ابعاد ۲ پرونده گشوده شده در کلانتری سجاد گفت: این ۲ عملیات در شامگاه دوشنبه از سوی مأموران دایره تجسس و اطلاعات این مجموعه انتظامی اجرا شد.
سرهنگ عباس صارمی ساداتی بیان کرد: گرچه در این عملیات‌ها ۲ متهم به سرقت دستگیر شده‌اند، اما تحقیقات برای شناسایی ۲ همدست دیگر این مجرمان ادامه دارد. علاوه بر این مأموران ما در کلانتری سجاد مشهد برای شناسایی مال‌خران اموال مسروقه‌ای که با متهمان به دام افتاده همکاری داشته‌اند، در تلاش‌اند.
این مقام ارشد انتظامی مشهد ادامه داد: ۲ سارق به دام افتاده پس از تشکیل پرونده و انجام تحقیقات ابتدایی، صبح دیروز به دادسرا منتقل و پس از تفهیم اتهام با قرار مناسب قضایی روانه زندان شدند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->