فرماندار مشهد: یکی از مهم‌ترین مسائل ما در سطح شهرستان مشهد، توجه به توسعه زیرساخت‌هاست پیوند هنر و طبیعت در مشهد هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشهد، الگوی موفق در ایمنی ترافیک | کاهش بی‌سابقه تصادفات در سال ۱۴۰۳ قدردانی شهردار تهران از خدمات و پروژه‌های توسعه‌ای در مشهد شهردار مشهد مقدس: وظیفه شهرداری‌ها خدمت به مردم است سرمایه‌گذاری ۴۰ هزار میلیارد تومانی در دوره ششم شورای مشهد شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد
سرخط خبرها

تجمع مهندسان ناظر برای بهبود کارکرد دفاتر مهندسی مشهد | پروژه‌های بزرگ ساختمانی در انحصار نورچشمی‌ها

  • کد خبر: ۵۹۶۷۴
  • ۰۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۱
تجمع مهندسان ناظر برای بهبود کارکرد دفاتر مهندسی مشهد | پروژه‌های بزرگ ساختمانی در انحصار نورچشمی‌ها
وضعیت سپرده‌های بلوکه‌شده مهندسان برای پروژه‌ها، محاسبه‌نشدن سود این مبالغ، واگذاری پروژه‌های بزرگ به برخی چهره‌های خاص و نورچشمی و برخی مسائل صنفی دیگر، از علل برپایی این تجمع بود.
علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ پنجم اسفندماه، به‌مناسبت زادروز خواجه نصیرالدین توسی روز مهندس نام‌گذاری شده است و دست‌کم در این روز صدای مهندسان شنیده می‌شود. هرچند که این قشر نیز گلایه‌هایی دارند و مشکلات و کمبود‌های کاری مهندسان سبب شد تا به‌مناسبت روز مهندس، جمعی از مهندسان مشهدی در مقابل سازمان نظام مهندسی تجمع اعتراضی برگزار کنند.

وضعیت سپرده‌های بلوکه‌شده مهندسان برای پروژه‌ها، محاسبه‌نشدن سود این مبالغ، واگذاری پروژه‌های بزرگ به برخی چهره‌های خاص و نورچشمی و برخی مسائل صنفی دیگر، از علل برپایی این تجمع بود.
یکی از مهندسانی که در این تجمع حضور داشت، در گفتگو با خبرنگار ما و با بیان اینکه ما از مدیران سازمان نظام مهندسی چند خواسته داریم، گفت: یکی از خواسته‌های ما آزادکردن پول‌های بلوکه‌شده مهندسان ناظر در حساب‌های بانکی است.


ضرورت محاسبه سود پول‌های بلوکه‌شده

این عضو سازمان نظام مهندسی در ادامه افزود: در ابتدا که مالک می‌خواهد خانه‌ای را بسازد، همه پول مهندس ناظر به حسابی واریز می‌شود و در ابتدا بخشی از این پول آزاد می‌شود، اما بخش دیگری از این مبلغ تا زمانی که افراد در خانه ساخته‌شده ساکن نشوند، در حساب بانکی بلوکه می‌شود و با توجه به افزایش هزینه‌ها و تورم‌های موجود، به‌طور قطع از ارزش این پول در زمان بازگشت کاسته می‌شود.
وی در پاسخ به این نکته که این روند، کاملا قانونی است و باید به آن احترام گذاشت، گفت: البته این روال قانونی است، اما با اتخاذ راهکار‌هایی مانند محاسبه معدل این پول در حساب بانکی، می‌توان به مهندسان ناظر کمک کرد.


واگذاری پروژه‌های خاص به افراد خاص

یکی دیگر از این افراد نیز از ارجاع برخی پروژه‌ها به افراد نورچشمی و خاص انتقاد کرد و گفت: متأسفانه همه پروژه‌های بیش از سه‌چهار هزار متر به افراد خاص می‌رسد و این پروژه‌های خوب به‌صورت تکراری بین این افراد به‌صورت انحصاری تقسیم می‌شود و دیگر کار‌های کوچک بین شمار زیادی از مهندسان دیگر تقسیم می‌شود.
از دیگر دغدغه‌های این افراد می‌توان به اصلاح وضعیت دفاتر مهندسی شهر که از نظر مهندسان به‌عنوان یک شبکه دلالی مطرح است و نیز افزایش تعرفه‌ها متناسب با تورم و هزینه ساخت مسکن اشاره کرد.
البته پس از این تجمع، مدیران سازمان نظام مهندسی از این افراد برای حضور در سازمان دعوت کردند و نشستی با حضور آن‌ها برگزار شد.

در این نشست که در کانال خبری سازمان نظام مهندسی استان منعکس شده است، جمعی از اعضای سازمان نظام مهندسی در دیدار با رئیس، نایب‌رئیس، دبیر و مدیر حراست سازمان نظام مهندسی خراسان‌رضوی به بیان دغدغه‌ها و مطالبات جامعه مهندسی استان ازجمله اجرایی‌شدن فیش طراحی، اصلاح تعرفه خدمات مهندسی و واریز وجه حق‌الزحمه نظارت پس از اخذ تعهد پرداختند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->