آغاز دوباره پرواز‌ها از مشهد به نجف و بغداد از فردا (یکشنبه ۸ تیر ۱۴۰۴) دریای خزر مواج می‌شود (۷ تیر ۱۴۰۴) بازگشایی آسمان مرکز و نیمه غربی کشور برای پرواز‌های عبوری بین المللی (۷ تیر ۱۴۰۴) کشف ۱۴ میلیارد ریال اقلام آرایشی و بهداشتی غیرقابل مصرف در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۴) آماده‌باش ۸ هزار نیروی شرکتی بخش درمان و شعب تأمین‌اجتماعی در ایام جنگ ۱۲روزه آیا مصرف زرده تخم مرغ در کهنسالی مضر است؟ دیابت نوع یک در بزرگسالان، خطر خاموش برای قلب و طول عمر شینا انصاری: برای توسعه و پیشرفت بیشتر کشور، مقتدرانه پای کار خواهیم ماند استخدام بیش از ۸۰۰ معلم در استان مازندران تأکید دادستان کل کشور بر خروج اتباع غیرمجاز از ایران تصادفات جاده‌ای در خراسان رضوی ۲ فوتی و ۶ مصدوم برجای گذاشت (۷ تیر ۱۴۰۴) آیا حقوق بازنشستگان نیرو‌های مسلح کامل پرداخت شد؟ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی وزش باد شدید در خراسان رضوی و برخی استان‌ها (۷ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر آموزش و پرورش: مشایعت حماسی مردم چشم دشمنان انقلاب و ایران را کور کرد حضور رئیس سازمان محیط زیست در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در تهران مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقالات تمدید شد (۷ تیر ۱۴۰۴) ۳ کشته و ۵ مصدوم در تصادف دو خودرو سواری در اردبیل (۷ تیر ۱۴۰۴) تاکسی گردشگری چیست و چه مزایایی دارد؟ | اجرای طرح در تهران، به‌زودی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مغایرت در عناوین شغلی و دستمزد را اطلاع بدهند اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح درخصوص حقوق خرداد (۷ تیرماه ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۷ تیر ۱۴۰۴) | گرمای شدید در راه مشهد چگونه با پیاده‌روی کلسترول را به تعادل برسانیم؟ عادت‌هایی که متابولیسم را کند می‌کنند غربالگری سلامت روان در تمام مقاطع سنی برای مردان انجام می‌شود یک جامعه‌شناس: مسئله وطن بسیار مهم است | نقطه قوت ایران، مردم هستند رئیس سازمان محیط زیست: نباید از خسارات زیست‌محیطی جنگ غافل شویم معاون آموزش متوسطه آموزش‌ و پرورش: واحدهای آموزشی باید به هوش مصنوعی مجهز شوند
سرخط خبرها

راز و رمز‌هایی جدید از علائم ابتلا به ویروس کرونا

  • کد خبر: ۵۷۷۲۲
  • ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۷
راز و رمز‌هایی جدید از علائم ابتلا به ویروس کرونا
دانشمندان معتقد بودند ویروس کرونا تنها بر ریه‌های افراد تاثیر می‌گذارد، اما تحقیقات جدید نشان می‌دهد این ویروس تمام اعضای بدن را درگیر می‌کند.
به گزارش شهرآرانیوز، تب، سرفه و از دست دادن حس بویایی و چشایی علائم شناخته شده ابتلا به کرونا هستند. هر فرد آلوده به این ویروس امیدوار است با کمترین آسیب ممکن از این تجربه خارج شود، اما حتی اگر از این بیماری جان سالم به در ببرید، ممکن است در آینده مشکلاتی داشته باشید که یکی از آن‌ها «انگشتان کرونا» یا «انگشتان کوید ۱۹» نام دارد.

دانشمندان در ابتدا بر این باور بودند که کرونا نوعی بیماری است که در وهله نخست ریه‌ها را درگیر می‌کند، اما در طی ماه ها، نشانه‌های فزاینده‌ای ظاهر شد مبنی بر اینکه ویروس کرونا بر سایر کل اعضای بدن نیز تأثیر می‌گذارد. برخی افراد التهاب پوست انگشتان پا را که شبیه انگشتان متورم است، در این بیماری مشاهده کرده اند.
 
راز و رمز‌هایی جدید از علائم ابتلا به ویروس کرونا
 
 
این یک التهاب پوست انگشتان پا بوده و شبیه تورم است و از جمله علائم طولانی مدت بیماری کرونا محسوب می‌شود، اما انگشتان به ندرت تحت تأثیر قرار می‌گیرند.

این علامت پس از حدود ۱۰ تا ۱۴ روز خود به خود از بین می‌رود. با این حال، برخی نیز تا ۶ ماه دچار تغییراتی در پا می‌شوند. اطلاعات موجود نشان داده است که عفونت انگشتان کوید ۱۹ در میان افراد زیر ۳۱ سال بیشتر دیده می‌شود. چنین تغییراتی در پوست در گزارش بین المللی امراض پوستی ناشی از کوید ۱۹ به ثبت می‌رسد. اطلاعاتی از بیش از یک هزار بیمار از حدود ۴۰ کشور جهان که به دلیل ویروس کرونا دچار تغییرات پوستی شده اند، ثبت شده است.

بیشتر بیماران دارای این علامت آن را تورم و تغییر رنگ پوست انگشت به رنگ‌های قرمز، بنفش و سپس آبی توصیف می‌کنند. پس از آن، تاول‌ها معمولاً ظاهر شده و در نهایت سیاه می‌شوند. تورم ممکن است طبیعی بوده و با درد و خارش نیز همراه باشد.

به دلیل عدم تحقیق و بررسی در این زمینه، هنوز توصیه رسمی برای درمان علامت «انگشتان کوید ۱۹» ارائه نشده است. اما به طور کلی، متخصصان توصیه می‌کنند افراد بدن و پا‌ها را گرم نگه دارند.

خوشبختانه، هیچ شواهدی وجود ندارد که نشان دهد این عارضه ممکن است خطر ایجاد کند، اما تحقیقات هنوز ادامه دارد.
 
علائم دیگری که ممکن است پس از ابتلا به ویروس کرونا رخ دهد و کمتر توسط بیماران گزارش می‌شود این است که برخی از افراد در انگشتان پا دچار عفونت شده اند که می‌تواند با درد و خارش همراه باشد.
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->