صداقت: وقتی تیم نداریم، نوجوانانمان زیر چرخ‌های نامرادی فوتبال له می‌شوند تیم ملی تکواندو جام جهانی کره جنوبی را از دست داد برنامه مسابقات کشتی آزاد و فرنگی جوانان آسیا اعلام شد توافق شفاهی الهلال با ستاره میلان مسابقات فوتبال در تهران لغو شد عقب نشینی ۳ دروازه‌بان مطرح از حضور در استقلال اختلاف مالی چشمی و باشگاه استقلال بالا گرفت سیدورف: ارتباطم با استقلال ادامه خواهد داشت رونمایی ساپینتو از خط میانی استقلال| سه ضلعی چشمی، اندونگ و کریمی چرا کاپیتان استقلال جرئت جدایی ندارد؟ | ترس حسینی از سرنوشت بیرانوند استقلال در آستانه رونمایی از آشورماتوف هواداران استقلال مخالف تمدید قرارداد با حسینی بازگشت ستارگان تیم ملی والیبال لهستان برای دیدار با ایران وزیر ورزش: مجامع عمومی فدراسیون‌ها به صورت وبیناری برگزار شود دورسون: ماندنم در پرسپولیس به قرارداد جدیدم بستگی دارد زمان بازی‌های مرحله نیمه‌نهایی جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵ | پادشاه و قهرمان اروپا به‌ هم خوردند آخرین پیام کارتال برای هواداران پرسپولیس پرداخت هزینه‌های تحصیل فرزندان ژوتا توسط رونالدو انتقال علی کریمی به استقلال نهایی شد + عکس
سرخط خبرها

واکنش فکری به اعتراض وریا غفوری: خودش خواست تعویضش کنم!

  • کد خبر: ۵۷۹۵۹
  • ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۱:۴۶
واکنش فکری به اعتراض وریا غفوری: خودش خواست تعویضش کنم!
وریا غفوری درجریان بازی استقلال مقابل نساجی اعتراض زشتی به تعویض خود داشت، اما فکری در توجیه این رفتار مدعی شد خود وریا خواسته تعویض شود!

گروه ورزش| شهرآرا نیوز، محمود فکری، سرمربی استقلال بعد از به دست آوردن پیروزی دشوار مقابل نساجی این جملات را به زبان آورد:« باید به هر دو تیم خسته نباشید بگویم زیرا بازی خیلی خوبی انجام دادند و با وجود بارندگی و لغزنده بودن زمین اما دوتیم توانستند فوتبال خوبی را به نمایش بگذارند. نساجی طبق برنامه اش دنبال بازی بسته و ضربه زدن به ما از طریق ضدحمله بود. آن ها دنبال یک امتیاز بودند و می‌خواستند به این هدف برسند اما شکر که بچه ها با حوصله بازی کردند.»

سرمربی استقلال که به نظر می‌رسید از نتیجه به دست آمده راضی است درادامه صحبت‌هایش گفت:« بعضی دقایق بازی به خصوص نیمه دوم داشتیم عصبی می‌شدیم اما خودمان را کنترل کردیم. موقعیت‌های خوبی درنیمه اول و نیمه دوم به دست آوردیم اما در مجموع حق مان برد بود که به آن رسیدیم.»

فکری از گلی که در دقایق پایانی به ثمر رسید ابراز رضایت می‌کند:« گلی که زدیم ارزشمند بود وما از این بازی به سلامت عبور کردیم. امیدوارم روندمان را به همین منوال حفظ کنیم وصدرنشینی را نگه داریم.»

سرمربی استقلال درادامه صحبت‌های خود این جمله را به زبان آورد: «ما هر دو تاکتیک نساجی را پیش بینی کردیم. می‌دانستیم پرس از جلو انجام می‌دهند. برنامه تاکتیکی‌شان را می‌شناختیم. آن‌ها دنبال ضد حمله بودند. مخصوصا درنیمه اول که ۳ دفاعه شروع کردیم وتصمیم گرفتیم تاکتیک خودمان را تغییر دهیم و خوشبختانه به گل برسیم. موقعیت‌های زیادی نیمه دوم به وجود آوردیم.»
 
سرمربی استقلال درباره صحنه پنالتی هم حرف‌هایی دارد. او می‌گوید: «با پنالتی که به دست آوردیم می‌توانستیم اختلاف را بیشتر کنیم. مهدی از این فرصت استفاده نکرد. درمجموع دراین شرایط سخت باید تصمیم بهتری برای این پنالتی می‌گرفت. اما خدا را شکر توانستیم به برد برسیم.» اعتراض وریا بعد از تعویض این ذهنیت را ایجاد کرد که شاید او از تصمیم سرمربی استقلال ناراحت است. فکری، اما پاسخ دیگری برای این ابهام دارد: «وریا یکسری از دقایق بازی عصبی بود. کمتر به او توپ رسیده است. سرهمین عصبی شد وبه هم ریخت. بعد از اینکه کارت گرفت به من گفت من را تعویض کن. موضوع تعویضش بیشتر به دلیل این است که توپ به او نرسیده است.» این پاسخ فکری نشان می‌دهد کاپیتان از تصمیم سرمربی خود دلخور نیست. البته این طور که آقای سرمربی می‌گوید. فکری، اما حرف‌هایش را درباره داوری به پایان می‌برد: «داوری هم درمجموع خوب بود. مشکل خاصی نداشتند وبازی را خوب کنترل کردند؛ و خوب سوت زدند.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->