تعطیلی اماکن ورزشی روباز و لغو رویداد‌های ورزشی در مشهد، طی فردا پنجشنبه ٢۴ مهر ۱۴۰۴ محیط زیست برای شهروندان مشهدی هشدار خودمراقبتی صادر کرد (۲۳ مهر ۱۴۰۴) حمل‌ونقل شهری، متهم اصلی آلودگی هوای مشهد با سهم ۶۵ درصدی سازمان فاوای شهرداری مشهد از اجرای پروژه‌های هوشمندسازی مبلمان و زیرساخت‌های شهری خبرداد راهیابی ۳ اثر نمایشی از مشهد به شانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد صدور هشدار سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تداوم آلودگی شدید در مشهد (۲۳ مهر ۱۴۰۴) سخنگوی قوه‌قضائیه: نقش‌آفرینی خیران در حوزه آسیب‌های اجتماعی و پیشگیری از جرم ضروری است میانگین عمر ناوگان اتوبوسرانی مشهد باید به ۵ سال برسد افتتاح ۵ انبار حوادث خدمات شهری در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ قلندرشریف: شهرداری مشهد از نظر نهادهای نظارتی برای ارتقای سطح خدمت‌رسانی استقبال می‌کند | بهره‌برداری از پروژه‌های شهری با حضور رئیس‌جمهور نمره قبولی سازمان بازرسی خراسان رضوی به اقدامات شهرداری مشهد در زمینه ساخت مترو برای زائران و مجاوران حرم رضوی + فیلم بازدید بازرس کل خراسان رضوی و شهردار مشهد مقدس از پروژه خط ۳ مترو مشهد آغاز نمایش «انجمن اشباح» در فیلم‌نت + زمان پخش + تیزر مشهد غرق در غبار (۲۳ مهرماه ۱۴۰۴) | کیفیت هوای مشهد در وضعیت «اضطرار» است خطر جدی نفس‌کشیدن برای مشهدی‌ها | وضعیت ناسالم هوای شهر تا فردا (۲۴ مهر ۱۴۰۴) ادامه دارد روایت ساواک و مأموران از واقعه «مسجد فیل» مشهد در شب ۲۲ مهر ۱۳۴۲ | «بازداشت و حراست» یک روحانی توسعه زیرساخت‌های همگانی، راهی برای رفع معضلات ترافیکی نفس‌های تنگ مشهد زیر سایه تصمیم‌های دیرهنگام آلودگی هوای مشهد بر اثر فعال‌شدن کانون «قره‌قوم» ترکمنستان (۲۲ مهر ۱۴۰۴) کاهش وابستگی به خرید گل و گیاه در شهرداری مشهد با توسعه تولیدات داخلی
سرخط خبرها

دسترسی سوم ایستگاه قطارشهری شهید کاوه به بهره برداری رسید | ۲ ایستگاه تا پایان خط ۲ متروی مشهد

  • کد خبر: ۶۰۳۴۵
  • ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۶
دسترسی سوم ایستگاه قطارشهری شهید کاوه به بهره برداری رسید | ۲ ایستگاه تا پایان خط ۲ متروی مشهد
سومین دسترسی ایستگاه متروی شهید کاوه در خط ۲ قطار شهری، دیروز با حضور مسئولان شهری به بهره برداری رسید.
علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ سومین دسترسی ایستگاه متروی شهید کاوه در خط ۲ قطار شهری، دیروز با حضور مسئولان شهری به بهره برداری رسید و با افتتاح این دسترسی علاوه بر اینکه موضوع پدافند غیرعامل در این ایستگاه اجرایی شده است، کم توانان و معلولان هم به راحتی می‌توانند از سیستم حمل و نقلی مشهد در این ایستگاه بهره‌مند شوند.

شهردار مشهد در مراسم افتتاح این دسترسی با بیان اینکه در این دسترسی، موضوع توان یابان و مناسب سازی فضای رفت وآمد برای این افراد مهم‌ترین ویژگی محسوب می‌شود، اظهار کرد: تخصیص ۱۷‌میلیارد تومان اعتبار برای ساخت این مهم با هدف دسترسی آسان افراد کم توان به خطوط مترویی مشهد، نشان دهنده عزم راسخ شورای اسلامی شهر و شهرداری مشهد در موضوع شهر همگان است.


پروژه‌های عمرانی، درحال به ثمر نشستن

محمدرضا کلائی افزود: در این راستا باید به همکاران خودم در حوزه معاونت عمران، حمل ونقل و ترافیک خسته نباشید بگویم. چهره مدیران این حوزه شهرداری، این روز‌ها خسته است، زیرا پروژه‌های متعدد عمرانی، حمل ونقلی و مترویی این روز‌ها به نقطه‌ای رسیده است که یکی یکی در حال بار دادن است و تلاش برای بهره مندی مردم از این پروژه‌ها سبب شده است مدیران، متخصصان، کارشناسان و کارگران این حوزه فشار مضاعفی را تحمل کنند.


افتتاح پارکینگ آزادی با حضور ویدئویی رئیس جمهور

وی با بیان اینکه ما در هفته چند روز را به افتتاح پروژه‌ها اختصاص داده ایم و درهمین راستا روز پنجشنبه این هفته با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس جمهور، پروژه پارکینگ و پایانه آزادی هم به بهره برداری می‌رسد، ادامه داد: همچنین امیدواریم دسترسی دوم ایستگاه متروی میدان سعدی نیز تا پایان سال آماده بهره برداری شود.


توسعه متروی مشهد، اقدامی تحسین برانگیز

در ادامه این مراسم نایب رئیس شورای شهر نیز ضمن تشکر از مدیران، مهندسان، پیمان کاران و کارگران حوزه مترویی مشهد برای ساختن شهر در حوزه ریلی گفت: تلاشی که امروز در شهر مشهد برای توسعه زیرساخت‌های مترویی انجام می‌شود، تحسین برانگیز است.
حمیدرضا موحدی زاده افزود: امیدواریم که ایستگاه سلامت هم به عنوان پایان بخش خط‌۲ قطارشهری مشهد در سال ۱۴۰۰ به بهره برداری برسد.

وی تأکید کرد: همچنین ساخت دیگر خطوط قطارشهری در حال انجام است. هرچند که این کار سخت است، اما در کلان شهر‌ها موضوع حمل ونقل ریلی به عنوان یکی از راه‌های مدیریت ترافیک، غلبه بر آلودگی هوا و پدافند غیرعامل در شرایط بحرانی، حائز اهمیت است و درعین حال بهره برداری از خطوط مترویی سبب صرفه جویی وقت مردم در رفت وآمدهایشان می‌شود و در نهایت رفاه شهروندان را به همراه دارد.
وی با تأکید بر همت والای مدیریت شهری مشهد در ساخت قطارشهری گفت: امیدواریم که وعده‌های داده شده مدیریت شهری مشهد برای افتتاح بخشی از خطوط قطارشهری در سال ۱۴۰۰، علی رغم وجود تمام تنگنا‌های مالی دولتی و دیگر مشکلات، محقق شود.


از خط ۲ قطارشهری فقط ایستگاه سلامت مانده است

همچنین مدیرعامل شرکت قطارشهری مشهد نیز در این مراسم با اشاره به ساخت دسترسی سوم ایستگاه متروی شهید کاوه، گفت: در جریان ساخت این دسترسی، موضوعات مربوط به استفاده آسان افراد توان یاب و نصب پله برقی و آسانسور با کامل‌ترین تجهیزات در نظر گرفته شده است. کیانوش کیامرز با بیان اینکه ساخت دسترسی سوم ایستگاه شهید کاوه، موضوع پدافند غیرعامل این ایستگاه را هم حل ساخته است، ادامه داد: برای ساخت این دسترسی، مبلغ ۱۷ میلیارد تومان هزینه شده است و امروز ایستگاه شهید کاوه به طور کامل در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد.
 
وی افزود: همچنین تا قبل از شروع سال ۱۴۰۰، دسترسی دوم ایستگاه قطارشهری میدان سعدی نیز آماده بهره برداری است و در خط ۲ تنها ساخت ایستگاه سلامت باقی می‌ماند که اکنون عملیات سازه‌ای این ایستگاه روبه اتمام است و برای موضوعات تجهیزات که دچار مشکل شده ایم، در جلسه‌ای تعیین تکلیف خواهیم کرد. وی گفت: دورنمای حوزه قطارشهری مشهد هم ساخت خط ۳ متروی مشهد و راه اندازی ۶ کیلومتر از این خط در سال ۱۴۰۰ است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->