سخنگوی دولت: آمریکا حق دیکته چیزی به ما را ندارد | برای منافع ملی تلاش می‌کنیم آغاز پایش ۱۴۰۰ طرح کلان و نیمه‌تمام خراسان رضوی تأکید پزشکیان بر اهمیت کاربرد هوش مصنوعی عربستان ۲۵ هزار بطری ۵ لیتری آب زمزمه را برای حجاج ایرانی ارسال کرد تاکید استاندار خراسان رضوی بر تقویت دیپلماسی استانی و منطقه‌ای برای رونق بازار فرش استاندار خراسان رضوی: بازارچه‌های تخصصی برای عرضه محصولات صنایع دستی استان راه اندازی شود + فیلم وزیر کشور: نشست وزرای عضو اکو در تهران برگزار می‌شود (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) حملات موشکی تازه یمن به اراضی اشغالی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ایران در مذاکرات تهاجمی‌تر شده است عراقچی راهی نروژ شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) اسلامی: به دنبال ساخت راکتور بومی با سوخت ایرانی هستیم تکرار ادعای گروسی درباره نظارت بر پادمان‌ها در ایران از سوی اروپا ادعای نتانیاهو درباره پیشرفت گسترده در مذاکرات تبادل اسیران نخعی راد: اطلاعات ارزشمندی درباره پایگاه‌های رژیم صهیونیستی به دست آمده است رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش: بدون حضور موثر در فضای مجازی، فکر حاکمیت در فضای حقیقی توهمی بیش نیست سردار رادان از عوامل شناسایی و دستگیری قاتل الهه حسین نژاد تقدیر کرد کمیسیون اقتصادی مجلس با صلاحیت مدنی‌زاده موافقت کرد پلیس اسرائیل یکی از ساکنان تل‌آویو را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد آیت الله علم الهدی: هدف برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید تداوم نسل انقلابی باشد | جذب نسل جوان در برنامه‌های انقلابی با نوآوری سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مسکو قره‌باغ را به عنوان خاک جمهوری آذربایجان به رسمیت می‌شناسد معاون وزارت خارجه: تحریم‌های غرب مانع مقابله با تغییرات اقلیمی می‌شود زنگنه: تاکنون ۱۴ هیئت پارلمانی برای شرکت در مجمع بین المجالس آسیایی در مشهد اعلام حضور کرده‌اند اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد عملیات پیچیده سربازان گمنام امام زمان (عج) در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه: هرگونه تصمیم نسنجیده و مخرب در شورای حکام علیه ایران با پاسخ مقتضی مواجه خواهد شد خبرگزاری فرانسه از دیدار وزرای خارجه کشور‌های عربی و ایران در اسلو خبرداد ماجرای تغییر نام یک خیابان در تهران | خالد اسلامبولی که بود؟ اسلامی: سبک اظهارات گروسی تعجب برانگیز است | عکس‌العمل ما در برابر مکانیسم ماشه سخت خواهد بود ادعاهای تازه گروسی در گفت‌وگو با یک رسانه رژیم صهیونیستی | علیه هیچ‌کسی از جمله ایران دستورکار سیاسی نداریم!
سرخط خبرها

ورود جنگنده‌های اسرائیلی به آسمان ایران تکذیب شد

  • کد خبر: ۵۷۳۴۶
  • ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۰
  • ۳
ورود جنگنده‌های اسرائیلی به آسمان ایران تکذیب شد
نیمه‌شب گذشته شنیده‌شدن صدای آژیر خطر در یکی از مناطق غرب تهران و هم‌زمان، پرواز مشکوک یک فروند هواپیمای مسافربری متعلق به خطوط هوایی ترکیه، در فضای عمومی خبرساز شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ یک مقام آگاه در نیروهای مسلح نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، شایعه ورود جنگنده‌های اسرائیلی در آسمان کشور را تکذب کرد و گفت ماجرای دیشب هیچ ارتباطی با تهدیدات هوایی که منجر به فعال‌شدن سیستم پدافند هوایی کشور بشود نداشته است.

 

پرواز هواپیماهای F-35 در آسمان ایران پیش از این نیز به شکل شایعاتی در فضای مجازی مطرح شده بود.

 

تسنیم ادامه داد: نیمه‌شب گذشته شنیده‌شدن صدای آژیر خطر در یکی از مناطق غرب تهران و همزمان، پرواز مشکوک یک فروند هواپیمای مسافربری متعلق به خطوط هوایی ترکیه، در فضای عمومی خبرساز شد.

 

این اتفاق نادر گمانه‌زنی‌های زیادی را در فضای مجازی در پی‌داشت ازجمله احتمال حملات سایبری، احتمال حمله نظامی، وقوع انفجار و آتش‌سوزی در فرودگاه امام و برخی نقاط تهران و البته ورود جنگنده F-35 رژیم صهیونیستی به آسمان ایران.

 

دقایقی پس از این ماجرا، حمید گودرزی، معاون امنیتی استاندار تهران، در گفت‌وگو با تسنیم، صدای مشکوک را به دلیل اختلال در سیستم صوتی و هشدار یکی از مراکز مستقر در غرب تهران عنوان و تأکید کرد که این مسئله هیچ جنبه امنیتی نداشته است.

 

روابط عمومی فرودگاه امام خمینی(ره) نیز در اطلاعیه‌ای بیان کرد که تغییر مسیر پرواز هواپیمای ترکیش‌ایر به دلیل شرایط بد جوی در فرودگاه بوده که خلبان تصمیم می‌گیرد به‌جای فرود در این فرودگاه به باکو برود.

 

در خردادماه سال ۹۷ شایعه‌ای مبنی بر ورود ۲ فروند از این جنگنده به آسمان ایران و گشت‌زنی آن‌ها در مرکز کشور منتشر شد.
 

منبع: عصرایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۱ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۱
0
1
جز باکو جای برای فرود نداشت!!!
ققنوس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۸ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۱
0
0
این کلک رو ما سی سال پیش به عراق زدیم توی اچ سه برای سوخت گیری هوایی مراقب باشیم این کلک رو بهمون نزنن شاید اومدن و روی ایران با اون مصافر بری سوخت گیری کردن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۲ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۲
0
0
اف35 در رادار دیده نمیشود این روح می ماند - حالا مقامات چه چیزی را تکذیب می کنند ؟؟ ارواح را ؟؟؟
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->