پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ۲۵ سال حبس در انتظار ارسال کنندگان فیلم و تصویر به شبکه‌های معاند فعالیت فرودگاه‌های کشور به حالت عادی بازگشت (پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴) تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا جمعه (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ویدیو | آتش سوزی مهیب ترکیه به اطراف شهر توریستی آنتالیا رسید زمان برگزاری آزمون‌های استخدامی آموزش‌وپرورش و سایر دستگاه‌ها مشخص شد آخرین زمان‌بندی ثبت‌نام دانش‌آموزان و آزمون‌های سمپاد و نمونه اعلام شد ویدئویی از انفجار ۲۵ خردادماه ۱۴۰۴ در اثر موشک اسرائیل به منطقه تجریش تهران پرواز‌های فوق‌العاده «هما» از مشهد به مقاصد بین‌المللی و داخلی درباره حادثه هواپیمای ایرانی که سال ۱۳۶۷ مسافرانش با حمله موشکی آمریکا شهید شدند | کودک‌کشی بر فراز آسمان وزیر آموزش و پرورش: کتاب‌های درسی در حال توزیع است
سرخط خبرها

آخرین وضعیت همسان سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی

  • کد خبر: ۶۱۷۷۴
  • ۲۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۸
  • ۴
آخرین وضعیت همسان سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی
محمدباقر نوبخت چندی پیش از همکاری با وزارت کار برای همسان سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی خبر داده بود و شریعتمداری نیز از کلید خوردن این طرح وعده داده بود، اما متاسفانه این امر همچنان تحقق نیافته و آن ۷ هزار میلیارد تومانی به درستی میان بازنشستگان توزیع نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز، پایان سال و زمان افزایش حقوق بازنشستگان، همچنان دغدغه های این صنف ادامه دارد. اعتراضات به عدم همسان سازی های صحیح و همچنین نبود عدالت افزایش حقوق ها میان بازنشستگان کشوری و تامین اجتماعی منجر شده است تا این مسئله مورد اهمیت واقع شود.

 

همسان سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در دست بررسی

محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور چندی پیش از همکاری این نهاد با وزارت کار برای همسان سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی خبر داده بود و شریعتمداری نیز از کلید خوردن این طرح وعده داده بود اما متاسفانه این امر همچنان تحقق نیافته و آن ۷ هزار میلیارد تومانی به درستی میان بازنشستگان توزیع نشده است. عمده ترین مشکل نیز به بازنشستگان تامین اجتماعی که حدود ۵ میلیون نفر می شوند، باز می گردد چرا که این موضوع را از صندوق بازنشستگی لشکری جویا شدیم و جنین جوابی گرفتیم.

 

اولین دوره همسان سازی مهرماه انجام شد

محمد گودرزی رئیس سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح در خصوص همسان سازی حقوق های لشکری اظهار کرد: موضوع همسان سازی حقوق لشکری ها از اول مهر در  سطح کشور انجام شد و همه ی پیشکسوتان و بازنشستگان نیروهای مسلح از این  طرح استفاده کرده و حقوق آن ها بر این مبنا پرداخت می شود.

 

نهادهای دیگری نظیر وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم، بانک ها و چند نهاد دیگر نیز در این امر موفق بودند اما یکی دیگر از نهاد های که در همسان سازی حقوق ها عقب مانده است. وزارت نفت و صندوق بازنشستگی این نهاد است.

 

هیئت امنا صندوق بازنشستگی موافق افزایش حقوق نبودند!

ابراهیم رادافزون، معاون اسبق ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺭﻳﺰﻯ ﻭ ﻧﻈﺎﺭﺕ ﺑﺮ ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻫﻴﺪﺭﻭﻛﺮﺑﻮﺭﻯ وزارت نفت، درباره افزایش حقوق مستمری بازنشستگان صنعت نفت بیان کرد: هیئت رئیسه صندوق بازنشستگی صنعت نفت تصمیم گرفت که در چهارچوب افزایش‌هایی که دولت به حقوق مستمری بازنشستگان داده، افزایشی هم به مستمری بازنشستگان صنعت نفت بدهند که به همین دلیل پیشنهادی را ارائه کردند، اما در هیئت امنای صندوق مورد تایید قرار نگرفت.

 

او افزود: دلیل این مخالفت این است که درگذشته سیستم این صندوق به گونه‌ای بود که بر اساس تصمیمات هیئت مدیره شرکت ملی نفت و هیئت رئیسه آن مدیریت می‌شد، اما اکنون برای این صندوق یک هیئت امنا درست شده یعنی وزیر نفت به عنوان رئیس هیئت امناست و سایر اعضای این هیئت امنا نیز از بیرون مجموعه نفت آمده اند.

 

رادافزون گفت: هیئت رئیسه نیز اکنون به شکلی است که ۱۲ نفر از آن‌ها یا شاید بیشتر، غیر نفتی هستند. رئیس صندوق نیز باید دارای حس مددکاری می‌بود تا بتواند مشکلات و نگرانی‌های نیرو‌ها را درک و برای رفع آن‌ها تلاش کند.

 

او ادامه داد: رئیس فعلی هیئت رئیسه صندوق نفت، از همکاران سابق من بوده، ولی فاقد حس مددکاری است و سوابق مرتبط نیز ندارد. در هر حال، اکنون هیئت رئیسه تصمیم گرفته که در چهارچوب افزایش‌هایی که دولت افزایش در نظر گرفته، برای بازنشستگان صنعت نفت نیز، پیشنهادی ارائه کرده، اما این پیشنهاد  علی رغم تصویب در هیئت رئیسه، توسط هیئت امنای صندوق رد شده و مشخص نیست به چه دلیل این اتفاق افتاده است.

 

این بازنشسته صنعت نفت بیان کرد: این اتفاق سبب شده که نگرانی در مورد مشکلات مالی صندوق به وجود بیاید چرا که این حقی بوده که دولت بر اساس میزان تورم برای بازنشستگان در نظر گرفته، اما وقتی هیئت رئیسه تصمیم به این افزایش می‌گیرد، هیئت امنا بیان می‌کند که اضافه حقوق بازنشستگان نفتی را برای شش ماه ابتدایی سال پرداخت نکنید.

 

او تاکید کرد: بنابراین مشخص می‌شود که وضعیت صندوق بازنشستگی صنعت نفت، مناسب نیست. اگر پول دارند و نمیخواهند پرداخت کنند، باید علت آن را به بازنشستگان بگویند. آقای وزیر نباید اعمال قدرت کند؛ این کار غلط است.

 

رادافزون ادامه داد: هر نیروی انسانی در هر سازمانی، بر اساس نوع برنامه نیروی انسانی می‌تواند انگیزه وابستگی به سازمان را زیاد کند. این مسئله در صنعت نفت یکی از فاکتور‌های اصلی بوده، اما اکنون متاسفانه می‌بینیم که توجهی زیادی به نیروی انسانی نمی‌شود.

 

وعده ادامه دار بودن همسان سازی حقوق بازنشستگان

این بازنشستگان در ادوار مختلف سراغ سازمان برنامه و بودجه نیز رفته آمد تا شاید با اعتراض خود راهی برای تامین مخارج زندگی خود پیدا کنند و هربار هم با حضور مسئولان این نهاد مواجه شدند. نوبخت وعده پرداخت همسان سازی و ادامه دار بودن آن را داده و معاونان وعده برگزاری جلسات هم اندیشی با نمایندگان این تشکل های بازنشستگی اما همچنان مشکل پاربرجاست.

 

محمودی، یکی از بازنشستگان تامین اجتماعی دلیل این نابسامانی را ناترازی میان دستگاه ها می داند و می گوید: وقتی رسیدگی به امر همسان سازی به چند نهاد تقسیم می شود اعمال مدیریت میان چند میلیون نفر امر طبیعی است.

 

وی افزود: سازمان تامین اجتماعی نگاه آقای شریعتمداری را دارد و سازمان برنامه نگاه و سلیقه آقای نوبخت در نتیجه وضع بازنشستگان کشوری از ما بهتر است. از طرفی هم دولت همچنان به تامین اجتماعی بدهکار است و همین امر دست این نهاد برای همسان سازی حقوق بازنشستگان کوتاه تر شده است. 

 

این بازنشسته تامین اجتماعی گفت: بهتر بود رسیدگی به امر حقوق بازنشستگان را به یک نهاد محول می کردند تا این هرج و مرج ها بوجود نیاید.

 

محاسبات نشان می دهد که متوسط حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بین ۲تا۳میلیون تومان است و با توجه به اینکه افزایش های سالیانه نظیر امتیاز ۱۰ قانون مقررات کشوری و سایر موارد بر آن ها اعمال نمی شود، تورم ۴۰ درصدی سایه سنگین تری را برای آن ها ایجاد می کند همچنان این دستگاه ها فکری به حال این قشر نکرده آمد.

 

منبع: YJC


بیشتر بخوانید:

 

فوری: واریز مبلغ علی الحساب متناسب‌سازی به حساب بازنشستگان امروز ۲۸ اسفند

 

همسان سازی حقوق بازنشستگان قبل از پایان سال انجام می‌شود

 

یارانه کرونا در فروردین ۱۴۰۰ پرداخت می‌شود؟

 

بازنشستگان تأمین اجتماعی: تکلیف افزایش حقوق مستمری همین هفته مشخص شود

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱۰
بازنشسته
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۱ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۷
0
0
با این همه انتظار و قول و وعده های رنگارنگ و پس از صدور حکم دریافت ماولتفاوت همسان سازی با خوشحالی 27 اسفند که حقوق را دریافت کردم . از واریز تفاوت سخت و زیان آور خبری نبود و فعلا که پایان روز اداری 27 اسفند است این مبلغ را واریز نکرده اند اینطور که معلوم است درسازمان همه کارها دچار بهم ریختگی و سردر گمی شده است . شانس من است به لب رودخانه که میرسم خشک و لم یزره میشود حال که یک روز بیشتر بپایان سال‌ نمانده حکم واریز راهم که نمیشود گاززد یا بدهی راداد جناب سالاری لطف کنید درحال حاضر که چند روز از صدور حکم پرداخت ماولتفاوت همسان سازی سخت و زیان آور گذشته و هزاران وعده و وعید داده شده از سوی شما خواهشمندم پیگیر
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۱ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۷
0
0
سلام من بازنشسته تامین هستم اسم من برا وام دراومد ولی، هیچی برام واریز
نکردن پیام کسر از حقوق اومد برای همه واریز شد ولی برای من واریز نشد از هرکس سوال کردم جوابی نگرفتم آخه این که ، دیگه قرار بود مستقیم از حقوق کسر بشه
بازنشسته
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۰۰ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۷
0
1
واسه قضاوت کردن مسئولین فقط اینو میخام بگم
موقع گرون شدن مایحتاج مردم (که بعضی اقلام تابالای 400درصدافزایش داشته)نه مسئولی هست که جوابگو باشه ونه کارشناسی هست که نظربده ولی برعکس وقتی صحبت از افزایش حقوق 20 درصدی حقوق بگیرها میشه همه کارشناس میشندوکارهای شخصی وغیرشخصی خودشون رها میکنن وکلی جلسه تشکیل میدن ونظرکارشناسی میدن
مستمری بگیر
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۴۱ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۷
0
1
شما که میخواهید برای همسان سازی ازبازنشستگان کشوری کمک بگیرید ببینید یک بازنشسته کشوری که قبل ازمهر ۹۹ مثلا ۳میلیون میگرفته الان دریافتیش چقدر هست ویا کسی که ۶میلیون دریافتی داشته بعد همسان سازی چه مبلغی افزایش داشته شما هم همین مبلغ را به مستمری بگیران تامین اجتماعی اضافه کنید
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->