مطالعه جدید: خفاش‌ها از صدای قورباغه‌ها، طعمه‌های خوشمزه را از سمی تشخیص می‌دهند بسته‌های تخفیفی رومینگ همراه اول و ایرانسل ویژه حج ۱۴۰۴ + روش فعالسازی مشخصات سرفیس پرو جدید با نمایشگر ۱۲ اینچی لو رفت گوگل به زودی به کودکان زیر ۱۳ سال اجازه استفاده از چت‌بات Gemini را می‌دهد کشف انقلابی دانشمندان درباره منشأ طلا: مگنتارها، کارخانه‌های جدید تولید عناصر گرانبها! نسخه آزمایشی One UI ۸ سامسونگ احتمالا ماه آینده منتشر می‌شود ویدئو | موتورسیکلت پرنده Volonaut که از پیشرانه جت برای پرواز استفاده می‌کند زمان انتشار بازی GTA VI به تأخیر افتاد + دلیل و تاریخ جدید هشدار اپل به کاربران آيفون: مراقب حمله جاسوس‌افزاری باشید نتیجه تحقیقات جدید: رژیم غذایی فستینگ منجر به تغییرات پویا در مغز می‌شود گوگل پلی از ابتدای سال ۲۰۲۴ تا کنون ۴۷ درصد از برنامه‌هایش را کاهش داده است جمینای گوگل احتمالا تا پایان ۲۰۲۵ با آیفون ادغام می‌شود بزرگ‌ترین ساختار کیهانی ممکن است ۵۰درصد بزرگ‌تر از آن چیزی باشد که تصور می‌کردیم نامه انجمن «فین‌تک» ایران به رئیس جمهور در اعتراض به ضرب‌الاجل بانک مرکزی به صرافی‌های رمزارزی ابزارهای جدید هوش مصنوعی گوگل برای یادگیری زبان معرفی شدند گوگل زبان فارسی را به هوش مصنوعی پادکست‌ساز NotebookLM اضافه کرد ویدئوکست | اخبار علم و فناوری در هفته گذشته (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ازبین‌بردن عوارض قرص‌های لاغری و راهکار‌های علمی و مؤثر برای بازگرداندن سلامتی راهکار‌های جلوگیری از قطع اینترنت در تابستان | ارتباطات زیر سایه خاموشی‌ها دانشمندان، به‌صورت اتفاقی، فرضیه ۶۷ ساله درباره ویتامین B1 را تأیید کردند نتیجه تحقیقات جدید: ضرر استرس کاری و دود دست‌دوم سیگار برابر است!
سرخط خبرها

تصاویر جدید مریخ نورد استقامت از سیاره سرخ + عکس

  • کد خبر: ۵۹۴۹۱
  • ۰۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۳
تصاویر جدید مریخ نورد استقامت از سیاره سرخ + عکس
مریخ‌نورد پرسویرنس چند روزی است که بر روی سیاره سرخ فرود آمده و درحال کاوش و جست‌وجو براساس ماأموریتی است که به او واگذار شده است. این مریخ‌ورد عکس‌هایی را از مریخ به‌تازگی برای ناسا فرستاده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مجموعه تصاویر جدیدی از مأموریت پرسویرنس (استقامت) منتشر شد.

 

تیم مأموریت ۱۴۰ عکس جدید که توسط دوربین‌های HazCam ثبت شده‌اند را در آرشیو تصاویر وب‌سایت پرسویرنس (استقامت) قرار دادند.

 

برای تماشای عکس‌ها در اندازه بزرگ‌تر و با کیفیت بیشتر بر روی آن‌ها کلیک کنید

 

 

دوربین‌های HazCam که در جلو و پشت مریخ‌نورد استقامت تعبیه شده‌اند وظیفه بررسی مسیر برای اطلاع از موانع و خطرهای احتمالی را دارند. این ۱۴۰ عکس از چند نمای محدود گرفته شده‌اند و تصاویر مشابه در آن‌ها زیاد است.

 

ناسا اعلام کرده که امشب ساعت ۲۲:۳۰ به وقت ایران، در یک نشست خبری گزارشی از مأموریت را منتشر می‌کند که شامل تصاویر جدیدی از این مأموریت است.

 

منبع: مرکز نجوم آوا استار

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->