انتقال زائران اربعین از شلمچه با ناوگان ایرانی امکان پذیر شد هوای کشور گرم‌تر می‌شود (یکم مرداد ۱۴۰۳) افزایش ۱.۳ درجه‌ای میانگین دمای هوای ایران در تیرماه تعطیلی و کاهش ساعت کاری ادارات و بانک‌های قم از دوم مرداد ۱۴۰۳ + جزئیات دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه‌اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
سرخط خبرها

روش تهیه چای و دمنوش‌های گیاهی کیسه‌ای در خانه

  • کد خبر: ۵۶۵۹۷
  • ۰۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۱
روش تهیه چای و دمنوش‌های گیاهی کیسه‌ای در خانه
چای کیسه‌ای نخستین بار برای استفاده راحت‌تر از این محصول در فضا‌های باز تولید و خیلی زود به محصولی پرکاربرد حتی درون خانه‌ها تبدیل شد. امروزه جز چای سیاه، فراورده‌های دیگری مانند انواع دمنوش‌های گیاهی را هم به همان صورت روانه بازار می‌کنند.
امیر مقدم  | شهرآرانیوز؛ چای کیسه‌ای نخستین بار برای استفاده راحت‌تر از این محصول در فضا‌های باز تولید و خیلی زود به محصولی پرکاربرد حتی درون خانه‌ها تبدیل شد. امروزه جز چای سیاه، فراورده‌های دیگری مانند انواع دمنوش‌های گیاهی را هم به همان صورت روانه بازار می‌کنند.
این موضوع باعث شده است بخشی از خرید‌های ماهانه به ویژه بین قشر کارمند، به این محصول اختصاص یابد. اگر قیمت به نسبت گران این محصول را نادیده بگیریم، استفاده از برخی مواد شیمیایی و افزودنی‌ها در تولید آن برای افزایش رنگ دهی و طعم بهتر، مسئله‌ای است که خیلی وقت‌ها خریداران آن را دچار تردید می‌کند. برای همین، تصمیم گرفته ایم با یک تیر چند نشان بزنیم، یعنی راهکاری را به شما معرفی کنیم که هم به صرفه باشد، هم از هر نظری خاطرتان را جمع کند. شاید هم زمینه‌ای برای یک کسب و کار جدید و خلاقانه فراهم آورد: درست کردن چای و دمنوش‌های گیاهی کیسه‌ای در خانه.


مواد لازم برای بسته بندی

درست کردن چای و دمنوش‌های گیاهی کیسه‌ای در خانه جز به صرفه بودن و اطمینان از سلامتشان، به شما این امکان را می‌دهد که براساس سلیقه خودتان چند نوع دمنوش خاص را با هم مخلوط کنید و طعم دلخواهتان را بسازید. این نوع بسته بندی، امکان استفاده راحت، سریع و بدون نیاز به دم کردن را در هرجایی مانند محل کار یا فضا‌های تفریحی فراهم می‌آورد (هر بسته چای یا دمنوش گیاهی کیسه‌ای بیست وپنج عددی متوسط قیمتی بین ۲۰ تا ۴۵ هزار تومان است).

برای این منظور، به یک دستگاه دوخت یا منگنه، مقداری نخ و سوزن تمیز و استریل و پارچه برای بسته بندی نیاز دارید. این پارچه بنا به سلیقه شما می‌تواند موسلین یا تنظیف، فیلتر قهوه یا توری‌های پارچه‌ای ظریف باشد. برای اینکه چای یا دمنوش مدنظرتان سریع آماده شود، باید قدری آن را خرد و سپس بسته بندی کنید. حواستان باشد اگر آن را زیادی خرد یا آسیاب کنید، هنگام استفاده، نوشیدنی تان شفاف و خوش رنگ نخواهد شد.



انتخاب یک روش مناسب

خلاق بودن در هر کاری شما را یک گام پیش‌تر خواهد برد. شما می‌توانید خیلی ساده پارچه بسته بندی تان را به روش کلاسیک برش بزنید یا با کمی خلاقیت به آن شکل خاصی بدهید. این خلاقیت برای زمانی که بخواهید بچه‌ها را به نوشیدن دمنوش خاصی تشویق کنید یا دمنوش‌های تولیدی تان را روانه بازار کنید، بیشتر به چشم می‌آید.
 
تصمیمتان را که گرفتید، پارچه بسته بندی را به قطعات کوچک ۱۰*۱۰ سانتی متر برش بزنید. چای یا دمنوش ساده یا ترکیبی خود را در حد ۲ قاشق مرباخوری درون آن بریزید و تا کنید. بعد هم با نخ و سوزن یا دستگاه دوخت سر آن را محکم ببندید. حتی می‌توانید از چرخ خیاطی هم برای دوخت قالب‌های بسته بندی چای کیسه‌ای خود استفاده کنید.



چند توصیه خوش مزه

اینکه چای یا دمنوش گیاهی کیسه‌ای تان ساده یا مخلوط باشد، به سلیقه خودتان بستگی دارد و البته مزاجی که دارید. سردمزاج‌ها باید دمنوش‌های گرم رو به اعتدال و گرم مزاج‌ها دمنوش‌های سرد رو به اعتدال بنوشند. برای این منظور هم می‌توان از لیمو یا نبات کمک گرفت.
 
چای سیاه یا سبز + گل محمدی یا هل
گرد زغفران + هل ساییده + گل محمدی
دارچین + زنجبیل
گل زیره + گل کوهی
استوخودوس + سنبل طیب



تفاوت قیمت چند محصول با وزن تقریبی ۲ گرم
 
تهیه چای و دمنوش‌های گیاهی کیسه‌ای در خانه
 
نکته: پارچه تنظیف بسته به کیفیت آن متری ۵-۷ هزار تومان قیمت دارد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->