پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت
سرخط خبرها

۱۰ میلیارد تومان سرمایه در گرو عشق به گلخانه

  • کد خبر: ۶۱۴۵۰
  • ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۵
۱۰ میلیارد تومان سرمایه در گرو عشق به گلخانه
حمید کثیرالسفر از آن‌هایی است که عشق و علاقه به گل را از پدرش به ارث برده است و نزدیک به ۳ دهه است که در این مسیر قدم گذاشته است.

لیلا جانقربان| شهرآرانیوز- حمید کثیرالسفر از آن‌هایی است که عشق و علاقه به گل را از پدرش به ارث برده است و نزدیک به ۳ دهه است که در این مسیر قدم گذاشته است.


دلیلش برای این کار فقط و فقط عشق است و می‌گوید پرورش یک شاخه گل نه‌تن‌ها خستگی از تنش می‌برد، بلکه همه مشکلات ریزودرشتی را که این روز‌ها بسیاری از گلخانه‌دار‌ها با آن روبه‌رو هستند، فراموش می‌کند.

 

او با تجربه پنجاه‌ساله پدرش و آموخته‌های خود از گلخانه‌ای کوچک و خانه‌ای که این روز‌ها به گلخانه‌ای ده هزارمتری رسیده است و با سرمایه‌ای بیش از ۱۰ میلیارد تومان، زمینه‌ای برای تولید و اشتغال را در شهر مشهد فراهم کرده است. اشتغالی که از عمق عشق به گل‌ها نشئت می‌گیرد و هر روز رشد می‌کند.

 

 

این گلخانه‌دار مشهدی روزانه بیش از ۳۰۰۰ شاخه گل روانه بازار‌های داخلی و در هفته حدود ۱۰۰۰شاخه گل به خارج از کشور صادر می‌کند که به‌قول خودش دارای رتبه A++ هستند.


۴۰۰مجوز گلخانه در خراسان رضوی

در همین زمینه ناصر صداقت، رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، نیز در گفتگو با شهرآرانیوز گفت: باتوجه‌به مأموریت سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی برای به‌کارگیری و ایجاد اشتغال دانش‌آموختگان حوزه‌های مرتبط با کشاورزی و نیز ضرورت ورود نگاه علمی در عرصه تولید محصولات، کارشناسان مختلف در عرصه‌های طرح‌نویسی، نظارت و مسئولان فنی که در سامانه سازمان نظام مهندسی کشاورزی دارای پرونده هستند، به واحد‌های تولیدی معرفی می‌شوند. معرفی این کارشناسان نیز به‌صورت سیستمی و برپایه رتبه‌بندی‌های موردنیاز برای واحد‌های مختلف تولیدی است.


وی افزود: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی سالانه حدود ۶۰۰۰ مجوز در حوزه‌های مختلفِ تأسیس و بهره‌برداری واحد‌های تولیدی صادر می‌کند که حدود ۴۰۰ مجوز مربوط به گلخانه‌های استان است.


باتوجه‌به ضرورت بهره‌گیری از روش‌های نوین آبیاری و با استفاده از این روش‌ها، اکنون مصرف آب واحد‌های تولیدی به کمتر از یک‌پنجم کاهش یافته است که این موضوع موجب صرفه‌جویی در مصرف آب و کاهش هزینه‌های تولید می‌شود.

 

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی در زمینه صادرات این گل‌های رز شاخه‌بریده نیز خاطرنشان کرد: باتوجه‌به بازارپسندی گل رز قرمز و ظرفیت‌های استان خراسان رضوی در تولید گل، حدود ۱۰ درصد صادرات به خارج از کشور را استان ما انجام می‌دهد. اما باتوجه‌به اهمیت و ضرورت به‌کارگیری سیستم‌های هوشمند و اتوماتیک گلخانه‌ای برای بهبود کیفیت و عملکرد گلخانه‌ها و نیز ارتقای جایگاه استان در زمینه صادرات، سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان برنامه‌های ویژه‌ای در دست اقدام دارد. این موضوع منجر به افزایش صادرات و در نتیجه ارزآوری بیشتر برای تولیدکنندگان می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->