اجرای طرح «یادگیری وظیفه‌مدار» در مقطع متوسطه فنی‌وحرفه‌ای | فایده این شیوه چیست؟ طرح تشدید مقابله با مؤسسات حقوقی غیرمجاز در مشهد اجرا می‌شود یک علت پنهان چاقی که خیلی‌ها نمی‌دانند کلاس‌های جبرانی تابستانی برای دانش‌آموزان ابتدایی برگزار خواهد شد فیش حقوق خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی صادر شد (۹ تیر ۱۴۰۴) پایش بهداشتی بیش از ۷۵ هزار زائر حج تمتع در مرز‌های کشور بازار شیرخشک در مشهد فعلاً در آرامش است آزادی ۱۸۷ زندانی از ابتدای محرم ۱۴۰۴ سفر عتبات تا نیمه محرم فقط زمینی انجام می‌شود زمان جذب هیئت علمی دانشگاه‌ها به ۶ ماه کاهش می‌یابد | ساخت مسکن برای اساتید با هدف کاهش آمار مهاجرت حمله وحشیانه اوباش به خودروی زن جوان در مشهد دستگیری سارقان طماع خیابان کوهسنگی مشهد فعالان حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی حمایت می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی (۹ تیر ۱۴۰۴) | هوای طوفانی در ۹ استان طی امروز و فردا توصیه‌هایی برای حفظ سلامت در توزیع نذورات ایام محرم هشدار آلودگی بالای ویپ‌های یک‌بارمصرف به فلزات سمی تولد ۴ کره‌گورخر جدید در پارک ملی کویر ایران سرانه ورزش دانش‌آموزی خراسان رضوی ۰.۲۲ مترمربع است شور همدلی با اهدای خون در پویش مهر حسینی برای ایران تصویربرداری از پلنگ ایرانی در پارک ملی توران شاهرود + فیلم عملیات ضدملخ در خراسان رضوی | ۷۰۰ هکتار از تاغزار‌ها در کانون بحران معاون استاندار خراسان رضوی: نیشابور به استقبال سالروز ملی ورود حضرت رضا(ع) می‌رود تشریح برنامه‌های تابستانی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی شرایط حضور دانش آموزان مهمان در فرآیند ارزشیابی و امتحانات داخلی مدارس کشور رونمایی از قدیمی‌ترین سند فارسی مطبوعاتی از درخواست یهودیان برای سکونت در فلسطین | خواهشِ دیروزِ غاصبانِ امروز سه گانه کمبود تخت، ساختمان قدیمی و رنج همراهان در بیمارستان «دکتر شیخ» مشهد گلایه مردم مشهد از ثبت نام کوتاه مدت برای سرویس مدرسه | چالش ثبت نام سرویس پیش از تعیین تکلیف مدارس
سرخط خبرها

حضور دانش آموزان در مدارس اختیاری است

  • کد خبر: ۵۶۴۶۴
  • ۰۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۹
حضور دانش آموزان در مدارس اختیاری است
وزیر آموزش و پرورش: حضور دانش آموزان در مدارس با صلاحدید خانواده‌ها و به صورت اختیاری است. جذب دانش آموزان بازمانده از تحصیل یکی از اولویت‌های مهم وزارت آموزش و پرورش است و با قوت دنبال می‌شود.
به گزارش شهرآارنیوز، محسن حاجی میرزایی روز پنجشنبه دوم بهمن ماه در حاشیه جلسه ویدئو کنفرانس با روسای مناطق استان خوزستان گفت: همچنان که ستاد ملی کرونا اعلام کرد حضور دانش آموزان در مدارس با صلاحدید خانواده‌ها و به صورت اختیاری خواهد بود.

وی با بیان اینکه ما موظف هستیم که امکان آموزش را برای همه دانش آموزان فراهم کنیم، افزود: مدارس ما در سراسر کشور آمادگی پذیرش دانش آموزان را دارند و خانواده‌ها می‌توانند با مراجعه به مدارس از رعایت دستور العمل‌های بهداشتی اطمینان پیدا کنند.

حاجی میرزایی گفت: ما برای پایه‌های اول و دوم و دروس علمی هنرستان‌ها آموزش حضوری را بسیار ضروری می‌دانیم به دلیل اینکه ارائه این آموزش‌ها به صورت مجازی از کیفیت مناسبی برخوردار نخواهد بود. اما به دغدغه‌های ستاد ملی کرونا احترام می‌گذاریم و این را اعلام کردیم که آموزش حضوری اختیاری است.

وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: مهمترین تاکید ما در سال تحصیلی جاری این است که نباید حتی یک دانش آموز از آموزش دور بماند و جذب دانش آموزان بازمانده از تحصیل یکی از اولویت‌های مهم وزارت آموزش و پرورش است و با قوت دنبال می‌شود. حتی اگر دانش آموزی سال قبل ثبت نام کرده است و امسال در آموزش‌های مدرسه حضور ندارد، باید حتما پیگیری شود و مشکل دانش آموز را حل کنند. سازمان ثبت احوال طبق قانون مکلف است اطلاعات دانش آموزان و کد ملی آن‌ها را برای پیگیری در اختیار ما قرار دهد.

وی افزود: تمامی تلاش ما تحت پوشش قرار دادن دانش آموزانی است که در فرآیند تحصیل حضور ندارند و برای بازگشت آن‌ها به تحصیل تمامی تلاش خود را به کار خواهیم گرفت.

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش، حاجی میرزایی گفت: شرایط تبدیل وضعیت همکاران حق التدریس کاملا روشن است و ابلاغ شده است و مراحل اجرایی آن در حال انجام است. بر اساس میزان سهمیه‌ای که امسال دریافت کردیم ۲۵ هزار و ۵۰۰ نفر از همکاران حق التدریس در کشور به ترتیب امتیازاتی که کسب کردند تبدیل وضعیت می‌شوند و بقیه نیز برای تبدیل وضعیت در سال‌های بعد در نوبت قرار می‌گیرند.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->