اسلامی: به دنبال ساخت راکتور بومی با سوخت ایرانی هستیم تکرار ادعای گروسی درباره نظارت بر پادمان‌ها در ایران از سوی اروپا ادعای نتانیاهو درباره پیشرفت گسترده در مذاکرات تبادل اسیران نخعی راد: اطلاعات ارزشمندی درباره پایگاه‌های رژیم صهیونیستی به دست آمده است رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش: بدون حضور موثر در فضای مجازی، فکر حاکمیت در فضای حقیقی توهمی بیش نیست سردار رادان از عوامل شناسایی و دستگیری قاتل الهه حسین نژاد تقدیر کرد کمیسیون اقتصادی مجلس با صلاحیت مدنی‌زاده موافقت کرد پلیس اسرائیل یکی از ساکنان تل‌آویو را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد آیت الله علم الهدی: هدف برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید تداوم نسل انقلابی باشد | جذب نسل جوان در برنامه‌های انقلابی با نوآوری سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مسکو قره‌باغ را به عنوان خاک جمهوری آذربایجان به رسمیت می‌شناسد معاون وزارت خارجه: تحریم‌های غرب مانع مقابله با تغییرات اقلیمی می‌شود زنگنه: تاکنون ۱۴ هیئت پارلمانی برای شرکت در مجمع بین المجالس آسیایی در مشهد اعلام حضور کرده‌اند اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد عملیات پیچیده سربازان گمنام امام زمان (عج) در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه: هرگونه تصمیم نسنجیده و مخرب در شورای حکام علیه ایران با پاسخ مقتضی مواجه خواهد شد خبرگزاری فرانسه از دیدار وزرای خارجه کشور‌های عربی و ایران در اسلو خبرداد ماجرای تغییر نام یک خیابان در تهران | خالد اسلامبولی که بود؟ اسلامی: سبک اظهارات گروسی تعجب برانگیز است | عکس‌العمل ما در برابر مکانیسم ماشه سخت خواهد بود ادعاهای تازه گروسی در گفت‌وگو با یک رسانه رژیم صهیونیستی | علیه هیچ‌کسی از جمله ایران دستورکار سیاسی نداریم! حکم اعدام ۹ تروریست داعشی اجرا شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان در بازدید از نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی: دولت از نوآوری و تولیدات دانشی حمایت می‌کند رسایی در صحن علنی مجلس: فرزندان عارف و مدنی‌زاده دوتابعیتی هستند + پاسخ رئیس مجلس بیانیه تل‌آویو درخصوص رایزنی نتانیاهو و ترامپ درباره ایران ارجاع گزارش آتش سوزی بیمارستان رشت از سوی مجلس به قوه قضائیه اعتراضات به قوانین ضد مهاجرتی ترامپ به شهر‌های دیگر آمریکا کشیده شد تمجید سرلشکر موسوی از عملیات متهورانه وزارت اطلاعات علیه رژیم صهیونیستی ارتش ۲۰ میلیونی در فضای مجازی بقائی: گزارش اخیر مدیرکل آژانس نشانه بارز رویکرد سیاسی و جهت‌دار کشور‌های اروپایی و آمریکا است سیاست‌های مهاجرتی ترامپ چه تبعاتی از نظر امنیتی دارد؟
سرخط خبرها

تصمیم ناتو برای افزایش نیرو در عراق

  • کد خبر: ۵۹۲۲۰
  • ۰۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۶
تصمیم ناتو برای افزایش نیرو در عراق
ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو، روز پنجشنبه اعلام کرد که این اتحاد نظامی تصمیم دارد نیرو‌های خود در عراق را از ۵۰۰ نیرو به ۴ هزارنفر افزایش دهد.
عاطفه همایونی | شهرآرانیوز؛ ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو، روز پنجشنبه اعلام کرد که این اتحاد نظامی تصمیم دارد نیرو‌های خود در عراق را از ۵۰۰ نیرو به ۴ هزارنفر افزایش دهد؛ این در حالی ا‌ست که وزرای دفاع کشور‌های عضو ناتو، تصمیم نهایی درباره نیرو‌های مستقر در افغانستان را به تعویق انداختند.

به گزارش «فرانس ۲۴»، استولتنبرگ گفت افزایش مأموریت‌های ناتو در عراق با هدف تقویت ارتش این کشور برای جلوگیری از احیای مجدد داعش صورت می‌گیرد. وی با اشاره به اینکه ناتو نیرو‌های خود را در عراق به‌صورت مرحله‌ای افزایش می‌دهد، افزود: «فعالیت‌های آموزشی این گروه‌ها شامل استقرار نهاد‌های امنیتی بیشتری در عراق و مناطق فراتر از بغداد خواهد شد.» استولتنبرگ گفت که افزایش این مأموریت‌ها «به درخواست دولت عراق» است. وی تأکید کرد: «این عملیات‌ها با احترام کامل به حاکمیت و تمامیت ارضی عراق انجام می‌شود.»

کاطع الرکابی، عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق، در واکنش به تصمیمات جدید ناتو مبنی بر افزایش هشت‌برابری نیرو‌ها در این کشور، اعلام کرد که مأموریت نیرو‌های ناتو در این کشور جنگی نبوده و هدف اصلی‌شان، آموزش نظامی، مسلح کردن و حمایت لجستیکی از وزارتخانه و دستگاه‌های امنیتی و دولتی عراق است.

درحالی‌که بررسی حضور نیرو‌های ناتو در افغانستان نیز در دستور کار جلسه روز پنجشنبه قرار داشت، تصمیمی قاطع در این‌زمینه اتخاذ نشد. استولتنبرگ گفت: «مشکل این است که ما در شرایطی قرار داریم که تاریخ اول ماه مه (زمان خروج نیرو‌های خارجی از افغانستان براساس توافق میان آمریکا و طالبان) نزدیک می‌شود و تاکنون آنچه شاهدش بودیم نشان می‌دهد که مذاکرات صلح افغانستان، شکننده است.»
 
استولتنبرگ تأکید کرد که طالبان باید به تعهدات خود ازجمله پیشرفت در مذاکرات صلح با دولت کابل، کاهش خشونت‌ها در افغانستان و قطع ارتباط با «گروه‌های تروریستی بین‌المللی» پایبند باشند. وی افزود: «هدف ناتو، اطمینان از این است که افغانستان بار دیگر به پناهگاهی امن برای تروریست‌هایی که به وطن ما حمله می‌کنند، تبدیل نشود.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->