به گزارش شهرآرانیوز؛ پخت شیرینی در خانه لذت خاصی دارد. برای همین، تصمیم داریم در هفته پایانی سال دستور پخت یک شیرینی ساده را آموزش دهیم که هم فال است و هم تماشا. این شیرینی بسیار خوش مزه و پرطرف دار است و ماندگاری زیادی هم دارد. برای همین جزو انتخابهای اول خانوادهها در پذیراییهای نوروزی شان است.
تعداد: ۲۲ عدد
زمان تهیه: ۲۵ دقیقه
موادلازم برای تهیه شیرینی نعلبکی
آرد: ۱۷۰ تا ۲۰۰ گرم
پودر قند: ۴۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ: یک عدد
وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
شکلات: برای تزیین
طرز تهیه:
کره و پودرقند الک شده را با هم زن هم بزنید تا کرم رنگ شود.
تخم مرغ و وانیل را به ترکیب کره و پودر قند اضافه کنید و سه چهار دقیقه با هم زن هم بزنید تا رنگ آن روشن شود.
آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و بعد از مخلوط کردن، خمیر را قدری ورز بدهید که به روغن نیفتد. سپس خمیر را با دست شکل بدهید.
کف سینی فر را کاغذ بگذارید و شیرینیها را داخل آن بچینید. فر را باید از قبل با ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. بعد از ۱۵ دقیقه شیرینی شما آماده است و میتوانید روی آنها را با شکلات تزیین کنید.
چند نکتهمیتوانید این شیرینی را بدون فر هم بپزید. یک رینگ داخل قابلمهای بزرگ بگذارید و ۱۰ دقیقه با شعله کم آن را گرم کنید. سپس سینی شیرینی را روی آن قرار دهید و در قابلمه را بگذارید. پس از ۲۰ دقیقه، شیرینیهای شما آماده است.
قبل از استفاده از کره، آن را ازیخچال خارج کنید تا هم دمای محیط شود.