زلزله افغانستان و پاکستان را لرزاند (۲۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیات قتل مرد ۶۰ ساله در محمودآباد «پول بده پزشک شو»؛ نسخه خطرناک دولت و مجلس برای سلامت مردم پلنگ جوان در صالح‌آباد بر اثر حمله سگ‌های گله تلف شد عامل ابتلا به کبد چرب با افزایش سن کشف شد هم‌افزایی مسئولان خراسان رضوی برای زندگی بهتر | تدوین ۷سند راهبردی در حوزه سلامت روان و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برخورد تنگ‌نظرانه با مشاغل سخت و زیان‌آور | درخواست‌های بازنشستگی و حذف عناوین شغلی مشکلاتی برای برخی بیمه‌شدگان ایجاد کرده است استرس چطور سیستم ایمنی را از کار می‌اندازد؟ دیپلماسی منطقه‌ای باید مشکلات و موانع پیش‌ روی گردشگری در مشهد را برطرف کند پوکی استخوان بیماری خاموشی که بی‌صدا استخوان‌ها را می‌شکند وزیر آموزش و پرورش خبر داد: احداث ۳۲ مدرسه با مشارکت اولیا در راستای ارتقای کیفیت آموزش ۱۱۸ زلزله در کشور طی هفته گذشته ثبت شد | خراسان رضوی در صدر لرزه‌خیزترین استان‌ها حق اولاد بازماندگان تأمین اجتماعی هنوز واریز نشده است (۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) حل پرونده سرقت با کمک بساط یک دست فروش | پتوی پلنگی، «مارشال» و شرکایش را لو داد توضیحات پلیس درباره بازداشت یک بازیگر به اتهام تجاوز زلزله نسبتا شدید در سپیدان فارس در حوالی شیراز (۲۹ مهر ۱۴۰۴) سد فریمان خراسان رضوی در خطر حیاتی ناشی از خشکسالی افزایش ۲۰ درصدی صادرات کالا به کشور‌های آسیایی از مرز سرخس، طی نیمه نخست ۱۴۰۴ مشمولان غیرغایب پذیرفته‌شده در کنکور‌های ۱۴۰۴، تا پایان مهرماه فرصت دارند خود را معرفی کنند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) | بارش پراکنده باران، شاید در ارتفاعات شمالی استان  تدوین دستورالعمل جلوگیری از خشونت علیه زنان تا پایان پاییز ۱۴۰۴ مراقبت از کودکان در برابر حوادث سوختگی در فصل پاییز ضروری است زنگ خطر کاهش ید در سبد مصرف ایرانیان کولیوند مجدداً رئیس جمعیت هلال‌احمر شد معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی: هدف اصلی از اصلاح معابر شهری، ارتقای کیفیت زندگی شهروندان است آیا خام‌گیاه‌خواری جایگزین درمان دارویی دیابت است؟ ادعای سکته مغزی تتلو تکذیب شد + جزئیات بازداشت یک بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز به عنف بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: پول بیمه تکمیلی بازنشستگان را چه‌زمانی تسویه می‌کنید؟
سرخط خبرها

علائم و نشانه‌های فشار خون بالا

  • کد خبر: ۵۶۹۸۲
  • ۰۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۳
علائم و نشانه‌های فشار خون بالا
نشانه های فشار خون بالا که نباید از آن‌ها چشم پوشی کنید.
به گزارش شهرآرانیوز، یکی از خطرناک‌ترین حقایق در مورد فشار خون بالا این است که احتمال دارد شما متوجه ابتلا به آن نشوید. در حقیقت، تقریباً یک سوم افرادی که فشار خون بالا دارند، خودشان نمی‌دانند، زیرا فشار خون بالا هیچ علامتی ندارد مگر اینکه خیلی شدید باشد. بهترین راه برای اینکه بفهمید فشار خون شما بالاست یا نه، معاینات منظم است.

نشانه‌های فشار خون بالای خیلی شدید

اگر فشار خون شما بسیار بالا باشد، ممکن است علائم خاصی وجود داشته باشد که باید مراقب آن‌ها باشید، از جمله:

۱. سردرد‌های شدید

۲. خونریزی از بینی

۳. خستگی یا گیجی

۴. مشکلات بینایی

۵. درد قفسه سینه

۶. مشکل تنفس

۷. ضربان قلب نامنظم

۸. وجود خون در ادرار

۹. ضربان در قفسه سینه، گردن یا گوش
 
هنگامی که فشار خون به شدت بالا است و این علائم را دارید، ۵ دقیقه استراحت کنید و دوباره بررسی کنید. اگر فشار خون شما هنوز به طور غیرمعمول بالا بود، یک فوریت پزشکی محسوب می‌شود که باید سریعا دست به کار شوید.

برخی گمان می‌کنند علائمی مانند سرگیجه، عصبی بودن، تعریق، اختلال درخواب، گُرگرفتگی صورت و بروز لکه‌های خون در چشم مربوط به فشار خون است؛ اما ممکن است اینطور نباشد. اگر هرکدام از این علائم را دارید به پزشک مراجعه کنید، زیرا ممکن است یک بیماری جدی دیگر داشته باشید.

فشار خون بالا معمولاً علائمی ندارد بنابراین، همه باید مرتب آن را بررسی کنید. انجمن قلب آمریکا توصیه می‌کند بزرگسالان دارای فشار خون طبیعی باید هر سال فشار خون خود را چک کنند.

عدم درمان فشار خون بالا می‌تواند منجر به بیماری‌های جدی از جمله سکته مغزی، بیماری قلبی، نارسایی کلیه و مشکلات چشمی شود.
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->